- 20 Ocak 2010
- 49.825
- 196.263
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #24.361
biri tolin mi dedi?
iyi insan lafın üstüne gelirmiş
yuhh ismin geçince bildirimmi geliyor arkadaş
bende korkmam bune len en sevdiğim film türü korku gerilim ama bu bir işe yaramaz
jag nerelere kayboldu uykusu vardı gittimi aceba :44: buarada starda şu saçma paranormal aktivite 2 var bunu izleyip korkan varmı
tolin bugün 2 kez resım koydum kaldırdım nerdeydin bacım
tabıkı ben soyledım kazene bıldırım gelen cınsten yaptı benım uyelıgımı
Buralardaydı telde falandır
Ben hiç izlemem korku
hadi koy resim
korku iyidir korka korka korkmamayı öğreniyorsun
hazırmısınız buraya koycam alıntı yapmayın tamammı bubimimi sende arkanı don sen gorme
hazırmısınız buraya koycam alıntı yapmayın tamammı bubimimi sende arkanı don sen gorme
Ya kaldıramazsan burdan
bak yaa biliyorsun niye istek göndermiyorsun zaten gizli dolanıyorsun ne bilim benevet haberım var emme arkadas olmadıgımız ıcın ben goremedım rengına hanım
Ben çıkıyorum , artık erken yatıp erken kalkacağım
yarım saatte mesaj degıstırme yokmu?yoksa koymam buraya album yaparım o zamanda bıtek jag görür
yarım saatte mesaj degıstırme yokmu?yoksa koymam buraya album yaparım o zamanda bıtek jag görür
bak yaa biliyorsun niye istek göndermiyorsun zaten gizli dolanıyorsun ne bilim ben
sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?