İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok o yusuf yuafu oldu savcılık mavcılık deyince son mesajlarında düzgün konuştu korktu daha yapmaz

İstese başka pc den ne bileyim net kafden girer.Ki mantık varsa kafeden girer yoksa yandı

evet o secenekleri de var tabi

Kazen aile değerlerine ve ailesine çok bağlı bir adam. En son o şahsiyet kazen in annesine laf söyledi.
Kazen peşinş hayatra bırakmaz. Burada da deşifre eder kimse necise hatta belki fotosuna kadar.

Kim olsa bırakmaz..

Kazen , açsın bir dava . Durduk yere hakaret etmek ne demekmiş , anlarlar..

he konuyu hatırladım ben yazmısmıydım bılmıyorum ama ben gormeden banada saydırmıs olabülür

Kazen aile değerlerine ve ailesine çok bağlı bir adam. En son o şahsiyet kazen in annesine laf söyledi.
Kazen peşinş hayatra bırakmaz. Burada da deşifre eder kimse necise hatta belki fotosuna kadar.

Evet benm yorumumu alıntılayp da küfür etti bi de ben kazene msj attım diye yazdığımı

İnşallah yapar öyle bişey

küfretti. kazenin direkt kendisine annesine yani sansürsüz. diğerlerini de anlarsın

aynen sorçum.
ama iyi ekşındı be

İçini boşaltıp kaçtı demek ha..

IP adresiyle banlasınlar bir daha giremezler..

Yok kaçmadı içeriğide boşaltmadı konu hemen kaldırıldı.

Mevzu girip girmemsi değil bundan sonraki yasal süreç.Bence ergenin teki akıllı mantıklı insan yapmaz bunu

naptı acaba rahatladımı

Adım gibi eminim şuan korkuyor tüm geçmişi siliyor felan ıp ı sıfırlıyor çakal yakalanmayacak güye
tabi korkuyor ama bilinçsiz yani sonunu düşünmemiş
he konuyu hatırladım ben yazmısmıydım bılmıyorum ama ben gormeden banada saydırmıs olabülür
evet kızcem o ben motor oynak diyen bi onu biliyorum
sen cevabını görmedin ama görsen kesin yazardın

Kızlar alıntılayarak yazmak çok zor telefondan.
Tek bi cevap vereyim. YOK ya Jagger kim olsa aynını yapmıyor bazılarında öyle ailevi değer yok.
Ben mesela anneme laf söyleyen bir adamı dövmeye kalkmış bir insanım. Gözüm dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…