• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ohh afiyet olsun bebeğim :29:
Ohooo geçeli yıl oldu kuzum tırp gibiyim şişlikler dışında sıkıntım yok şükür :ssz:

O şişikler inmeyecek mi

Bende geçence kızartma yaparken elime iki damla kızgın yağ sıçradı iz kaldı bu izi nasıl yok edebilirim..
O kadar yağ sıçrardı hiç kalmazdı bu sefer ki zeytin yağı diye mi iz kaldı anlayamadım ki..

O şişikler inmeyecek mi

Bende geçence kızartma yaparken elime iki damla kızgın yağ sıçradı iz kaldı bu izi nasıl yok edebilirim..
O kadar yağ sıçrardı hiç kalmazdı bu sefer ki zeytin yağı diye mi iz kaldı anlayamadım ki..

6 ay 1 yılı bulur tamamen geçmesi dedi dr.

Ayy kıyamam kuzum hiç bilmiyorum zeytin yağından mı ama bidaha yapma zeytinyağında kızartma diğer yağlara göre yanma oranı daha düşük çünkü direk kanserojen...
İz konusunda da kese yap bol bol o bölgeye yeni doku oluşmasına yardımcı olur :29:

6 ay 1 yılı bulur tamamen geçmesi dedi dr.

Ayy kıyamam kuzum hiç bilmiyorum zeytin yağından mı ama bidaha yapma zeytinyağında kızartma diğer yağlara göre yanma oranı daha düşük çünkü direk kanserojen...
İz konusunda da kese yap bol bol o bölgeye yeni doku oluşmasına yardımcı olur :29:

Ya ben zeytin yağını hiç sevmiyorum kokusunu vs..
O an o yağdan koymuşlar yağ şişesine..
Bende diyorum bunun rengi kokusu niye böyle..
Salata da falan güzel oluyor ama kızartmalarda sevmiyorum, çekiyor yağ..

Bundan bir kaç gün önce belirgin şekilde kızarıklık vardı bugun yok olmuş gibi ten rengime dönüyor orası..
Ay yok bir daha kızartma falan yapmam nefret ediyorum kızartma yapmaktan..

Ya ben zeytin yağını hiç sevmiyorum kokusunu vs..
O an o yağdan koymuşlar yağ şişesine..
Bende diyorum bunun rengi kokusu niye böyle..
Salata da falan güzel oluyor ama kızartmalarda sevmiyorum, çekiyor yağ..

Bundan bir kaç gün önce belirgin şekilde kızarıklık vardı bugun yok olmuş gibi ten rengime dönüyor orası..
Ay yok bir daha kızartma falan yapmam nefret ediyorum kızartma yapmaktan..

Annemm yordular mı seni yaban ellerde :60:
Yeni gelinnim benim :9::9::9:

Bıcı bıcı mı yaptım oturuyorum mis mis sen napıyorsun stican şu aralar bekret konularından uzak kalıyorsun göremiyorum seni hiç :52:

Oooo missiz diyosun :12::12::12: saatler olsun yawrucan

:60: o vahim kaza ben supernaturalı keşfettiğimde gerçekleşti :60: onu izlmeketen muhabbete giremiyorum :52:

Annemm yordular mı seni yaban ellerde :60:
Yeni gelinnim benim :9::9::9:

Hayır yahu yorulmadım ben mutfakta yemek yapmaktan oyalanmaktan hoşlanıyorum hele bulaşıkları yıkayıp makineye dizmek kadar keyifli bir şey daha yok ya bir yandan müziğimi dinliyorummmmm:52:

Ben bulaşıkları sudan geçirirken soğuk suyla yıkıyorum mati geliyor sıcak suyu açıyor sıcak suya elim değince bana ateş basıyor anlamıyorlar beni :52::52::52::52:
Beni düşündüğünden yapıyo ama yağlı şeyler haricinde sıcak suyuda sevmem

Biliyorsun soğuk suyla duş almaktan hoşlanıyorum :52::52::52::52:

Back
X