İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tamam toparla hemen gel o zaman

çok yaratıcı kk hatunları. çemberle şeytanın şeyini bile buluyorlar valla

Aynen ya onları yeni görüyorum bitanesi de elinde tencereyle evin etrafını hebele hübele diye bağırark dönüceksin demiş
Okurken güldüm ama fazla abartmışlar

Iyi geceler kizlar, bir sure yokum . Deist oldugum icin - puan almisim. Aynen iade ettim tabi.

çok iyi yapmışsın, eline sağlık kısasa kısas yani... ama öyle bir yorumuma - vermişsin ki, bari biraz uğraşıp ta hoşuna gitmeyecek bir yorumumu bulaydın

Aynen ya onları yeni görüyorum bitanesi de elinde tencereyle evin etrafını hebele hübele diye bağırark dönüceksin demiş
Okurken güldüm ama fazla abartmışlar

hebele hübele hülo bilekliğimi kim aldıysa hemen versin looo mu neydi
kesin banlanmışır o

Aynı metini bundan iki ay öncede yazmış bir kaç yere
Bugunde kopyala yapıştır yapmış

fake olanlar daha yaratıcı konularla geliyorlar artık bu kişide doktor psikolog denemediği için bu durumda bence
çok yakın arkadaşımdan biliyorum artık aynı şeyleri dinlemekten gına gelmişti bana

fake olanlar daha yaratıcı konularla geliyorlar artık bu kişide doktor psikolog denemediği için bu durumda bence
çok yakın arkadaşımdan biliyorum artık aynı şeyleri dinlemekten gına gelmişti bana

O zaman açılan konulardan muayene olması gerektiğini anlamış ve kavramış olması gerekirdi.
Ama görüyorum ki hala ne yaşadığının ciddiyetinde değil..

Bu kadar tedirgin olan biri buradan akıl almak için vakit kaybetmez giderdi doktora..
Sonuçta doktorla senin aranda olan bir şey kimse bilmeyecek kimse duymacayak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…