- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #22.181
naptın kuzum senbi adama bu söylenir mi ipleri alıcan sımsıkı tutucan vermicen
Ne hata yapmıştı bu özel değilse dökül bakayım...
Hahaha ilahi bibitooo ! Bunu blogumda paylaşacağımmmmm ! Aldım resmi , çok şekersin
Senin o zeytinyağlı dolmalara benzeyen parmaklarını ısrırırım ki ben..
sen uzmansın bu işlerdeöğreneceğim çoh şey var
Hahaha ilahi bibitooo ! Bunu blogumda paylaşacağımmmmm ! Aldım resmi , çok şekersin
Senin o zeytinyağlı dolmalara benzeyen parmaklarını ısrırırım ki ben..
:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz:18:
Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz:18:
aday bulduğum an geliciğimHer konuda gelebülürsünüz bana , size ışık saçacağımdan emin ol
:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:
buarada niye yan çıkıyor onuda anlamıyorum
Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he..Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..
aday bulduğum an geliciğim
Ben onu düzeltirim sen merak etme ! Ya o kadar çok blog mesajı paylaştım hala onaylayacaklar ya..
Onaylanmadığı için görünmüyor
sende az soğuk dur o zaman :26:Zaten artık birşey demiyorum ama ilgilenmiyor ki
en kısa zamandaAday bulma yöntemlerimi seninle paylaşmadım bi ara paylaşayımmmmm
Ben sadece fazla takıntılıyım. Ama sorun sadece erken uyuması değil. Odunluğu, ilgisizliği.
sende az soğuk dur o zaman :26:
en kısa zamanda
sende az soğuk dur o zaman :26:
Fazla takıntılı değil , abartma özelliği var sende..
İlgili olsa dahi , ilgisizlik olarak gören tipler varya onlardansın kuzum sen..
Bu durumun tek sebebi onu seviyor olman zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?