İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

iyiyim perso çoluk çocuk

sen napıyon torunlar geldi mi

şekerim sakin konuyu değiştirelim

izliyorum limon ni oldu

Heyy yavrumm heyy benim torunumun torunu oldu geçenlerde sarılayım dedim ama memelerim dizlerime değiyodu dediler sırtına at öyle sarıl sırtıma attım just gözlerde görmüyor malum arkamda eniştenin yüzüne çarpmış anlayacağın enişten kalp krizi geçirdi memeleri görünce e hastanedeydikte aradan çıktı işte napacann hayat

ben memelerimlen boks yapıyom

Ayy psikolojim bozuk bu ara
Ben memelerimi ayrı ayrı oynatabiliyorum vücutçu erkekler gibi popomu da aynı şekilde

aa ben de denedim şimdi oluyo lem bi kerameti var mı acaba

kıçın başın ayrı oynuyo bu olsa gerek

bi de sol-sağ sağ-sol çarprazlayıp denesene

Aman iki dk da ortalik karismis degmez iki gunluk dunya da bos verinn birbirimizi uzmeyelim dimiii ama

Piskopat mısın nden böyle bişi yapma gereği duyuyosun

Gerek duymuyorum alışkanlık bazıları ayak sallar bazıları parmak çıtlatır bende memeleri hoplat totoyu zıplat

Bana da öğret dedi geçen biri ama ben kimseden öğrenmedim çaba harcamadım yani afalladım öyle

aa ben de denedim şimdi oluyo lem bi kerameti var mı acaba

kıçın başın ayrı oynuyo bu olsa gerek

bi de sol-sağ sağ-sol çarprazlayıp denesene

Bana mı diyosun bebeğim ben yanlız içindeki kasları hoplatıyorum kolunu mu yapıyosun bi dikkat et bakimm

Müzik ritmine göre yapıyodum bigün toplum içinde kendimi kaybetmişim benimki sürekli önüme geçip duruyo kıçın başın ayrı oynuyo bi dur hımmına dedi ben hala hoppidi

ediyorum kız evet kaslar hopluyo ama yapabildiğimi bilmiyodum sen söyleyene kadar hiç böyle bi uğraşım olmamıştı

hatta soğukta direkt titriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…