İki kişi arasında kaldım

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar. Ben bir aydır biriyle beraberim . Onun öncesinde de kısa bir süre biriyle görüşmüştüm sonra görüşmeyi kesmiştim pek bir nedeni yok bunun. Şimdi o tekrar benimle görüşmek istiyor. Şu an beraber olduğum kişiyle de bazen çok iyi anlaşıyoruz bazen beni sinir ediyor. Kafam çok karışık hangisiyle olmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum .

Şu an beraber olduğunuz insan kafaniza pek yatmıyor gibi,oturup durum değerlendirmesi yapın,ona gore ayrılın ve yolunuza bakın

Ya iki kisiyi nasil buluyorsunuz bana da anlatin. Ben birini bulamiyorum da.

Sen geleni gideni kovuyosundur da ondan. Çok var senin gibi tiplerden arkadaşlarım biliyom yani hiç bulamiyom hesabı yapma bulup bunuyonuz çünkü sizde. Hepiniz aynı fabrikadan çıkmış gibisiniz

Erkeksiz yaşanıyor yemek yenilebilir,gezilebiliyor yaşanıyor yani. İlla hayatimizda bir adet erkek olmasi zorunluluğu yok bunları yapabilmemiz için. Bitirin bu iliskinizide öncekinede donmeyin zihniyetinizi değiştirin ilerde temiz birini nasip eder Allah.

Sen geleni gideni kovuyosundur da ondan. Çok var senin gibi tiplerden arkadaşlarım biliyom yani hiç bulamiyom hesabı yapma bulup bunuyonuz çünkü sizde. Hepiniz aynı fabrikadan çıkmış gibisiniz

Hayrola tanisiyor muyuz. Uslubuna dikkat et benimle konusurken . Ben senin gun arkadasin degilim. Kimi kovdugumu nerden biliyorsun. Sevgili ve koca meraklisi degilim. Adam olmayani gonderirim tabi.

Hayrola tanisiyor muyuz. Uslubuna dikkat et benimle konusurken . Ben senin gun arkadasin degilim. Kimi kovdugumu nerden biliyorsun. Sevgili ve koca meraklisi degilim. Adam olmayani gonderirim tabi.
Yazimi bi daha oku ama sinirlenmeden oku ne şekilde yaklaştığımı anlicaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…