İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok bizim matinin eski sevgilisin adı t ile başlıyorda . Derin yaralar var bende
kendi kuruntularım

BDVde şöyle bi konu vardı yeni evli çift mobilya almışlar eve mobilyaların kenarında köşesinde de adamın eski sevgilisinin adının baş harfi yazıyormuş kadın da kazımaya çalışmış çıkartamamış napayım diyordu

niye onu kullanıyorlar yav yenisini alsınlar

Bendim o , vallahi bende eski sevgilisinin baş harfini versem aldığım takımı geri yollarım hatta almadan önce kenarında köşesinde ne var ne yok diye bakarım öyle alırım , deliyim çünkü

ayrıca nelere güldüğünüzü ben bilmediğim için çok gıcık olmuş durumdayım

niye onu kullanıyorlar yav yenisini alsınlar

Bendim o , vallahi bende eski sevgilisinin baş harfini versem aldığım takımı geri yollarım hatta almadan önce kenarında köşesinde ne var ne yok diye bakarım öyle alırım , deliyim çünkü

40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav

ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle

çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh

40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav

ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle

çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh

Benim ki öyle değil .Eski eskide kalmıştır. Bir daha ağzından adını bile duymam.Duymadım da..
Hep ben zorladım anlat et met diye , ama taaa ilişkimizin başındaydı bunlar
Şimdi öyle bir durum yok.
Alfabeyi bile E'den başlıyor E'de bitiyor sanıyor..

vaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…