İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

beni tanıyanlar bilir o nickimi tanınan bi kiliğim burda yazdıklarım okunulsun istemiyorum kimse beni araştırırmı bilmem ama böyle daha rahat tanımasın beni kimse

Tanınmamak iyidir sürekli markaj gözlem altında olmaktansa

Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün

Tanınmamak iyidir sürekli markaj gözlem altında olmaktansa

Ben denk gelmedm sna hiç hatrlamıyorm bdv cvplarınla mı ünlüydün

yok yahu çevremde beni tanıyanlar o nickimi bilirler heryerde onu kullanırım aslında ben hep bdvde takılırdım size geyiğe katıldığımdan beri çok aşırı takılmıyorum iyi oldu daha aktifim artık sitede

Iyi oldu tabii ben kendi dertlerime çare bulamıyorm bdvdeki her derdi okuyup yorumda bulunmaya kalkarsam ohoooo

Aynen bibim çalışanlara özeniyo ohh evdesniz ne güzel rahat falan diye ama o kdar sıkıcı ki evde de olmak hergün keşke çalışsam diyosun:26:

şu uykumu düzeltmem lazım yaa 5-6 yı buluyor uyumam off sıkıldım sonrada kalkamıyorum 2ye kadar şöyle 1 gibi yatsam 9-10 gibi kalsam ne güzel olurdu hem belki yürüyüşe falan çıkardım spor yapardım

Uyuma bugün yarn erkenden yatarsn ama ben öyle yapınca da akşamüstü dayanamayp uyuyorm gece yne uyanıyorm snra saçma bi hal alıyo yani

Vücudu hic yormuyoruz ki bibim uykuya ihtiyacini hissetmiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…