İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hangi spor bu bende spora başlama hevesliyimde ve nerelere yönelik

mango bollaşma yapmadı genelde yapıyor kotlar ama. loftta yapıyor koton bir kaç beden bile atabiliyor.

jillianın 30 day shred'i
içinde herşey var.bacaklara basenlere karın bölgesine yönelik hareketler var.birde cardio kısmı var
3 levelden oluyor.her level 10ar gün yapılıyorr

mangoya bi ugrayayım en iyisi. dediğin gibi koton nerdeyse 2 beden attı ya

uzun bileğe kadr elbiseler mi bu bahsettklern
eğer öyleyse bayılıyorum onlara

colinsten alın colinsssssssssssssssss

hı jillian incelemişim bi ara teşekkürler.

mangodan ben genelde indirime girdiğinde alıyorum burda olmadığı için netten takipteyim yüzde 70 lere kadar düşüyor sezon sonunda kotta da çok sezon fark etmiyor kotlaın bollaşmasına o kadar alıştım ki alırken şahane bir kaç gün giy felakat. koon değişim veya iade yapıyor arkadaım bollaştı bu diye göürmüştü fişiyle birlikte

yokki fişiyapcak bişi yok ucuz almıştım zaten
ya internetten nasıl alıyorsun pantolon hiç güvenemiyorum ben. dar mı gelir bol mu diye

yokki fişiyapcak bişi yok ucuz almıştım zaten
ya internetten nasıl alıyorsun pantolon hiç güvenemiyorum ben. dar mı gelir bol mu diye

:) şöyleki normalde kalıbını bilmediği almam arkadaşta denediğimin farklı tonunu almıştım olmayanalrı da iade. indirimdeyken sezonda 90lık kotları 35e kadar düşmüştü. burda omayan ürünleri öyle alıyorum. ya da alış veriş sielerinden bir kaç bedeni alıyorum olmayanları iade

nalet gitsin
dapdar duran bi kot yok mu memlekette

Sanırım yok

Valla bende bunlardan var. Bu üç renkteki kotlaları yaz kış kullanıyorum dizde yapmadı

https://www.google.com.tr/search?cl...363%2Fcolins-bayan-kot-fiyatlari.html;920;693

Bende de var hatta zongdaki colinsten aldık ama diz yaptı

Güzlmiş bu şimdi farkettim bnm hiç kaprim yok

ortadakinin rengine bayıldımm
kaça aldın bunlarıı

45-60 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

Birde en soldakinin tatlı pembe renginden vardı arkadaşım doğum gününde almış bana.
Benim ki izin vermiyordu pembe diye gerçi göz alıcı renk değildi..

Bende gittim bir kız arkadaşıma verdim

onun fiyatıda 44 lira mı neydi..

oda iyiymişş ben bir sürü begeniyorum nette.ama her markanın kalıbı farklı oluyor.o yüzden cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…