- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #25.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su perisinin saka yaptigi konu kapatilfi kesin o yuzdendir![]()
hayır. ben olur olmaz herşeye takan biri değilimdir.artık bazı şeyleri aşmış olmamızı bekliyorum bizden ama bu adam değişmeyecekmi hiç yaa![]()
![]()
3,5 su bardağı un
3 kaşık zeytin yağı
bi paket kuru maya hani suda karıştırılmadan konulanlar varya ondan
bi tatlı kaşığı tuz
suyunu koyup karıştır hamurun durumuna göre un eklersin bi 20 30 dk kadar dinlensin sonra istedin boyutlarda ince aç
sos: ben göz kararı yapcam kadar koyarım genelde ama 1 1,5 yemek kaşığı salça biraz sıvı yağ biraz su kekik bol olsun seversen kimyon karabiber sevdiğin baharatları ekleyebilirsin bunu karıştır hamura sür canım ondan sonrada önce kaşarı üstünede ne malzeme istersen artık şimdiden afiyet bal şeker olsun canım![]()
giderim ya geçmezseYediğini içtiğine dikkat et .Birde gaz yapacak içecekler içme.
Pazarteside randevu al git doktora ..
Peki kaç derecede fırına atıcam ?
Ne sakasi yapti ya hangi konu .
Çok soyutladim jkendimi bu ara ..![]()
Sen yaptin mi birşeyler ?![]()
Oy didemm didem didemmm didemmm![]()
Oo nw guzell insallah canim yaa ben cok ozeniyorun sabredemiyorum ama mecbur ediyoruz iste hayirlisi bzkalim![]()
180 200 olsun canım çabuk pişer zaten
ah ah senin yerinde olmak isterdimm![]()
giderim ya geçmezse
Dalga gecer gibi anlasilmis bdv de kaybolan esyayi nasil bulursunuz diye konu![]()
hayırlısı canım bekledine değer inş herşeyin en güzeli olur içinde hiç bişi kalmaz inş![]()
sen nasılsın geçmedi mi boğazlarının agrısıGit canım git.. İhmale getirme.Şuan ben bile gitsem yeri..
Patatesleri suda mı haşlayacağım
hahahahbir kere patates salatası yapacaktım.Burdan bir kız arkadaşımla telefonla görüştük.
Tarif istemiştim. Oda verdi.
Kıza ''patatesleri suda mı haşlayacağım '' diye sordum hahaha![]()
Yaptım canım kıyafetler aldım bere ile..
Kon pantolon sweetshirt falan