- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.861
Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.
yahu bıt pazarında bı hatun vardı kdın paso sıfır urun satıyodu bız bunu kıbledık falan sonra memnunıyet topıgınede kadınla ılgılı bıseyler yazdık medcezırle ıkımız banlandı dun cok ban yıyen olmus zaten
ya ben kpss hazırlanıyım dıyorum hanı bı amacım yok ama genede hazırlanıyım malum bızım muhendıslıkten bu sene atama varya o yuzden boyle ıyı konu anlatımlı vıdeolar hangı sıtelerde var canım?
bıbı degıl ama kadın perıye soyledıklerınde haklıydı bence perı populer olucam dıye her konuyu dalgaya almaya başladı
Koşuun bdv'de bi konu var
Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.
yarın sorguya devam. bugün 1de uyandımnoluyoo bana be:26: sabah 6da ancaa uyudum yine
ekşin mı arıyorsun sen
Peride gitmiş konu sahibi duruyo mu peki :26: Dur bakıyım bi çok gülmüştüm ben konu sahibesinin konudan çıkışına
Yürü gidelim arkadaşım diye konudan çıktılar ya
yahu bıt pazarında bı hatun vardı kdın paso sıfır urun satıyodu bız bunu kıbledık falan sonra memnunıyet topıgınede kadınla ılgılı bıseyler yazdık medcezırle ıkımız banlandı dun cok ban yıyen olmus zaten
ya ben kpss hazırlanıyım dıyorum hanı bı amacım yok ama genede hazırlanıyım malum bızım muhendıslıkten bu sene atama varya o yuzden boyle ıyı konu anlatımlı vıdeolar hangı sıtelerde var canım?
bıbı degıl ama kadın perıye soyledıklerınde haklıydı bence perı populer olucam dıye her konuyu dalgaya almaya başladı
Linkte vereydin
canım bilmiyorum öyle siteleri falan ama
uzaktan eğiim almak istersen genelde yediiklimle ihtiyacı beğenirler.
onun dısında eğitimkpss nikli bi kız kpss bölümüne bir sürü video koymustu ihtiyacın o konuyu bul indir işine yarar.
matematik için ofisokul.coma bak adam cok iyi anlatıyor.
başka bilmiyorum:26:
Ben 12de uyandım snra akşam 6da tekrar uykum geldi yattm bakalm bgn kaçta yatıcaz dilom
Sormaaaaaaaa
Valla evet öyle bi konu görmüştüm ama ilk defa duydum ateist'i bliyorum ama deist nedir :26:
Bilmyirom ki tolinim ben pek bdvde takılmam arada bakarım snirlenirm sonra çıkarım
Çocuk yaşta çaresizlik
Konu bu :44:
sen nasıl calısyosun pekı hadı matematık turkce tamamda tarıh cok fena bıde ben sayısalcıyım kac senedır ne cograf ne tarıh yuzu gormedım ne onerırsın bana?bırde bu uzaktan egıtım ucretlımı canım?
Koşuun bdv'de bi konu var
Peride gitmiş konu sahibi duruyo mu peki :26: Dur bakıyım bi çok gülmüştüm ben konu sahibesinin konudan çıkışına
Yürü gidelim arkadaşım diye konudan çıktılar ya
ivit cok sıkıcı bu ara kk birinin bu olaya el atması gerekiyordu
ücretli tabi canım. netten arastır fiyatlarını.
ben de var yediiklim uzaktan eğitimi ama daha hiç bakmadım.
tarih cok soru çözmekle olur ama ben de ne zamandır calısıyorum hala tam oturtamadım cok geniş malum.
sen videodan calıs onlara.
Ben 12de uyandım snra akşam 6da tekrar uykum geldi yattm bakalm bgn kaçta yatıcaz dilom
Sormaaaaaaaa
Çocuk yaşta çaresizlik
Merhaba hoşgeldinBi ara sürekli yorumlarına denk geliyordum dedim ya ben bu yazı tarzını birine benzetiyorum ama kime diye düşünürken rütbene yazmışsın
Hatırlıyo musun beni bilmiyorum ama geri gelmene sevindim
ne zaman gidiyorsun ne zaman geliyorsun
offff valla tarıh cografya fena neyse bakıyım olmadı once vıdeodan baslarım sonra kendım ozet cıkarırırm:44:
Sormaaaaaaaa
Valla evet öyle bi konu görmüştüm ama ilk defa duydum ateist'i bliyorum ama deist nedir :26:
Bilmyirom ki tolinim ben pek bdvde takılmam arada bakarım snirlenirm sonra çıkarım
Çocuk yaşta çaresizlik
video izlerken özet cıkar daha aklında kalır.
yalnız calısmak için biraz acele et :18:
hangi konu :26::26:
ve bu hangi konu:26: benimde dünyadan haberim yok
banlanma korkusu olmasa site ekşindan geçilmez yaa
en guzelı sinirlenicen ama sinirlerine hakım olcan yoksam ban gelıverır
hangi konu :26::26:
ve bu hangi konu:26: benimde dünyadan haberim yok
banlanma korkusu olmasa site ekşindan geçilmez yaa
az kaldı dımıya ben oyle pek ıddıalı degılım ama sansımı denıyım dıyorum bılgıler ıcın tesekkurler
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690519
Kuzum konu bu tüm yorumları oku bende şimdi okudum koptum
Ben işte hakim olamıyorum o yüzden girmemeliyim aslında
Vala öyle dilom çocuk yaşta çaresizlik... diye bi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?