- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #22.221
pcnin faresi benden bağımsız çalışıyor
atacam camdan aşağı en sonunda namıssızı
Yahu ben derdimi kolay kolay kimseye anlatmammmmmmmmmmmmmmmmm
Kafadan sorunlusun sen deli deli deli...
Evet her bayan ilgi bekler ne var bunda
Anlat bakayım ne sıkıntın var senin
Dertliin bugun ..
Altında ki bezi kaldıırp tekrar koy abla..
Bunda hem fikiriz. Ama sen her bayan değilsin. Hı bir de sen normal ilginin üzerinde bir ilgi bekliyorsun.
Bu yüzden sorunlusun..
yok derdim yoktaa yarın yarım gun ızın alıp bir işim vardı onu halledecektım sonra da benımkıyle gorusecektım hafta sonu nişan var ben gidemiyorum nişandan sonra da o okuduğu şehre gidip 2 ay sonra gelicekgörüşemiycez diye buluşşucaktık iştee ama ben izin alaamadım:2:
ona da madem öyle sen benım çıkış saatimde gel 1-2 saat durup döneriz dedim akrabalarını da alıcak burdan öyle dönücek çok geç olmazmış ayıp olurmuş millete en fazla 1 saat durabilirmiş
iyi dedim bende hiç çabalama sen zorlama iç kendinielinde sonuçta 1 saat daha geç gidenbilirr
tuti yine nere kayboldu
Her bayan değilsin derken
Bunda hem fikiriz. Ama sen her bayan değilsin. Hı bir de sen normal ilginin üzerinde bir ilgi bekliyorsun.
Bu yüzden sorunlusun..
Her bayan değilsin derken
niye tartışıyorsunuz
Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..
benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..
Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..
benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..
Aman valla canım bizim her zaman ki halimiz onla artık bunlar çerezlik geliyor :26:
Onun karakteri bu ben değişemem demişti. Benimde beklentim büyük. Sorun da buradan çıkıyor. Kendi bile dedi sen beni bu odunlukla nasıl sevdin anlamıyorum zaten diyeÖleyim mi ne yapayım
hadi öpüşüp barışın
Bir insanın huyu böyle ise , değiştirmenin anlamı yok canım
Onu böyle kabullenmek sana düşer , değiştireceğim diye uğraşma..
Bir sabreder iki sabreder sonra yine eski huylarını geri çıkarır..
Biz küsmeyiz ki.pança pança kavga da etsek rahatlarız gene konuşuruz
Jag o nasıl felsefik bir cümle annem
Herkesleştiremediklerimizdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?