İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Buluuur alır kokumuzu basar hemen orayı

Yapmalı bigün pro parti

Kafa yanıyo artık dmi

Ahh bi gün bulsa bizi casteli yanına bnus olarak alabilirim

Bunu mecazi anlamd ademiyorum beynimin ciddi yandığını hisediyorum artık fena ya ama hala izleyesim var hala var.Bazı bölümler ciddi sıkıcı oluyor o zamanda sadece deana bakıyorum

Bölümü o kurtarıyo zaten

Bak benm dean topiğinde bi video paylaşmıştım en sonuncu şebekliğini bi izle

Kisi basina kac lira dusuyor.

Iki ay sonra acalim o zaman gelicem.

Siyah olmak ayricaliktir. Zayif gosterir.

nereye gidiyosun kızzz :26:

Açmamıza gerek yok ziyalardan kaçıp sığınma yerimiz var zaten bizim şiiit duymasınlar adres vermedim anla sen

Gerçi duysalar da bulamazlar ya neyse

Hemennn bak pro ödeme şekillerine hemen

ben bişey anlamadım neresi orası ben yeniyim öğretin bana herşeyi

Hayalet gibi değilmi bi gün tüm porlar kaybolsa orada toplansak dean bizi bulurmuki

bulurmuki bulsa nasıl olurdu acaba sti orda bayılırdın kesin hepimiz bayılabiliriz bence

daha ne kadar zayıf görüncem be

Belki ondan zayif gosteriyorsun. Ne bilelim.

Ahahah el birliği ile kızartalım şu hatunu olmuyor böyle bizim gibi seksi hatunların içinde

Adam basi toplayalim o zaman.
Gina zayıf görünmese de olur uçucak zayıflıktan yoksa

Sirrini bulduk meger zayifliginin sirri pro olmamasiymis. :)
nereye gidiyosun kızzz :26:

Birakicam buralari cekip gidicem diyorum kac gundur boyle diyorum ama bir sey olmuyor. Ben demeden giderim belkim. :)

Bölümü o kurtarıyo zaten

Bak benm dean topiğinde bi video paylaşmıştım en sonuncu şebekliğini bi izle

Bakayım bakayım ayy yirim onuuu mitolojik heykeller gibi herif

bulurmuki bulsa nasıl olurdu acaba sti orda bayılırdın kesin hepimiz bayılabiliriz bence

Ahahaha düşünsene tüm kasları ile dean karşında ve o şapşal bakışı yüzünde sağlam çıkmaz o bizim aramızdan onca hayalete benzemeyiz biz

yahu bikere daha gitmiştin UI olmuştun ne gidiyosun ikide bir

Çok cahilsin bibim

Piskopat gibi atlarız tepesine nefes alamaz adam

Kızım ekran yalamaktab içimizde birikmiş bir şey var canlı kanlı görünce çok iyi şeyler geçmiyor aklımdan ahahah Buralara yolu düşmezki adamın düşmesin bencede

Kirbac dedin de aklima geldi, Would you rather diye bir film var izleyin, cok ilginc film tavsiye ederim.

Kırbaçla nasıl bir bağ kurdun kırbaçlı bişimi konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…