Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yemin mi edeyim burda isteyerek yapmadım diye bana ben sana böyle bişey yapmam ben seni seviyorum sana kıyamam falan diyip diyip oldu olayın ayrıntısına gerçekten girmek istemiyorum
Bir şey söylicem Adam beni kandırıp yaptı burda tanınmıyoruz ve tanımadığım insana yalan atacak değilim çünkü yalan atsam elime ne geçecek tamamen benim istediğim dışında bunu yaptı tekrarı zaten olmadı ama bunun için mutsuz bir ömür geçirmek istemiyorum e ayrılırsam kim benim bu dediklerimi kabul edecek mecbur çaresine bakmak zorundayım
Ev icin tabi ki siz cabalayacaksiniz, diger kisimlari da kusur gibi belirtmenize deginmiyorum.onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için.
bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs.
Tutumunuzdan anladigim: Varlik, para>sevgibi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan.
Burdaki insanlarin yorumlarindan karar verecek misiniz cidden?Sizce hangisini seçmeliyim
bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek.
Kendinize sayginiz olursa saygi gorursunuz.Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
18 yas buyukmuMerhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
Sevgilinle her gün kavga ediyorsan ayrıca kızık zarının bağlayıcı olduğunu düşünüp seni kendine resmen muhtaç etmek için ön sevişme yaparken birden ilerlemiş birinden hayır gelmez ciddiyim gönder gitsin,o kim ki ona muhtaç olup sürekli ağlayacaksın.
38 yaşında adam içinde yorumum,bence ani bir kızgınlıkla aslında sevgilinden kendi içinde soğumaya başladığın için kabul ettiğini düşünüyorum.Yaş farkını ben sorun etmiyorum annemle ikinci eşi arasında da fark var,benim babamla olmadığı kadar mutlu.Tanımak istiyorsan tanı fakat şunu söylemek istiyorum evleneceğin adamın işi gücü karakteri iyi olsun el ele verilip yapılır birşeyler.İyi düşün ama sevgilinden ayrıl zaten sevmiyorsun sendeki sadece alışkanlık şuan.
Ama ben hala sevgilimi yüz üstü bırakcağımı düşünüyorum içim hiç el vermiyor şuan diğerine cevap vermeye bile daha şimdi annem onu kafandan çıkar kabul etmiyorum onu dedi. Ve büyük olanında beni bu şekilde kabul etceğini düşünmüyorum benim en büyük sorunum kararlarımı etkileyen sorun kızlık meselesi bunla Nasıl baş etceğimi bilmiyorum diktirmek istemiyorum ama mecburmuşum gibi görünüyor karşımdaki insana bunu Nasıl söyleyebilirim ki ya ailesine söylerse konu benim ailemin kulağına giderse
kesinlikle haklısınız bana kalsa bende böyle istiyorum gezip tozayım kimseyi takmayayım ama inanın ailemle mümkün değil 5 dakikam sorun oluyor dün anneme yeter artık istesem 40ma kadar evlenmem dedim saçmalamayı kes evde bana yardım edersin o Zaman 40ına kadar dediSakın diktirme kendini de başkalarını da kandırma. Seni kabul eden olduğun gibi kabul etsin. Daha okuyorsun, gez toz hayatını yaşa, içinde hiç bir şey kalmasın. İkisini de boşver! Senden 18 yaş büyük bir adam sana bakıyorsa sapıktır zaten, sübyancıdır. Bir yandan da seviyorum dediğin ama hergün kavga ettiğin biri var. Bu yaşta hayatını zehir etme kendine, keyfine bak. Koca her zaman bulursun, evlenirsin sonra bizim gibi nasıl boşancam diye kara kara düşünürsün...