İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

naptın kuzum senbi adama bu söylenir miipleri alıcan sımsıkı tutucan vermicen
Ne hata yapmıştı bu özel değilse dökül bakayım...

Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz :18:

:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:

Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he.. Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..

Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he.. Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..

Ben sadece fazla takıntılıyım. Ama sorun sadece erken uyuması değil. Odunluğu, ilgisizliği.

Ben sadece fazla takıntılıyım. Ama sorun sadece erken uyuması değil. Odunluğu, ilgisizliği.

Fazla takıntılı değil , abartma özelliği var sende..
İlgili olsa dahi , ilgisizlik olarak gören tipler varya onlardansın kuzum sen..

Bu durumun tek sebebi onu seviyor olman zaten..

sende az soğuk dur o zaman :26:

O kadar odun ki soğuk olduğumun bile farkına varmaz la o

Fazla takıntılı değil , abartma özelliği var sende..
İlgili olsa dahi , ilgisizlik olarak gören tipler varya onlardansın kuzum sen..

Bu durumun tek sebebi onu seviyor olman zaten..

Evet doğru galiba ama ne yapsam bilemedim :26:

ben kör genç bir dilenciyim
sokak sokak gezerim
beni gören zenginlerden
birazcık yardım isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…