Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagramda sürekli kız ekliyor meselaPeki şuanki sevgilin neden sana güven vermiyor. Benim de telefonum düştü adam akşama doğru gel al dedi yani bu çok doğal bişey ama başka ne hareketleri var?
Daha önce bitirdim zaten güven vermediği için ama her seferinde ısrar etti barışmak içiniki kadınla aynı anda mesajlaşan erkek olsa linç ederiz her beraber. yanlış yapıyorsun konu sahibi.bu şekilde 2 adamla flört olmaz. karma borcu yaratıyorsun kendine. başkası da sana yapar.
telefonu kapalı adam sevgilin değil olmamış bu ilişki. o yüzden bitir. haber bile vermiyor baksana.
arap olan da zaten zamanında iyi gitseydi ayrılmazdınız içine sinmemiş. kültür farkı var dil farkı var bana sağlıklı gelmiyor. ikisi de değil. yalnızlıktan bu kadar korkma içine sinmeden bir ilişkiye başlayınca gözün hep dışarıda olur bunu kendine yapma.
İlk buluşmada erkek öder ama haklı kız.Aldatmak illa cinsellik degildir, siz zaten baska bir insanla görüşerek hayatinizdaki insani aldatmissiniz, digerini de hesap odeyip odememesi ile degerlendiriyorsunuz? Ilk kez bulustugunuz insanlarin hesap odemesini mi beklersiniz hep? Sizin paraniz yok mu?
Bilemiyorum, beklentinin bu yönde olmasi bana tuhaf geldi, beklentisiz giderim öderse "sagolsun centilmenmiş" der gecerim, ödemezse "hesabi da ödemedi ıyyyy" demem herhalde, bilemedim.İlk buluşmada erkek öder ama haklı kız.
Bence çok çirkin kıza hesap ödetmesi ne olursa olsun yanlış.
Çok çiğ bir hareket.
Valla benim için önemli.Bilemiyorum, beklentinin bu yönde olmasi bana tuhaf geldi, beklentisiz giderim öderse "sagolsun centilmenmiş" der gecerim, ödemezse "hesabi da ödemedi ıyyyy" demem herhalde, bilemedim.
Doğrudur, düşünceler farklı olabilir.Valla benim için önemli.
Kibarsa öder zaten ben teklif etsem de kabul etmez.
İlk buluşma ya sonuçta.
O davet etmiş ben gelmişim buluşmuşum.
Bi zahmet ödesin
Dubai’li Arap ve hesap ödemiyor.2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor![]()
Dubai’li Arap ve hesap ödemiyor.
Hiç işiniz olmasın.
Bizim tvlerden, inf lerden duydugumuz gördüğümüz Dubai’li Araplar çok cömert…
Yakında bu kadar türkü nerden buluyorsun diye soracakları seviyeye geldikHer gün bir arapbu kadar arap ı nerden buluyorsun dicem ama Türkiye de bi gülme geliyor
![]()
Sevgilimi taşımaya çalışmama fırsat vermiyor ki, ilk zamanlar çok ilgiliydi. Şu an günde tek mesaj atıyor, bazen arıyorum telefonuna ulaşılmıyor ortadan kayboluyorAmiyane bir tabir vardır, ne ayranım dökülsün ile başlar ama ben kullanmak istemiyorum. Bence ikisinden de biraz uzak durup kafanızı ve yüreğinizi dinleyin. Bu süreçte geçmişi düşünerek kimin hangi konularda nasıl davrandığı vs. hakkında kafanızda bir şekil belirir. Ayrıca sevgiliniz ile daha çok yenisiniz. Biraz onu tanımaya çalışmak daha doğru olacaktır, Arap çocukla konuşmak yerine. Eğer sevgi hissetmiyorsanız da lütfen ayrılın, sevgilinizle. Duygular şakaya gelmez. Son olarak, eğer Arap çocuk sizinle sevgili olmak isteseydi, olurdu. Ama flört evresinde bırakmış. Bunu da düşünün derim. Ve bir şey daha, lütfen hesabınızın lafını etmeyin, mümkünse kendiniz ödeyin.
Akrep burcuyum ve evet maalesef asla değer veren birini bulamıyorum. Bana gerçekten değer verdiğini hissettiğim birini bulsam tabiki çok sadık olurumBeni seni tanıyorum konulardan. Neden sen bu kadar duygusalsın balık ya da yengeç kadını mısın? Sürekli üzülen tarafsın.. hesap ödememiş sen niye ödedin? Param yok deseydin keşke bulaşık yıkasaydı. Rezil adam ya bu adama konulardan hakimim seni gram sevmiyor. Aç gözünü sana erkek mi yok o aklına gelince telkinleme yap
Sevgilimi taşımaya çalışmama fırsat vermiyor ki, ilk zamanlar çok ilgiliydi. Şu an günde tek mesaj atıyor, bazen arıyorum telefonuna ulaşılmıyor ortadan kayboluyor
Akrep burcuyum ve evet maalesef asla değer veren birini bulamıyorum. Bana gerçekten değer verdiğini hissettiğim birini bulsam tabiki çok sadık olurum