İki kişi arasında kaldım ne yapacağım

iki kadınla aynı anda mesajlaşan erkek olsa linç ederiz her beraber. yanlış yapıyorsun konu sahibi.bu şekilde 2 adamla flört olmaz. karma borcu yaratıyorsun kendine. başkası da sana yapar.
telefonu kapalı adam sevgilin değil olmamış bu ilişki. o yüzden bitir. haber bile vermiyor baksana.
arap olan da zaten zamanında iyi gitseydi ayrılmazdınız içine sinmemiş. kültür farkı var dil farkı var bana sağlıklı gelmiyor. ikisi de değil. yalnızlıktan bu kadar korkma içine sinmeden bir ilişkiye başlayınca gözün hep dışarıda olur bunu kendine yapma.
Daha önce bitirdim zaten güven vermediği için ama her seferinde ısrar etti barışmak için

Aldatmak illa cinsellik degildir, siz zaten baska bir insanla görüşerek hayatinizdaki insani aldatmissiniz, digerini de hesap odeyip odememesi ile degerlendiriyorsunuz? Ilk kez bulustugunuz insanlarin hesap odemesini mi beklersiniz hep? Sizin paraniz yok mu?
İlk buluşmada erkek öder ama haklı kız.
Bence çok çirkin kıza hesap ödetmesi ne olursa olsun yanlış.
Çok çiğ bir hareket.

İlk buluşmada erkek öder ama haklı kız.
Bence çok çirkin kıza hesap ödetmesi ne olursa olsun yanlış.
Çok çiğ bir hareket.
Bilemiyorum, beklentinin bu yönde olmasi bana tuhaf geldi, beklentisiz giderim öderse "sagolsun centilmenmiş" der gecerim, ödemezse "hesabi da ödemedi ıyyyy" demem herhalde, bilemedim.

Bilemiyorum, beklentinin bu yönde olmasi bana tuhaf geldi, beklentisiz giderim öderse "sagolsun centilmenmiş" der gecerim, ödemezse "hesabi da ödemedi ıyyyy" demem herhalde, bilemedim.
Valla benim için önemli.
Kibarsa öder zaten ben teklif etsem de kabul etmez.
İlk buluşma ya sonuçta.
O davet etmiş ben gelmişim buluşmuşum.
Bi zahmet ödesin

Amiyane bir tabir vardır, ne ayranım dökülsün ile başlar ama ben kullanmak istemiyorum. Bence ikisinden de biraz uzak durup kafanızı ve yüreğinizi dinleyin. Bu süreçte geçmişi düşünerek kimin hangi konularda nasıl davrandığı vs. hakkında kafanızda bir şekil belirir. Ayrıca sevgiliniz ile daha çok yenisiniz. Biraz onu tanımaya çalışmak daha doğru olacaktır, Arap çocukla konuşmak yerine. Eğer sevgi hissetmiyorsanız da lütfen ayrılın, sevgilinizle. Duygular şakaya gelmez. Son olarak, eğer Arap çocuk sizinle sevgili olmak isteseydi, olurdu. Ama flört evresinde bırakmış. Bunu da düşünün derim. Ve bir şey daha, lütfen hesabınızın lafını etmeyin, mümkünse kendiniz ödeyin.

2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor:KK43:
Dubai’li Arap ve hesap ödemiyor.
Hiç işiniz olmasın.

Bizim tvlerden, inf lerden duydugumuz gördüğümüz Dubai’li Araplar çok cömert…

Dubai’li Arap ve hesap ödemiyor.
Hiç işiniz olmasın.

Bizim tvlerden, inf lerden duydugumuz gördüğümüz Dubai’li Araplar çok cömert…

%100000000
Elemanin oylesine geldigi belli oluyor zaten de, bari karsidaki kiza az biraz saygi gosterseymis. Parasi yoksa neyse ama Dubaili Arap hesap odemiyorsa cok cok ayip.

Hesap odemek bir erkegin tarzidir. Size ne kadar deger verdiginden bagimsizdir. O adam hesap odeyen bir tipse yarin baska kizla gorustugunde onun da hesabini oder. Yani siz ozel oldugunuz icin degil. Odemeyen de ayni sekilde yarin baskasinin yemegini de odemez. Isterse asik olsun. Bu hesap odeme olayi duygulardan bagimsiz verilen degerden bagimsiz. Tamamen tarz meselesi. Ben sahsen hesap odetmedim hic odetmem de.

Beni seni tanıyorum konulardan. Neden sen bu kadar duygusalsın balık ya da yengeç kadını mısın? Sürekli üzülen tarafsın.. hesap ödememiş sen niye ödedin? Param yok deseydin keşke bulaşık yıkasaydı. Rezil adam ya bu adama konulardan hakimim seni gram sevmiyor. Aç gözünü sana erkek mi yok o aklına gelince telkinleme yap

Amiyane bir tabir vardır, ne ayranım dökülsün ile başlar ama ben kullanmak istemiyorum. Bence ikisinden de biraz uzak durup kafanızı ve yüreğinizi dinleyin. Bu süreçte geçmişi düşünerek kimin hangi konularda nasıl davrandığı vs. hakkında kafanızda bir şekil belirir. Ayrıca sevgiliniz ile daha çok yenisiniz. Biraz onu tanımaya çalışmak daha doğru olacaktır, Arap çocukla konuşmak yerine. Eğer sevgi hissetmiyorsanız da lütfen ayrılın, sevgilinizle. Duygular şakaya gelmez. Son olarak, eğer Arap çocuk sizinle sevgili olmak isteseydi, olurdu. Ama flört evresinde bırakmış. Bunu da düşünün derim. Ve bir şey daha, lütfen hesabınızın lafını etmeyin, mümkünse kendiniz ödeyin.
Sevgilimi taşımaya çalışmama fırsat vermiyor ki, ilk zamanlar çok ilgiliydi. Şu an günde tek mesaj atıyor, bazen arıyorum telefonuna ulaşılmıyor ortadan kayboluyor

Beni seni tanıyorum konulardan. Neden sen bu kadar duygusalsın balık ya da yengeç kadını mısın? Sürekli üzülen tarafsın.. hesap ödememiş sen niye ödedin? Param yok deseydin keşke bulaşık yıkasaydı. Rezil adam ya bu adama konulardan hakimim seni gram sevmiyor. Aç gözünü sana erkek mi yok o aklına gelince telkinleme yap
Akrep burcuyum ve evet maalesef asla değer veren birini bulamıyorum. Bana gerçekten değer verdiğini hissettiğim birini bulsam tabiki çok sadık olurum

Sevgilimi taşımaya çalışmama fırsat vermiyor ki, ilk zamanlar çok ilgiliydi. Şu an günde tek mesaj atıyor, bazen arıyorum telefonuna ulaşılmıyor ortadan kayboluyor

Mervecik sen bırak bu adamı kesinlikle öbür Arabı da boşver. Olmuyorsa olmuyor bırak başkalarına yelken aç.

Akrep burcuyum ve evet maalesef asla değer veren birini bulamıyorum. Bana gerçekten değer verdiğini hissettiğim birini bulsam tabiki çok sadık olurum

Valla Mervecim ben de aynısıyım ama insanlarımız özellikle erkekler cozutmuş gerçekten, insan gibi seven değer vern kimse bulunmuyor.İnsan kıymeti bileyim gibi bir şey yok artık.

Back
X