- 20 Ocak 2010
- 50.519
- 202.839
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #35.441
Birimi şikayet etti kim şikayet etti jagın topiğinden uyarı aldımneyseki banlanmadık
Hangi topikten canım burdanmı bit pazarından mı ne için:26:
Bit pazarında ben bir tek şey için ban yerim oda konu dışı mesajyine aynı sebepten uyarı.Birimi şikayet etti ayol nereden görmüş hemen mune onu ama aşk olsun ben çiçekli donlan kırbaç istedim buda bi alışveriş değilmi mune neden kızıyor anlamıyorum
Hep senin yüzünden aldık uyarıyı
Banada geldi uyarı mesajı..
Bit pazarında ben bir tek şey için ban yerim oda konu dışı mesajyine aynı sebepten uyarı.Birimi şikayet etti ayol nereden görmüş hemen mune onu ama aşk olsun ben çiçekli donlan kırbaç istedim buda bi alışveriş değilmi mune neden kızıyor anlamıyorum
Hep senin yüzünden aldık uyarıyı
Banada geldi uyarı mesajı..
Benim yüzümden niye lainsan gi bi don istedim senden dona ihtiyacım var belki benim belki kırbacım yok
beni hiç anlamıyor bu site
Muneyle arkadaşsan görmüşdür ordanişin gücün don kırbaç
elbirliği ile banlanıcaksınız
Benim yüzümden niye lainsan gi bi don istedim senden dona ihtiyacım var belki benim belki kırbacım yok
beni hiç anlamıyor bu site
Ahahahahahahsh deri vucut çorabımıYok ben arkadaş değilim öyle tehlikeli şeyler yapmamama kesin jagın arkadaşıdır yaktı bizi
Üff alış veriş sitedi değil pazar değilmi benim don istemeyen hakkım yokmu
Hiç demokratik bir sitede yaşamıyoruz.Ha bide deri vucut çorabı istemiştim o mu fazla geldi acaba
Aşağısı birden niye kalabalıklaştıhemen kırbaç seksi don dedik mıknatıs gibi çektimi ne
Jag prim isterim bilesin bak ne güzel topluyorum
Don satsam koyarım demi
O kadar don satan insan var geliyorsun benden istiyorsun
Ahahahahahahsh deri vucut çorabımı
sen toplasan toplasan ziya toplarsın ben ise üye çekerim
Senin donlarını beğeniyorum belki hele o puantiyeli kenarları fırfırlı olan yokmu ona bittim
Niye bilmiyorum şuan içimden sana bir zart koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?