İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.

Merhaba hoşgeldin Bi ara sürekli yorumlarına denk geliyordum dedim ya ben bu yazı tarzını birine benzetiyorum ama kime diye düşünürken rütbene yazmışsın
Hatırlıyo musun beni bilmiyorum ama geri gelmene sevindim

canım bilmiyorum öyle siteleri falan ama
uzaktan eğiim almak istersen genelde yediiklimle ihtiyacı beğenirler.
onun dısında eğitimkpss nikli bi kız kpss bölümüne bir sürü video koymustu ihtiyacın o konuyu bul indir işine yarar.

matematik için ofisokul.coma bak adam cok iyi anlatıyor.
başka bilmiyorum:26:

yarın sorguya devam. bugün 1de uyandım noluyoo bana be:26: sabah 6da ancaa uyudum yine

ekşin mı arıyorsun sen

Ben 12de uyandım snra akşam 6da tekrar uykum geldi yattm bakalm bgn kaçta yatıcaz dilom

Peride gitmiş konu sahibi duruyo mu peki :26: Dur bakıyım bi çok gülmüştüm ben konu sahibesinin konudan çıkışına
Yürü gidelim arkadaşım diye konudan çıktılar ya

Sormaaaaaaaa

Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.

Valla evet öyle bi konu görmüştüm ama ilk defa duydum ateist'i bliyorum ama deist nedir :26:

Bilmyirom ki tolinim ben pek bdvde takılmam arada bakarım snirlenirm sonra çıkarım

Çocuk yaşta çaresizlik

Konu bu :44:

sen nasıl calısyosun pekı hadı matematık turkce tamamda tarıh cok fena bıde ben sayısalcıyım kac senedır ne cograf ne tarıh yuzu gormedım ne onerırsın bana?bırde bu uzaktan egıtım ucretlımı canım?

en guzelı sinirlenicen ama sinirlerine hakım olcan yoksam ban gelıverır

ücretli tabi canım. netten arastır fiyatlarını.
ben de var yediiklim uzaktan eğitimi ama daha hiç bakmadım.
tarih cok soru çözmekle olur ama ben de ne zamandır calısıyorum hala tam oturtamadım cok geniş malum.
sen videodan calıs onlara.

Koşuun bdv'de bi konu var

hangi konu :26::26:

Peride gitmiş konu sahibi duruyo mu peki :26: Dur bakıyım bi çok gülmüştüm ben konu sahibesinin konudan çıkışına
Yürü gidelim arkadaşım diye konudan çıktılar ya

ve bu hangi konu:26: benimde dünyadan haberim yok

ivit cok sıkıcı bu ara kk birinin bu olaya el atması gerekiyordu

banlanma korkusu olmasa site ekşindan geçilmez yaa

offff valla tarıh cografya fena neyse bakıyım olmadı once vıdeodan baslarım sonra kendım ozet cıkarırırm:44:

Hosbulduk. Kendimi taklit ediyordum.

ne zaman gidiyorsun ne zaman geliyorsun

Hani su 2 ay gitmelerim var ya onlardan iste.

Islerim birikti toparlanmam lazim.

deist: dinlere inanmayan ama kendince bir yaraticinin varligina inanan insan lady. inanctan cok bir yasam felsefesi.

offff valla tarıh cografya fena neyse bakıyım olmadı once vıdeodan baslarım sonra kendım ozet cıkarırırm:44:

video izlerken özet cıkar daha aklında kalır.
yalnız calısmak için biraz acele et :18:

Ay bu pc delirtti beni Ancak gidebiliyorum açılın

en guzelı sinirlenicen ama sinirlerine hakım olcan yoksam ban gelıverır

Ben işte hakim olamıyorum o yüzden girmemeliyim aslında

hangi konu :26::26:

ve bu hangi konu:26: benimde dünyadan haberim yok

banlanma korkusu olmasa site ekşindan geçilmez yaa

Vala öyle dilom çocuk yaşta çaresizlik... diye bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…