iki kişilik birliği tek başıma sırtlamaktan yorulduğum için boşandım...!

canım benim ya evet doğru söylüyorsunda şiştim artık alttan ala ala bu durum 2,5 aydır böyle bu.daha kaç ay beklemeliyim peki ?

bebeimm sana hayranımm yaa :))
bu kadar güçlü olman ne güzell.....kızımmm ben nasıl senin gibi olucam ki....

bebeimm sana hayranımm yaa :))
bu kadar güçlü olman ne güzell.....kızımmm ben nasıl senin gibi olucam ki....

alya sen beyninde bitiremiyorsun canim.oysa yasadiklarin gun gibi ortada...keske kalp gozunle gormeyi biraksan artik birseyleri.donersen yasayacaklarini adin gibi biliyorsun.bu arada ne yaptin dun davani actin mi?sen ondan haber ver.ben sana ne dil doksem sen hala gel-gitlerdesin.

yok tatlım yaa ekine yazdım..bende eşimden ayrılmak istiyorumm...ama o peşimi bırakmıyor............

birak pesimi birakmiyor bahanelerini.bir seninki mi yapiyor saniyorsun tatlim?tutustu simdi o...senin kararli oldugunun farkina vardi.ne yapacakti?tabii kuzu olacak.nerde o yanindayken ki aslan kesilmeleri :)

ya valla ekin çok güçlü bir karekter.. ama ekinim sana en son yazmıştım 2.5 aydır bölekaç ay daha sabretmem gerekiyor

ya valla ekin çok güçlü bir karekter.. ama ekinim sana en son yazmıştım 2.5 aydır bölekaç ay daha sabretmem gerekiyor

kardelensss canim bunun zamanla bir ilgisi yok.bunun kisi ile alakasi var.neyin degismesini bekliyorsunuz?adam degismeyecek bunu kafaniza sokun...simdiki aklim olsa tum samimiyetimle soyluyorum degil 5 yil 5 saniye beklemezdim.keske kotu gunlerimde oldugum zamanlar buraya uye olsaydim.olsaydim da gorseydim bosanmis guclu kadinlarin yazdiklarini.akil veren olsaydi.

birak pesimi birakmiyor bahanelerini.bir seninki mi yapiyor saniyorsun tatlim?tutustu simdi o...senin kararli oldugunun farkina vardi.ne yapacakti?tabii kuzu olacak.nerde o yanindayken ki aslan kesilmeleri :)

canım avukat dün açıcaktı davayı ama ben bi daha konuşmadım onunla ne oldu bilmiyorum yani.
sen ve ailem çok haklısnız ama ben sen demişsin ya bi yerde Allah içime soğukluk verdi diee bana vermedi ki ben o kadar şey yaşadım ama hala onu düşünüyorum anlamadım yanı..bugun bize gitmiş yine babamla konuşmak istiyor...

o zaman tekrar deneyeceksin alyacim.doneceksin kocana.3 ay 5 ay sonra olmadi 1-2 sene sonra yine ayni seyleri yasadiginda bu kez noktayi koyacaksin.ama seninn ortada bir aile faktorun var.bunu ciddi anlamda dusunmelisin...

canım yeni hayatında daha mutlu olucaksın inan buna .sıkıntılı bir evliliktense bekarlık çok çok güzeldir .hem başka biri olur ilerde seni hak eden değer veren biri çıkacaktır .sen güçlü bir kadınsın yorumlarından çok belli.

o zaman tekrar deneyeceksin alyacim.doneceksin kocana.3 ay 5 ay sonra olmadi 1-2 sene sonra yine ayni seyleri yasadiginda bu kez noktayi koyacaksin.ama seninn ortada bir aile faktorun var.bunu ciddi anlamda dusunmelisin...

evett aile faktörüm varr büyük ve en önemli faktör...napayım kulaklarımı tıkıcam eşimin sölediklerineeeee ağlıcam sızlıcam ama dayancam napayım...ailem şuan arkamdayken yapıcam bunu....umarım en kısa zamanda peşimi bırakır....bende sağlıklı düşünebilirim

saoll canıımcımm..ama inan güçlü biri deilim benn bana diyosan tabii :)

alya pesini birakacagini saniyorsan yaniliyorsun.aileni de uzuyorsun bu kararsizliginla.ben onlar icin bile uzulmeye basladim canim yaaa.

alya pesini birakacagini saniyorsan yaniliyorsun.aileni de uzuyorsun bu kararsizliginla.ben onlar icin bile uzulmeye basladim canim yaaa.

TATLIM evet bunun farkındayımmm ama ne yapayım sen söylee..bende bana bunca şey yaşatan adımı hayatımdan silip atayım istemezmiyimm sanıyorsun ama yapamıyorummmmmmm yapmaya çalışçam başka yolu yok.....

sen kararsız mısın canım boşanıp boşanmamakta ?

sen kararsız mısın canım boşanıp boşanmamakta ?

ACABA düzelir mi diye düşünüyorum sadece canım..hani ağlayıp sızlıyor ya içim acıyo onaa..gerçi ben ağlarken o bana acımıyordu ama kahretsin ki ben acıyorum hemen yumuşuyorummmmmm

jovana bircok konudaki yorumlarimizda birebir ayni fikirleri tasidigimizi dusunuyorum.guzel dileklerin icin tesekkurler canim.Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.gercekten oldukca sıkıntılı bir evlilikti benimkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…