- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #24.341
hala gülüyor
ben yaptırsam herkese sölerim bakın şişirttim diyeniye saklıyorlar anlamıyorum ki :44:
Hoşbulduk
Ben önceki konularını bilmiyorum ama son konusunu okumuştum, değişik bir arkadaş
Hahah tutim yaa
Konularını bn hiç bilmiyorm albümlerinden bliyorum sadece
evet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar
hee biliyorum onuda inatla takip ediyorum konularını kaçırmadan bölüm bölün artık final yapsada kurtulsak
hayır olamam mı demşevet hatta bir kadın sevgilisine mail atmış bu konuda yardımcı olur musunuz diye işle ilgili bir şey yani üniversitede olur öyle o da geri cevap atmış sevgilisinin hesabından hayır olamam diye sonra ayrılmışlar
offfff sorma reci ya böyle insanları gördükçe çıldırıyorum yazık hayatlarına okumuş etmiş bide ya
final yaparsa daha izleyemeyiz
aman yeter böğğğ geldi artık kurtlar vadisi gibi
Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatınya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım
Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki
ben de yazım yanlışı falan arıyorum olmamalı yı neden olamaz yaptın rengin
Ama ben daha yeni izlemeye başladım
eski bölümleri izliyebiliyorsun canım merak etme yazdım biraz önce
ahahahha deli yaa
albümleri nerde ya güzel çizimleri varmış falan falan diyolar nerde
Merak ettiriyorsunuz insanı, ya anlatınya gidip gidip sayfalarca şeyi okuyayım
Aman yok ne okıcam, hasta derecesinde o kıskançlık filan değil, ama albümleri de ne ola ki
tolin bugün resim koyacaktı hain tolin gelmedi
jag nerelere kayboldu uykusu vardı gittimi aceba :44: buarada starda şu saçma paranormal aktivite 2 var bunu izleyip korkan varmı
tolin bugün resim koyacaktı hain tolin gelmedi
aynen nerde kendisi bi bakıp geleyim
biri tolin mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?