- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.421
Ha bu arada, still, lady , bubi, rengo, jag disaridan piril piril gorunuyorsunuz. Aus biraz kart ti o yuzden ona piril piril diyemiycem .Sessiz sinema gibi hissettim ama cok guldurdunuz beni ama gercekten islerim var bir sure gitmek zorundayim. Bol bol film izleyin bana onerin sonra. :)) Kendinize iyi bakin.
Ha bu arada, still, lady , bubi, rengo, jag disaridan piril piril gorunuyorsunuz. Aus biraz kart ti o yuzden ona piril piril diyemiycem .Sessiz sinema gibi hissettim ama cok guldurdunuz beni ama gercekten islerim var bir sure gitmek zorundayim. Bol bol film izleyin bana onerin sonra. :)) Kendinize iyi bakin.
Smileylı bir şeyler koysaydın yaaaYaptım ki yaptım ki
kafama ne vuruyonselam damla
içimden geldi
:104::104::104::104::104:benimde içimden seni kesmek geldii :104:
kızlarrr kiimmmsee yok mu hu huuu
bişi olmaz arada kaynardur kızzz zaten kan revan içindeim kıyma bana :18::18:
ben varımmm selammmkızlarrr kiimmmsee yok mu hu huuu
Var var var ben varımmmmmmm
bişi olmaz arada kaynar:104::104::104:
ben varımmm selammm
kızlarrrrrr nasılsınızzz napıorusnnuzzzzz sizinlee iki lafınn belini kırmaya geldimmm
demek öyleee hain kostok:83::83:
hoşgeldinnnnkızlarrrrrr nasılsınızzz napıorusnnuzzzzz sizinlee iki lafınn belini kırmaya geldimmm
iyi yaptın sude kendini tanıt bakam
evetöylemiki acep
hoşgeldinnnn
nerden baslıyım valla canım evli barklıyım şimdilik ev hanımıyım çalışıyordum bıraktım yurtdışında yasıorum almanyadayız (şimdilik tabi eger bi taşınma olayımız olmazsa) esimin isi burda hayatnı burda kurmus evlennce berabr geldk yerim esimin yanı diyerekten tekizoyle isteee sizz neler yaparsınız
kızlarrrrrr nasılsınızzz napıorusnnuzzzzz sizinlee iki lafınn belini kırmaya geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?