- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.901
eneeeee teskur ederım yavrum burda bırılerının yuzunu guldurebılyosam ne mutlu bana bu topık çaksel(cok guzel demek) eee napıyon bakem
tamam toparla hemen gel o zaman
çok iyi yapmışsın, eline sağlıkkısasa kısas yani... ama öyle bir yorumuma - vermişsin ki, bari biraz uğraşıp ta hoşuna gitmeyecek bir yorumumu bulaydın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690519
Kuzum konu bu tüm yorumları oku bende şimdi okudum koptum
O zaman açılan konulardan muayene olması gerektiğini anlamış ve kavramış olması gerekirdi.
Ama görüyorum ki hala ne yaşadığının ciddiyetinde değil..
Bu kadar tedirgin olan biri buradan akıl almak için vakit kaybetmez giderdi doktora..
Sonuçta doktorla senin aranda olan bir şey kimse bilmeyecek kimse duymacayak..
peri rahat dursa boyle olmazdı o başlatmış geyiği peşindende kac kısıyı suruklemış
evet kuzum o konuya ben de yorum attım ama ciddi attım yani.
dalg geçilmesi hoş değil :26:
delinin teki yani lady ile uğraşıyorum ne yapayım hala hastayım
Tamam :)
Aramakla ugrasmam ben takibi seven biri degilim. Benim yorumumda bir sey olmadiginda bana verdigin eksi puandaki duyguyu hissedersin demistim. Nitekim de oyle olmus.
delinin teki yani lady ile uğraşıyorum ne yapayım hala hastayım
ben aslında o konunun gercek oldugunu düşünüyorum
yani tensel temas olmustur muhtemelen ama direkt birliktelik değildir.
doktordan önce burada rahatlalatıcı yorumlar almak istemiştir :26:
peri mi başlatmış :26:peri rahat dursa boyle olmazdı o başlatmış geyiği peşindende kac kısıyı suruklemış
ne ugrasıyon la at şutla topıkten gitsinneden hastasın nolduuu?bende roacuttane başladım çok fena göz kurulugu yaptı yaptı herseyı bulanık goruyorum
hebele hübele hülo bilekliğimi kim aldıysa hemen versin looo mu neydi
kesin banlanmışır o
24 yaşında ve ereksiyon ne bilmiyormuş ?
sence doğru mu ?
peri mi başlatmış :26:
yorumları okumamıstım ben
yorumunuzda size göre bir şey yok ama bana göre demek ki varmış.. ama yanıldığınız bir nokta var, aldığım + yada - puanlar beni sizi etkilediği gibi etkilemiyor... hatta ne işe yaradıklarını bile bilmiyorum..
üstelik anlamadığım şu; her - aldığınızda sizinde deyiminizle ( uysada uymasada ) iademi edeceksiniz? biraz çocukça olmaz mı bu?
peri rahat dursa boyle olmazdı o başlatmış geyiği peşindende kac kısıyı suruklemış
ne ugrasıyon la at şutla topıkten gitsinneden hastasın nolduuu?bende roacuttane başladım çok fena göz kurulugu yaptı yaptı herseyı bulanık goruyorum
hebele hübele hülo bilekliğimi kim aldıysa hemen versin looo mu neydi
kesin banlanmışır o
ben aslında o konunun gercek oldugunu düşünüyorum
yani tensel temas olmustur muhtemelen ama direkt birliktelik değildir.
doktordan önce burada rahatlalatıcı yorumlar almak istemiştir :26:
diyorum ya artık korku mu dersen kendinden kaçmak mı dersin..
sonuçta o doktora gitmek , muayene olmak vs yaşamayan için basit bir sözden ibaret
uzun mesele bizi aşar
ya onu okumadım ben:44:
cocuklukta yasadıgı olay için dedim
okudum kızcem okudum hatta cevap attım sana görmemişsin tatlım
Kuzum buarada albümüne yorum yapmıştım okudun da sildin deme :26:
Eğer görmediysen burdan yapıcam aynı yorumu
Kan geldiğini soran olmuş mu
o yaşta bir çocuk çişini yaparken bile kan gelip gelmediğini anlar dikkatini çeker değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?