- 20 Ocak 2010
- 50.292
- 200.390
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #30.941
yorgun ölesiyeee
Sabahları bazen günlerce rüyalarma gelme diyee
:118::118::118:
nickimtam13harf doğuruyor hee
Evet gördm Allah yardmcısı olsn hemşerimin bi avazda doğurur inşallah
hee o bir avazdaydı dimi aklıma gelmedi bir ıkınmada didim
heheheh delii
Olsun aynı şey sonuçta
sonunda eski nickim kaybolmuş pis google amcadan
O niye takntı yapmıştı ki sende
beni tanıyanlar bilir o nickimi tanınan bi kiliğimburda yazdıklarım okunulsun istemiyorum kimse beni araştırırmı bilmem ama böyle daha rahat tanımasın beni kimse
Tanınmamak iyidirsürekli markaj gözlem altında olmaktansa
Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün
yok yahu çevremde beni tanıyanlar o nickimi bilirler heryerde onu kullanırımaslında ben hep bdvde takılırdım size geyiğe katıldığımdan beri çok aşırı takılmıyorum iyi oldu daha aktifim artık sitede
Iyi oldu tabii ben kendi dertlerime çare bulamıyorm bdvdeki her derdi okuyup yorumda bulunmaya kalkarsam ohoooo
yahu zaten ota b.ka konu açan çok çoğu zaman gülüyodum napayımbide iş güç olmayınca bişeye sarıyosun işte
Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:
bilmem diyomuyumaslında şöyle 9-5 hafta sonu tatil bi iş olsa süper olurdu tabi ama nerdeee
Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:
Devleti mi tarif ediyosun nerdeee :26: kapağı atabilmek kolay mı genç insanlar yerine 35 yaş üstü insanları alırlar işe
şu uykumu düzeltmem lazım yaa 5-6 yı buluyor uyumam off sıkıldım sonrada kalkamıyorum 2ye kadarşöyle 1 gibi yatsam 9-10 gibi kalsam ne güzel olurdu hem belki yürüyüşe falan çıkardım spor yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?