İki küçük melek... :(

6-12 yaşlarındalarmış sanırım. Ben de tahmin bile edemiyorum aileler kimbilir ne halde şimdi.

tek sevindiğim nokta cennete gidecek olmaları, başka teselli yok

tek sevindiğim nokta cennete gidecek olmaları, başka teselli yok

Evet canım aynen. Konu başlığımı bile o yüzden böyle seçtim zaten.

anne baba ve kalanlara sabir ve guc diliyorum, cok zor...

Teşekkürler. Anne olmadığım halde, hatta çocukları hiç görmediğim halde benim bile içim sızladı derinden. Onları düşünemiyorum bile. (

Allah rahmet eylesin, annesine, babasina sabir versin.
O kadininda allahim en Kisa zamanda cezasini hakettigi sekilde versin insallah, AMIN.

çok üzüldüm yavrulara.. allah o kadını bildiği gibi yapsın!!! alkole kısıtlama geldiğinde vay efendim olur mu öyle şey diye ayağa kalkanlar görün işte... savunulacak bi tarafı yok o lanet şeyin...

Son düzenleme:
cennetin iki küçük yolcuları ne üzücü ya allahım yakınlarına sabır versin

Allah rahmet eylesin, annesine, babasina sabir versin.
O kadininda allahim en Kisa zamanda cezasini hakettigi sekilde versin insallah, AMIN.
Amin... Amin.. Dua etmekten, edilen dualara amin demekten baska bir sey gelmiyor ne yazik ki elimizden.

Canim kendisine istedigi kadar icip istedigi kadar zarar versin umrumda degil ama elalemin masumunun canina kast etmek gibi bir hakki yok kimsenin. Allah adildir, iki dunyada da ceker cezasini inaniyorum ben.

Allah rahmet eylesin inşallah Başınız sağolsun. Rabbim anne ve babalarına sabırların en büyüğünü versin dilerim..
Güç kuvvet versin Rabbim inşallah.. Sorumluları ise tez zamanda cezasını çeksin dilerim!

Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun Allah annesi ve babasına güç sabır versin İki çocuğunu daha büyütemeden kaybetmek dokuz ay taşıyıp Allah yardım etsin ailesine

**Alkol alıcaksan git sokakta uyu ne araba kullanırsınız iyi halt yemiş kadın.Bu kadar ahtan sonra iki meleğin canını aldıktan sonra nasıl yaşayacak o vicdan azabıyla bakarım

Bir anne olarak olayı okuyunca resmen boğazım düğümlendi, Allah gani gani rahmet eylesin. Mevlam düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın.

anne ve babanın Rabbim imtihanını daha da kolay eylesin sabırlar versin inşaallah....

Hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icin kizlar. Allah hic kimseye yasatmasin boyle bi aci. Hepinizin cocugunu sizlere bagislasin.

Hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icin kizlar. Allah hic kimseye yasatmasin boyle bi aci. Hepinizin cocugunu sizlere bagislasin.

canim okuduyumda cok uzuldum , ALLAH sabirlar versin Anne , Babaya , basiniz saolsun ,
kucuk meleklerinde topragi Cennet olsun , daha Annesi sevmeye doyamadan zor durum , dualarimiz ,
onlar icinde olsun ,

Bazen diyorum ki, şu alkollüyken araba kullananlar bir bariyere çarpıp geberse gitse de kimseye zararı olmasa!!!
Yazık günah değil mi Allah anasına babasına sabır versin.. Ne kadar zor olacak kimbilir..

Allah rahmet eylesin canım,rabbim acılı ailesine sabır versin rabbim hiç bir anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın şu dünyadaki en acı evlat acısıdır derler 2 küçük melek şuan cennetin en güzel yerindedirler.

O kadına ise diyecek bir söz bulamıyorum yakalandımı peki hakkında herhangi bir işlem yapıldımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…