- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.441
evet:2:
yaş kaç
ne güzel mutluluklar o zamanbende 23 yaşındayım istanbuda yaşıyorum çalışıyorum , ilişkim var öyle işte
Allah tamamını erdirsin diyeli ozaman26 cano bnde bir buçuk yıl olacak iste evliyim 2. yılı devircezz darısı basınaaaaaaaaaaa
evet:2:
yaş kaç
ne güzel mutluluklar o zamanbende 23 yaşındayım istanbuda yaşıyorum çalışıyorum , ilişkim var öyle işte
Hey kızzzzz aduket
aminn teşekkür ederimm inşallahne güzel , alıştın mı almanya ya
adulkettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
evt ve sevgide yok bayadır :44::26:
nico ve juli hiç gelmedi bugün :26::26:
zorrr arkadasımmm cokkk zorrr birdennnn olmuyor biraz daha zaman lazım gerçi alıştım biraz ama iste dediğim gibi az biraz daha lazım
evt ve sevgide yok bayadır :44::26:
tabiki de zorr bilmediğin bir yeralışırsın inşallah
Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım alışırız bizzz kadınlarrrrr neleri başarmıyor alışmıyoruz ki
Hoşgeldin hoşgeldinnn aduketttt
küçükken geneldee ablammm bana vurmadan onceee soylee uzuncaaa birr adulkettttttttttt derdiiiiiiiii sonraa tokadı basardıyavrumm cok etkileniyordu tv den simdi sen böyle diince anılarım canlandı hahahah
niye girmiyo bilmiyorum geçen mesaj attım dönmedi
yaş kaçAllah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım alışırız bizzz kadınlarrrrr neleri başarmıyor alışmıyoruz ki
küçükken geneldee ablammm bana vurmadan onceee soylee uzuncaaa birr adulkettttttttttt derdiiiiiiiii sonraa tokadı basardıyavrumm cok etkileniyordu tv den simdi sen böyle diince anılarım canlandı hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?