- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.361
Kocamı aldatıyorum diye bir konu varya onun yüzünden aslında bence bişey yapmadımda kazen uyardı herkesikelleler gidebilir bide facede de paylaşılmış konu ziyaretçi 600ü bulmuştu oyüzden çoğü kimse inanmadı geyik yaptı
Kocamı aldatıyorum diye bir konu varya onun yüzünden aslında bence bişey yapmadımda kazen uyardı herkesikelleler gidebilir bide facede de paylaşılmış konu ziyaretçi 600ü bulmuştu oyüzden çoğü kimse inanmadı geyik yaptı
Niye face ne alaka bende onu anlamadım
ben yapmadım :18::18::18::18:
uu o neydi bee 600 ziyaretçi
Bende anlamıyorum neden öyle birşeu yaptılarsonuçta hergün fake konularla uğraşıyoruz kandırılıyoruz 3 cevap vermiş konuyo 20 küsür sayfada 500 600 ziyaretçi ve konunun gerçek olduğunu düşünmemizi istiyorlar bazen kkda ne olup bittine anlam veremiyorum
Bende anlamıyorum neden öyle birşeu yaptılarsonuçta hergün fake konularla uğraşıyoruz kandırılıyoruz 3 cevap vermiş konuyo 20 küsür sayfada 500 600 ziyaretçi ve konunun gerçek olduğunu düşünmemizi istiyorlar bazen kkda ne olup bittine anlam veremiyorum
aynı düşüncedeyim kızlar.
konu niye faceye aktarılıyor hala anlamadım nedir yani bu kadar rağbet gördü diye mi?
üstelik o konudan dolayı kimblir hangi sözlükler kkyla alay ediyor.
buna ragmen daha cok alay edilsin mi isteniyor nedir.
gercekten kkya bazen anlam veremiyrum ben de
Aklın yolu birbide dalga geçenler banlanıcakmış napalım banlasınlar herkes bizi ti ye alıyor zaten neyse ya sinirlendim.iyice çoçumuyuz biz arkadaş salak gibimi duruyoruz acaba
Hatta biri yazmış bu konuları yöneticiler bilerek açıyor diye
hayır hem fake denip hem alay edenler nasıl banlanmakla tehdit ediliyor hiç anlamadım yani
ben alay etmediğim halde vallahi kazenin tavrına ve faceye tasınmasına cok cok sinirledim.
bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.
aynı düşüncedeyim kızlar.
konu niye faceye aktarılıyor hala anlamadım nedir yani bu kadar rağbet gördü diye mi?
üstelik o konudan dolayı kimblir hangi sözlükler kkyla alay ediyor.
buna ragmen daha cok alay edilsin mi isteniyor nedir.
gercekten kkya bazen anlam veremiyrum ben de
aynen öyle.katılıyorum bizle dalga geçilmiş gibi bir şey oldu
Face ne alakaa zateeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
aynen öyle.
başka türlü nasıl ragbet görecek konular.
hayır hem fake denip hem alay edenler nasıl banlanmakla tehdit ediliyor hiç anlamadım yani
ben alay etmediğim halde vallahi kazenin tavrına ve faceye tasınmasına cok cok sinirledim.
bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.
Çok ilginç ya
katılıyorum bizle dalga geçilmiş gibi bir şey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?