• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hangi topikten canım burdanmı bit pazarından mı ne için:26:

Bit pazarında ben bir tek şey için ban yerim oda konu dışı mesaj :27::27: yine aynı sebepten uyarı.Birimi şikayet etti ayol nereden görmüş hemen mune onu :60: :60: ama aşk olsun ben çiçekli donlan kırbaç istedim buda bi alışveriş değilmi mune neden kızıyor anlamıyorum :27::27::27:

Bit pazarında ben bir tek şey için ban yerim oda konu dışı mesaj :27::27: yine aynı sebepten uyarı.Birimi şikayet etti ayol nereden görmüş hemen mune onu :60: :60: ama aşk olsun ben çiçekli donlan kırbaç istedim buda bi alışveriş değilmi mune neden kızıyor anlamıyorum :27::27::27:

Hep senin yüzünden aldık uyarıyı :52::52::52:
Banada geldi uyarı mesajı..:52::52:

Muneyle arkadaşsan görmüşdür ordan :27: işin gücün don kırbaç :27:

Muneyle arkadaşsan görmüşdür ordan :27: işin gücün don kırbaç :27:

Yok ben arkadaş değilim öyle tehlikeli şeyler yapmam :27::27: ama kesin jagın arkadaşıdır yaktı bizi :27::27:

Üff alış veriş sitedi değil pazar değilmi benim don istemeyen hakkım yokmu :52::52::52:

Hiç demokratik bir sitede yaşamıyoruz.Ha bide deri vucut çorabı istemiştim o mu fazla geldi acaba :43::43::43::27:

Yok ben arkadaş değilim öyle tehlikeli şeyler yapmam :27::27: ama kesin jagın arkadaşıdır yaktı bizi :27::27:

Üff alış veriş sitedi değil pazar değilmi benim don istemeyen hakkım yokmu :52::52::52:

Hiç demokratik bir sitede yaşamıyoruz.Ha bide deri vucut çorabı istemiştim o mu fazla geldi acaba :43::43::43::27:
Ahahahahahahsh deri vucut çorabımı :23::23:

Aşağısı birden niye kalabalıklaştı :53::53: hemen kırbaç seksi don dedik mıknatıs gibi çektimi ne :60:

Jag prim isterim bilesin bak ne güzel topluyorum :52::52:

Back
X