- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #30.301
:) şöyleki normalde kalıbını bilmediği almam arkadaşta denediğimin farklı tonunu almıştımolmayanalrı da iade. indirimdeyken sezonda 90lık kotları 35e kadar düşmüştü. burda omayan ürünleri öyle alıyorum. ya da alış veriş sielerinden bir kaç bedeni alıyorum olmayanları iade
bedeni kaç ki bunun
güzelmiş
45-60 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..
Birde en soldakinin tatlı pembe renginden vardı arkadaşım doğum gününde almış bana.
Benim ki izin vermiyordu pembe diye gerçi göz alıcı renk değildi..
Bende gittim bir kız arkadaşıma verdim
onun fiyatıda 44 lira mı neydi..
27 yada 28 olması lazım..
Bana belden oluyor ama baldır kısımlardan olmuyor.Baldırlarım bu kadar ince değil benim senin boyun var sana olur bu..
Eve döndüğümde ilk işim dolabıma bakmak olcek
doğum günümde bana pembe kot almazsan bilemiyorum artık ne olur
oda iyiymişşben bir sürü begeniyorum nette.ama her markanın kalıbı farklı oluyor.o yüzden cesaret edemiyorum
Doğum gününe gerek yok , şimdi de atabilirim evde bir tane daha pembe kotum var ama sana bol gelebilir..
Eve gideyim resim çeker atarım bedeniyle bakarsınfeda olsun sana ! giymeme izin yok yes yeni duruyorlar etiketleriyle..
Sanırım yok
Bende de var hatta zongdaki colinsten aldık ama diz yaptı
Güzlmiş bu şimdi farkettim bnm hiç kaprim yok
bana arada gelince yapıyorum ya ailem de alıştı. babam annem ayakkabılarını falan netten alıyorlar
ah bu izinler yok mu
güzelim elbiselerim topuklularım dolap bekliyor
de get
ezilirim altında
Biz de ordan aldık , hatta aynı yerden almışız avm den ..
Ben kot giyince hayatta eğilip kalkmam..
Ayakkabımı bile ayakta giyiyorum diz yapar diye gerçi yıkanınca daralıyor kotlar..
Topuklu yollayabilirsinben giyiyorum ona izin var
Bir şey yazmak istedim ama buranın özel olmadığını hatırladım haha
annem giymediyse yollarım kanka
geçen bi pudra aldım açık geldi gibi baya ya. içim acıdı
Evet daralıyo gerçi ben kestirmedim paçasını belki ondanda dönüyodur yanları kestiriyim bi ara ama giymiyorum artk fazla simit yapıyo diye
Bende hem göz farı hem de allık olarak kullanılan allıklardan sipariş ettim eve geldi mi bilmiyorumdaha kullanmadım bakcammmmö
Ben bunlardan istiyorum
https://www.google.com.tr/search?cl...php%3Ff%3D22%26t%3D39073%26start%3D40;225;225
değişikmiş hiç görmemiştim bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?