- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- 39
- Konu Sahibi beyazzambak28
-
Kızlaar tırlatma üzereyim kızım 2.5 yaşını geçti çok akıllı uslu bir çocukken kardeşi oldu uyku düzeninde yaramazligida tavan yaptı birde sürekli gezmek istiyor oyun istiyor oğlumda 42 günlük ama kolik uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyor daha sakin etrafa baktığını görmedim eşim çok destek ama hafta ici ise gidiyor annem desen hasta başkada kimse yok.ev berbat öf. Ofkızımı kreşe yazdırmaya karar verdim ikisine bir yetmiyorum; (yardimci kadın da denedim kızım onu istemedi oğlan da zaten hep memede.bu böyle uzar gider çok bunaldim iki küçük çocuğu olan bayanlar napiyosun uz bir el atin
Size cevap yazacak fırsatı şimdi bulabildim arkadaslar çok teşekkürler yazan herkese.nurse Harvey denedik ama işe yaramadı isimlerini yazarmisin canım?Onca sakin ol. Oglun icin istersen adini yazarim bitkisel ilaclar var. Benim kizimda ise yarammisti.
Canım aynen bu sebeplerden ötürü direniyorum göndermeye kızımı. Bende öğretmenim fakat oğlum kolik sabah 6 da kalıkiyoruz oğlan meme diye ağlıyor kızım kahvaltı temizliğe gelen bayan zaten bizimle işi yok napacagimi şaşırıyorum kızıma çok kizdigimi farkettim ama oda çocuk Evcilik istiyor oyun hamuru sulu boya.aglayan bebekle yapabilmek ne mumkunBir ogretmen olarak soyluyorum kizini bu sekilde krese gonderirsen kizin evden gonderilgini uzaklastirildigini dusunecek ve hersey daha kotu olacak. Yardimci kadin iyi fikir kizinizin sevmesine gerek yok. Yardimciyi ev isleri icin alin siz cocuklarla ilgilenin en azindan bir taraftan kafaniz rahat olsun. Ya da imkaniniz varsa bu sureci bir pedegogla atlatin. Kardes olmasa bile bu iki yas civari zordur. Cocuk tarafindan bakinca onu da anlamak gerekir.
Ah canım hiç sorma güya kendime güvendim bakarım diye ama kızının bebek ligi hep uyur emer sakin geçmişti bilemedim oğlan in kolik olacağını kucakta bile susmazmi bir bebek.yok illa emmeye yapısına. Artık göğüs yaralarimda arttı tukenmislik sendromu bu sanirimkeşke bebek doğmadan önce verseydin kreşe, doktorlar kardeşten sonra verildiğin zaman, büyük dışlanmışlık hissediyomuş ve istenmediğini düşünüyomuş, daha da hırçınlaşabilir
henüz kırkı daha yeni çıkmış ya, daha yeni yeni düzelir belki. Allah kolaylık versinAh canım hiç sorma güya kendime güvendim bakarım diye ama kızının bebek ligi hep uyur emer sakin geçmişti bilemedim oğlan in kolik olacağını kucakta bile susmazmi bir bebek.yok illa emmeye yapısına. Artık göğüs yaralarimda arttı tukenmislik sendromu bu sanirim
Anladim sozun bittigi yer. Diyecek bisey ya da oneri bulamadim. Kiziniz biraz daha buyuk olsa bebegin bakimina dahil edebilirsiniz oyun oynuyormuscasina ama suan anlar mi bilmem. Burda yine boyle bir konuya bir arkadas cok guzel bir yorum yazmisti.Canım aynen bu sebeplerden ötürü direniyorum göndermeye kızımı. Bende öğretmenim fakat oğlum kolik sabah 6 da kalıkiyoruz oğlan meme diye ağlıyor kızım kahvaltı temizliğe gelen bayan zaten bizimle işi yok napacagimi şaşırıyorum kızıma çok kizdigimi farkettim ama oda çocuk Evcilik istiyor oyun uru sulu boya.aglayan bebekle yapabilmek ne mumkunPedagog şansım malesef yok
Annem geliyorsa canım onun gelmesi öğlen buluyor e zaten sabahları bütün caresizligimAllah yardımcınız olsun..büyük ihtimal kıskanıyordur..umarım en kısa zamanda çözümlenir..anneniz falan kısa süreliğinede olsa gelemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?