iki kişilik yanlızlık çok zor muş....

mavi_yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
47
1
96
Bursa
merhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır üyeyim ama paylaşımda bulunmak bügüne nasipmiş. çok zor bir dönemden geçiyorum
sıkıntımı paylaşmaya, desteğe çok ihtiyacım var... 4 yıllık evliyim 10 aylık bir kızım var eşimle artık bir evde iki yabancı gibiyiz evliliğimiz çok yıprandı herşeyden kavga çıkarma potansiyeli var ağlamaktan yorulur mu insan yeminle yoruldum istediğim tek şey tatlı sözler belki biraz pohpohlanmak ( şımarıklık mı bilmiyorum ki eşim öyle değerlendiriyor) diyorum ki kızım daha çok ufak tartışma çıkmasın o yokmuş gibi davranayım yok olmuyor içim şişiyor yatakda yalnız uyumak istemiyorum arkamdan sarılacak bi sıcaklık arıyorum karıcığım diyecek tatlı dil.sosyal çevrem yok diyecek kadar az . olan iki üç arkadaşım var eşime göre beni onlar yönetiyor. bu arada ben hemşireyim eşim öğretmen ( ve ben ondan iki yaş büyüğüm bunu baştan konuşmuştuk problem olmayacağını söylemişti ki şimdi problem eden kendi) akşamları işten eve geliyorum biraz kızımla ilgileniyorum yemek yiyoruz sonra eşim tv nin yada bilgisayarın başına geçiyor ben ise bebeği uyuttuktan sonra bir iki sigara içiyorum geceliğimi giyip dişlerimş fırçalayıp yatıyorum gözlerimi kapatıyorum yanımda bi sıcaklık hayal ediyorum elimde belimde hayal ediyorum ama yok.kalbim darmaduman , gözlerim dolu. dua ediyorum dua ediyorum uyuyamıyorum sonra kalkıyorum bi sigara daha belki sakinleştirici bi çay sonra gözlerimi sımsıkı kapatıyorum bazan arkama bol yastık koyuyorum sıcaklık versin diye:) ( bu arada hiç işe yaramıyor) sonra ne zaman dalmışım ne zaman sabah olmuş ... gün başlıyor koşuşturmaca...eşimle paylaşıyorum lütfen bana destek ol diye ama onun dsteklik anlayışı evin eksik malzemelerini tamamlamak yada temizlik yapmak iyi de ben bunları zaten yapabilme kapasitesine sahibim yapamasam da yardımcı buluyorum... dışarıda işim gereği hep insanlarla meşgulüm gün çabuk geçiyor ama eve gelince kızımda uyuyunca zaman duruyor ben terazi burcuyum ilgisiz aşksız sevgisiz duramam eşimde yengeç içinde yaşar içinde bitiririr
boşanmak istemiyorum çünkü ilgili bir anne ve babayız ki boşansam bundan daha ii bir durumda olamayacağımı düşünüyorum

var mı benimle aynı durumda olan siz nasıl davranıyorsunuz durumu kabulleneyim mi.....

Ben evli değilim yaş olarak da küçüğüm sizi anlayamam belki ama acınızı hissettim yazdıklarınızdan çok üzüldüm. Allahım sabır versin çok zordur eminim iki kişilik yalnızlık tek kişilikten de beter. Umarım her şey düzelir. Yazdıklarından ne kadar sıcakkanlı iyi bir insan olduğunuz anlaşılıyor :) size dua edicem..

çok teşekkür ederim tahminin çok doğru:) çok sıcakkanlıyımdır çevremde çok sevilen bir insanım sağolsunlar ama evde mutsuz olduktan sonra hiç önemi lamıyor analdım ki para insana huzur vermiyor muş...(

Yazdıkların çok etkiledi beni.Evli değilim ben.Ama kendimce şunları söylemek isterim. ilişkinizi biraz monotonluktan cıkarmaya çalışsan.Mumlarla güzel süslü bir sofra hazırlasan eşine o gün güzelce giyinip süslensen.Akşamına da güzel bir gecelik kokular falan. Bir şeye yardımcı olması için odaya cagırın odanızın ışığı kapalı olsun mum yansın içerde seni de öyle görünce bence yanından ayrılmak istemez

Mesela film alın beraber açıp izleyin çocugunuz uyuduktan sonra.Onla vakit geçirmeye çalışın Hemen yatmayın yanında oturun pcdeyse bile bir bakın napıyor diye. Ufak tefek şeylerle ilişkinizi renklendirmeye çalısın

İnşallah aranız düzelir

benımde esim pc basinda durur hep hatta konu bile acmistim burda...ama yataga gelmeme huyu yok tabi tv izlerken uyuyup kalmazsa :) napcaz bilmem ki kabullensek desem oda kendıne zulum konusunca ne diyor peki esin

Canim esin erkekler kulübüne soyle yazardi esime her iste yardim ediyorum cocukla da ilgileniyorum üstelik esim hemsire oldugu icin tum gun evde yok bazen de nöbeti oluyor onu evde hic goremiyorum kendisini üstelik erkek arkadaşlarım gece disardalar ben ise evimi tercih etmisim sevgi anne sefkati istiyorum.Beni yorulmamis bitmemis bir leydi beklese evde ne olur evkadinlari ne sicaklar ay hayatim aksam kahvesi ay gece atistirmaliklari kek kurabiye meyve hazirlasa ayyy soyle de annem gibi soyup agzima verse mandalinleri...erkeklerde simarmak istiyorlar ama biz kadinlarda istiyoruz bunun sonucu sen adim at yok ben atmam sen at diye diye ömrümüz gecip gidiyor maalesefff

Son düzenleme:
Merhaba; evli değilim ama kendimi sizin yerinize koymaya calısıyorum hakkaten cok zor. Eşiniz hep mi böyleydi sonradan mı olmaya başladı. Yukarıda bir arkadaş demiş renklendirin diye bence de doğru soylüyor .. Yemek hazırlayın mumlar falan, psikolog bi tanıdıgım ne kadar olumsuz eleştiri yaparsanız karşınızdaki daha da kötü olur yapmak ıstemez dıyordu doğru da söylüyor bence. Üzülmekte cok haklısınız tabi ki ama bence siz renklendirecek birşeyler yapın sonuç vermezse o zaman başka bir yol düşünürüz

evet söyledikleri benzer şeyler okuldan eve geliyorum sana ev işlerinde yardımcı da oluyorum evin hiç bir ihtiyacını boş bırakmıyorum daha ne istiyorsun(
artık bende dilenci olmaktan yoruldum insan sevgi dilenirmi evet... bangır bangır bağırdım ama duvar taş oldu.tabi anneside aşk ilgi neymiş diye konuşunca tahmin ettiğiniz gibi...süslen diyen arkdaşım onu da yaptım romantikliğe de bağladım ama sexle sonuçlansın istemiyorum kaçınılmaz son istemiyorum ki...

eşinizin olumlu yönlerini daha çok düşünseniz böylece hem eşinize baskı kurmaz hem kendinizi yıpratmassınız.Tam istediğiniz gibi değil belki ama en azından size ve çocuğunuza bakıyor, yardım ediyormuş vs.inanın bu özelliklere bile şükredecek öyle çok kadın var ki malesef.beklentilerinizi azaltıp ve eşinizi böyle kabullenme yoluna giderseniz o da zamanla belki sizin istediğiniz kişye dönüşebilir.Sürekli söyleyerek değilde farkettirmeden kendinizi değiştirerek onda da değişiklik yapabilirsiniz

Cok üzüldüm. Aslinda böyle hikayeler duydugum cok oldu. Bence iliskiniz üzerine konusma zamaniniz. Sevgi eksikligi nereden kaynaklaniyor, neden bu duruma geldiniz, sizin ve esinizin hatalari neler, karsilikli konusmaniz gerek. Tek basiniza neden yatiyorsunuz mesela? Bilgisayarin basina o adam ne yapiyor? Cocugunuz varken huzursuz olmasin istiyorsaniz, cocugunuzu bir gün bir komsuya, annenize vs. birakin, esinizi alin konusun, gerekirse tartisin ama sorunun kaynagini bulmak zorundasiniz.

Evli olup ayni evde ayri ayri yasamak, sizi yipratir. Bunu hak ettiginizi düsünmüyorum.

Durumunuza çok üzüldüm
Ama anlıyamadığım eşinle neden ayrı yatıyosun
Ayrı yatmak alışkanlık yapar ve eşler arasında araya soğukluk getirir.

boş boş hepsi boş yapsan gene boş

Ilişkilerde mutluluk tek taraflı çaba ile olmaz ki! Bence kendi haline bırakın. hayatınız ondan ibaretmiş gibi davranmayın.kendinize başka uğraşlar bulun hobiler edinin.beklentilerinizi minimuma indirirseniz daha mutlu olursunuz sanırım.

çok üzüldüm gerçekten bu anlattıklarınıza umarım en kısa zamanda bu durum sona erer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…