İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Anlat bakayım ne sıkıntın var senin
Dertliin bugun ..

yok derdim yoktaa yarın yarım gun ızın alıp bir işim vardı onu halledecektım sonra da benımkıyle gorusecektım hafta sonu nişan var ben gidemiyorum nişandan sonra da o okuduğu şehre gidip 2 ay sonra gelicek görüşemiycez diye buluşşucaktık iştee ama ben izin alaamadım:2:

ona da madem öyle sen benım çıkış saatimde gel 1-2 saat durup döneriz dedim akrabalarını da alıcak burdan öyle dönücek çok geç olmazmış ayıp olurmuş millete en fazla 1 saat durabilirmiş

iyi dedim bende hiç çabalama sen zorlama iç kendini elinde sonuçta 1 saat daha geç gidenbilirr

Bir dakika ya ? Sana kıyafetini beğenmediği için daha doğrusu seni bu kadar süslü bulduğu için ''nişana gelmeyeceksin '' diyen adamla görüşmeye mi gideceksin sen !

Nişana o gidecek sen gitmeyeceksin ,ayıp değil mi..
Buna neden ses çıkarmıyorsun niye altında bir şey aramıyorsun...

Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..

benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..

Onun karakteri bu ben değişemem demişti. Benimde beklentim büyük. Sorun da buradan çıkıyor. Kendi bile dedi sen beni bu odunlukla nasıl sevdin anlamıyorum zaten diye Öleyim mi ne yapayım

Sen kendini herkesleştirirken ben seni özel tutuyorum her bayan olmadığını yani herkesleştirmediğimi söylüyorum..

benim dilimi ne zaman öğreneceksiniz..

Jag o nasıl felsefik bir cümle annem

Herkesleştiremediklerimizdensin

Onun karakteri bu ben değişemem demişti. Benimde beklentim büyük. Sorun da buradan çıkıyor. Kendi bile dedi sen beni bu odunlukla nasıl sevdin anlamıyorum zaten diye Öleyim mi ne yapayım

Bir insanın huyu böyle ise , değiştirmenin anlamı yok canım
Onu böyle kabullenmek sana düşer , değiştireceğim diye uğraşma..
Bir sabreder iki sabreder sonra yine eski huylarını geri çıkarır..

Bir insanın huyu böyle ise , değiştirmenin anlamı yok canım
Onu böyle kabullenmek sana düşer , değiştireceğim diye uğraşma..
Bir sabreder iki sabreder sonra yine eski huylarını geri çıkarır..

Öyle de oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…