Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Ben de aynen beddua etmeyi sevmem ama hem alkol, hem çok sürat... Hak etti ama neyse yine de...
Kardeşinin çocukları değil canım. Çok ayrıntılı bilmiyorum, fazla konuşamadık ama sanıyorum kuzen çocuğu.
6-12 yaşlarındalarmış sanırım. Ben de tahmin bile edemiyorum aileler kimbilir ne halde şimdi.
tek sevindiğim nokta cennete gidecek olmaları, başka teselli yok
anne baba ve kalanlara sabir ve guc diliyorum, cok zor...
Amin... Amin.. Dua etmekten, edilen dualara amin demekten baska bir sey gelmiyor ne yazik ki elimizden.Allah rahmet eylesin, annesine, babasina sabir versin.
O kadininda allahim en Kisa zamanda cezasini hakettigi sekilde versin insallah, AMIN.
çok üzüldüm yavrulara.. allah o kadını bildiği gibi yapsın!!! alkole kısıtlama geldiğinde vay efendim olur mu öyle şey diye ayağa kalkanlar görün işte... savunulacak bi tarafı yok o lanet şeyin...
cennetin iki küçük yolcuları ne üzücü ya allahım yakınlarına sabır versin
Aminnn... Ikisi ayni gun icinde gitti. O annenin hissettiklerini Allah hicbirimize tattirmasin insallah.
Hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icin kizlar. Allah hic kimseye yasatmasin boyle bi aci. Hepinizin cocugunu sizlere bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?