- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #24.281
ben de kendimi öyle görüyorum
Yok bizim matinin eski sevgilisin adı t ile başlıyorda . Derin yaralar var bende
kendi kuruntularım
Bugunü özetleyecek olursak önce bunaldık sıkıldık sonra kahkahanın dibine vurduk ve şuanda boşluktayız..
Yok bizim matinin eski sevgilisin adı t ile başlıyorda . Derin yaralar var bende
kendi kuruntularım
BDVde şöyle bi konu vardı yeni evli çift mobilya almışlar eve mobilyaların kenarında köşesinde de adamın eski sevgilisinin adının baş harfi yazıyormuşkadın da kazımaya çalışmış çıkartamamış napayım diyordu
BDVde şöyle bi konu vardı yeni evli çift mobilya almışlar eve mobilyaların kenarında köşesinde de adamın eski sevgilisinin adının baş harfi yazıyormuşkadın da kazımaya çalışmış çıkartamamış napayım diyordu
aslında gerçekten tahmin ettimde öyle sormak istemedim ozaman şöle yapalım 2 adım var ayşe tuğba bak t ile başlamıyornasıl mutlu ettimmi seni
niye onu kullanıyorlar yav yenisini alsınlar
Bendim o , vallahi bende eski sevgilisinin baş harfini versem aldığım takımı geri yollarım hatta almadan önce kenarında köşesinde ne var ne yok diye bakarım öyle alırım , deliyim çünkü
ayrıca nelere güldüğünüzü ben bilmediğim için çok gıcık olmuş durumdayım
kaynanamın bıyıkları konusu vardı onu biliyo musunuz
Şaka mı
ayrıca nelere güldüğünüzü ben bilmediğim için çok gıcık olmuş durumdayım
benimkinin ilk aşkı benim40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav
ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle
çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh
kaynanamın bıyıkları konusu vardı onu biliyo musunuz
40 yıl düşünsem aklıma gelmez yav
ama ben de şeyapamıyorum eskiler muhabbetinde adını bi duyuyim sıcak basıyo falan böyle
çok da moktan bi ismi var benimkinin yanında pehhh
Allahım diyorum benden daha takıntılı insanlar varmış yok cidden vardı
Ben söyliyim tutim gerisini sen anla
Jaggercıkımdan hediyeler diye bi albüm yaptım jagta bana ev araba falan çizdi
anladıysan iki kere sırıt
Benim ki öyle değil .Eski eskide kalmıştır. Bir daha ağzından adını bile duymam.Duymadım da..
Hep ben zorladım anlat et met diye , ama taaa ilişkimizin başındaydı bunlar
Şimdi öyle bir durum yok.
Alfabeyi bile E'den başlıyor E'de bitiyor sanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?