iki kişilik yanlızlık çok zor muş....

evet bunları yapmalıyım sanırım hayatımın merkesine onu kondurdum beklentilerimi yükselttim biraz aşağı çekmeliyim bu şehirde çok fazla sosyal çevrem yok olan bir iki arkadaşımla da bu sorunlarımı paylaşmak istemiyorum öyle olsada içime daha çok sıkıntı oluyor. biraz kendi içime dönmeliyim bunun da farkındayım. kendi kendime çok sözler verdim de caydım:) sanıyapı meselesi maneviyatım huzurlu olmayınca tüm yaşamım alt üst olmuş gihissediyorum.

öncelikle durumunuz çok üzücü ve bir o kadar içten anlatmışsınız.. ama takıldığım bir iki nokta var, birincisi sigara... 10 aylık bebeğiniz var ve siz sigara içiyorsunuz, ne kadar dertli olursanız olun lütfen evladınız için o illetten kurtulun.. ki anladığım kadarıyla ilgili bir annesiniz, çocuğunuzun yanında kavga etmek istemeyecek kadar ilgili.. o halde buna bir çözüm bulun.. hatta eğer eşiniz sigara kullanmıyorsa ısrf bu yüzden de size yaklaşmak istemiyor olabilir. şahsen benim eşim sigara içse muhtemelen yanına yaklaşmak istemezdim.. size kokmuyor olabilir ama içmeyen insanlara sigara kokusu o kadar kötü geliyorki anlatamam...
ikinci mevzu ise ne olursa olsun eşinizden ayrı yatmayın.. kavga bile edecek olsanız ayrı yatakta yatmayın.. bu bana annemin nasihati idi ve gerçekten ben de böyle olduğunu düşünüyorum.. eğer sizin uykunuz geldi ve eşiniz hala yatmıyorsa onunla birlikte oturun.. git yat vs gibi birşeyler dese bile "burda senin yanında huzurlu uyuyabiliyorum ama içerde sen yokken uyuyamıyorum" vs gibi birşeyler diyin
yatak sorununu da hallettikten sonra, eğer o size sarılmıyorsa siz ona sarılın.. bir sarılırsınız iki sarılırsınız üçüncü de o size sarılır onun sıcaklığını özlediğinizi dile getirin.. size sarıldığında da güvende olduğunuzu, huzur bulduğunuzu dile getirin...
nasıl ki biz ilgi bekliyorsak, pohpohlanmak istiyorsak aynısını (özellikle pohpohlanmayı) erkekler de istiyor, bunu unutmayın

umarım en kısa zamanda düzelir herşey :26:
Önemli Hatırlatma: sigarayı lütfen bırakın...

Eşinle ayrı yatmanızın sebebi ne, ve ne zaman başladı?

eminim öyledir,,, eşi istiyordur en başta çalışmasını. şimdinin erkekleri ne anasının gözü! hem eve para getirsin, hem evde kadınlık yapsın hem de ilgi falan beklemesin ilgi göstersin. aman paşam erkeği niye alıyoruz biz eve yaa, süs bitkisi mi bu

evet malesef hanımların genel sorunu m bunu aartıran yada başlatan sebepler oluyor mesela çocuk gibi, hele birde çalışıyorsanız buda cabası çünkü yorgunluk ekleniyor kat kat ve evimizi sığındığımız bir liman gibi düşünüyoruz ve içinde bizi sevecek kollayacak bir erkek olmalı doğru hepimiz bunu istiyoruz erkeklerde aynen. Birde zaman yıllar geçtikçe monotonlaşıyoruz haliyle hayat koşturmacası içinde,
bende geçen hafta eşimle konuşurken ya senin bir kullanma klavuzun olsa keşke dedi bende tamam yzcam vercem sana sende yaz bana ver dedim :) ve ciddi yazcam ve dedim ki yazmayana ceza olsun tamam dedi teslim tarihi olarakta 20 aralık evlilik yıldönümüzü belirledik ( bu arada resmi nikahım 20 aralık ve düğün temmuz iki evlilik tarihi var ve birini bile kutlamadı hiç bu sene 10. yıl : düşünün yani ) bunuda yazcam tabii şimdi neleri yazsam diye düşünüyorum
arkadaşımızın konusunu işgal etmek istemiyorum ama sende böyle eğlencesinden konuyu aç yaz istersen bakalım işe yarayacakmı başka ne yazsam acaba kızlar :)) 1 ay var yazmam lazım net olmalı can alıcı şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…