- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.629
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #34.381
Ne entresan değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiküftee![]()
O dil bide çocuk gibi azar yiyoruz koca koca kadınlarkocam ben banlanınca diyorki nebiçim bir site ceza alıp duruyorsunuz bende diyorum ki kadınlarla uğraşmak zor heryerin kuralları var sonra nasıl başedicekler.ana avrat küfür edenler oluyor falan filan diye ama bazen haklı eşim şu azarlar gibi msjı görse derki ben sana bi laf etsem ortalığı yıkarsın işe bak diye
![]()
O dil bide çocuk gibi azar yiyoruz koca koca kadınlarkocam ben banlanınca diyorki nebiçim bir site ceza alıp duruyorsunuz bende diyorum ki kadınlarla uğraşmak zor heryerin kuralları var sonra nasıl başedicekler.ana avrat küfür edenler oluyor falan filan diye ama bazen haklı eşim şu azarlar gibi msjı görse derki ben sana bi laf etsem ortalığı yıkarsın işe bak diye
![]()
Ne entresan değil mi ?
Hahahaha yarıldım şuan gülmektennnnnOnuda aldım ama başka bir şey daha aldım
Ne entresan değil mi ?
![]()
ben cıkıyorum kızlar ya gercekten sinirlendim
bu sinirle banlanırsam uı olup giderim yani. hadi görüşürüz.
zaten ban olayı bana çok saçma geliyo yaaa gerek yok ki![]()
ben cıkıyorum kızlar ya gercekten sinirlendim
bu sinirle banlanırsam uı olup giderim yani. hadi görüşürüz.
Sorun ne ? Ne oldu ben yokken
Bir iki sayfa geri oku canım anlarsın uzun hikaye cepten yazıyorum zor oluyor
Görüşürüz recombende banlanırsam kazenin msjına alıntı yaptım ondan yerim herlade
![]()
Hahahaha yarıldım şuan gülmektennnnnOnuda aldım ama başka bir şey daha aldım
Kankaaaaaaaaaaa bil bakalım ben ne aldımmmmmmmmmmm![]()
Valla abla bi açıklasan bizde bilgilensek
Kazen neden çıkış yapmış öyle :26:
Milyo tane kadınla nasıl uğraşıcaksın sonra eylol ?
Ban olmıcakta ne olcak ?
zaten ban olayı bana çok saçma geliyo yaaa gerek yok ki![]()
Milyo tane kadınla nasıl uğraşıcaksın sonra eylol ?
Ban olmıcakta ne olcak ?
Kırmızı bir insana bu kadar mı yakışır
Kuzum bilmiyorum ki bende :26:
Şimdi gördüm konuyu , neden facede paylaşılmış anlam veremedim bende .
Sonuçta facede paylaşılıp , daha çok kişi le paylaşılması , ses getirmesi gereken o kadar çok konu var ki . Bunun sebebini anlamadım açıkcası .
Bu yazı stilini nereden değiştiricemmmmmmmmmmmmmmmmm !
Bu yazı stilini nereden değiştiricemmmmmmmmmmmmmmmmm !