İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben senin sevgine aşkına imalı cümleler kullanmadım sen öyle anladın sadece bunu yapmıcamı ima etmiyor oldumuda bilmen lazım.
eğer böyle düşünüyorsan diyecek sözüm de yok.. peki eda.

Açık konuşmak varken , imalı lafların ardına sığınmana anlam veremiyorum..

Yani senin kalbin aklın temiz olabilir, buna lafım yok.

Ama ben böyle düşünüyorum diye aklımda gözümde kirli mi oluyor ..

Benimde sana diyecek bir sözüm yok Özlem..

gerilirim ben böyle tartışmalı ortamlarda
tartışma bitince geleyim ben.

lütfen uzatmayın.

yalnış anlıyorsun beni.. ben orda demek istediğim benm kalbimde aklıma böyle böyle düşünüyorum ve inşallah öyle biri gelir öyle biri olur demek istedim. hani bana toz pembe görüyorsun herşeyi bilmem ne demiştin ya bu amaçla söyledim ben
Yoksa ben ne senin kalbine ne aklına öyle bir söz etmem asla eda bunu sende bilyorsun.. bilmen lazım beni birazcık tanıdısan
Haklısın orda yalnış anlaşılacak bir kelime kullanmışım bunu kabul ediyorum ama amacım onu söylemek değildi kesinlikle

Tamam sevgi . Dediğin gibi olsun ..

Kızıştırmak için söylemiyorum ama gerçekten çok ayıp etti özlem
Eda ya katılıyorum kirli mi oluyoruz yani...
Biz kısaca senin düşüncelerine saygı duyarak 'saf' der geçeriz anca yada 'çocuk'..
Çünkü aklı başında her insan her kadın anlar bu durumları bu kadar tabu olmamalı bu kırsal kesimde yaşasanda kendini geliştirmelisin önce...

Tamam sevgi . Dediğin gibi olsun ..

Dediğim gibi inan bana olur mu.. benm öyle birşey demek istemediğmi bilmen lazım sen beni burda herkezden iyi tanıyorsun içimide dışımıda iyi bilirsin
orda yalnış bir kelime kullandım bunun farkındayım ama amacım sana bunu demek seni üzmek bunu dşünmeni sağlamak değildi
bunun içinde özür dilerim.

Geyik bölümünde de üsluptan ban yiyebilirsiniz. Melek bir kez yemişti yanlış hatırlamıyorsam, kavganızı okumadım ama "cük" kadar şey için kavga etmenize üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…