İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

avrupa tarafına geliyoruz hem benım ailemin ibrazı orda hemde işlerimiz nedeniyle geliyoruz güngören eminönü falan ne iş yapıyorsun

Arkeoloğum ben canım sen ?
Biz beylerbeyindeyiz ist da tam köprünün ayağında anadolu yakası ama heryere yakın

hadi ya.
bende acıktan okuyorum canm derslerime çalışıyorum evdeyim bekarım 20 yaşındayım bu şekilde

sus ve kaybol

ne güzel ben sabh kalıyorum eşimi gönderiyorum arkasından ben kursa gidiyorum ordan çıkıyorum mağzaya gidiyorum akşam da eve vakit buldukçada ders çalışıyorum

ben çeko okurum daha bişi olamadım :) evliyim mağzamızda duruyorum ölee

Hayırlısıyla bitirirsin inşallah kuzum...
Evet yeni gelinmişsin allah bi yastıkta kocatsın canım..
Kuyumcu fln okudum sanıyorum kuyumcu mağazası herhalde

ne güzel ben sabh kalıyorum eşimi gönderiyorum arkasından ben kursa gidiyorum ordan çıkıyorum mağzaya gidiyorum akşam da eve vakit buldukçada ders çalışıyorum

ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.

bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya

ne güzel canmm daha iyi işte kafanın içindeki düşünceleri dinlemessin hiç değilse
ne kursuna gidiyorsun
ne dersine çalışıyorsun.

bdv de bir konu okudum çok ilginç geldi bana ya

kur'an kursu ilmihal alıyorum okul derslerine çalışıyorum öle tabi ama evlendimizden bari ilk defa bugun sabahtan akşama kadar gezdim ve onda da yine gittim magzaya 1 2 saat durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…