İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o saçmalıkları ben de yaptım yaa anlatmazdı anlatmazdı sıkıştırırdım sürekli. ama ne bileyim o isimde biriyle falan tanışınca huylanıyorum hoşuma gitmiyor ya da ne çok yere bu ismi vermişler kıl oluyorum

bune ha bune

bende ozaman bir sorun var ben mesela o tarz şeyleri hiç kıskanmam hatta anlatsın diye ısrar ederim o kızar anlatmak istemez hatta gel faceden bakalım dimiştim bakmıyor

Diyorum ya , hep kendimize ediyoruz diye..
Ya benim T adında aynı kuzenim var, kızla aynı isimdeler diye kuzenime kuzen diye seslenebiliyorum..
Adıyla seslenemiyorum düşün..

bende ozaman bir sorun var ben mesela o tarz şeyleri hiç kıskanmam hatta anlatsın diye ısrar ederim o kızar anlatmak istemez hatta gel faceden bakalım dimiştim bakmıyor

ay ben aslında görmek istiyorum ama korkuyorum da :26: güzel olsa bi dert çirkin olsa bi dert

güzel olsa benden güzel mi derim çirkin olsa çok mu sevdi derim

Diyorum ya , hep kendimize ediyoruz diye..
Ya benim T adında aynı kuzenim var, kızla aynı isimdeler diye kuzenime kuzen diye seslenebiliyorum..
Adıyla seslenemiyorum düşün..

ben mesela dışarıda o isimle olan yere bakıyorum ya başka dükkana bakmam lazım ille ondan sonra aramıza girer diye çekiniyorum ule çok manyakız

Sende amma abartmışsın he ben bu kadar abartmıyorum..
Ama varya acayip kıskanıyorum ..

ben hiç o kadar kıskanç olmadım ya :26:
çok sevmekle mi alakası var bu kıskançlığın cidden bak mesela lorenayı da anlamayya calısıyorum anlayamıyorum
neden bu kadar kıskanc olunuyor:26:

böyle şeyleri kendime dert edicek kadar hayat uzun değil onun farkındayım canım hem onla olmak isteseydi onla olurdu dimi boşuna sıkmayın canınızı

işte bu ama

yaşımdan ötürü müdür nedir

sen 30dan büyüksün dimi 30da toparlıyor diyor herkes

ben hiç o kadar kıskanç olmadım ya :26:
çok sevmekle mi alakası var bu kıskançlığın cidden bak mesela lorenayı da anlamayya calısıyorum anlayamıyorum
neden bu kadar kıskanc olunuyor:26:

of ya onu kimse anlayamaz bence bazen düşünüyorum bu gerçek değilde kekliyormu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…