• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

of şurada facebook taki gibi çevirisine bak yazsa da tıklasam :52::52::52::52:

Düzelttikya la niye hemen alıntılıyorsun bi düzeltmeyi beklesene acelen ne :19::19::19: birde geliyorsun bana çemkiriyorsun :27::27: alt yazısı yanlış çevrilen film gibi hisettim kendimi öyle anlaşılmaz :27::27::27::27:

Selam sticimm napıyosun :29:

Napayım canım jag yüzünden uyarı aldım ona o kadar dedim rahat dur diye ama yok kızın içinde yok :19::19::27:

Yaparsın canım ya .. kasma kendini bu kadar..

Aynen :ssz:

Bugün muhabbet ederken laf lafı açtı jagim doğum günüme az kaldı ya hiç bişey almayın didim fln sonra benimki yılan mevzusunu açtı dayanamam biliyo piton yılanı isterim diye tutturdum şimdi araştırıyoruz netten :27::27::27:

Düzelttikya la niye hemen alıntılıyorsun bi düzeltmeyi beklesene acelen ne :19::19::19: birde geliyorsun bana çemkiriyorsun :27::27: alt yazısı yanlış çevrilen film gibi hisettim kendimi öyle anlaşılmaz :27::27::27::27:

Napayım canım jag yüzünden uyarı aldım ona o kadar dedim rahat dur diye ama yok kızın içinde yok :19::19::27:

Hıı profilimden gördüm de geldim ban yememişiniz yine yırtmışsınız :60:

Doğru düzgün yazsana kızım:52::52::52: iki sefer ediyorsun mesaj paneline..:52::52::52::52:

bir dahaki sefere bu akdar ucuz atlatamazyız en iyisi bir süre jagla görüşmemek :27::27::27:

Sen nasılsın cnaım çok uğramıyorsun sanki ya da karşılaşamıyoruz :26:

Orasını bilemem :9:

İyiyim kuzum fazla takılmıyorum hiç birşey yapmasamda gün içinde yeterince meşkulüm :27::27:

Sende ne zaman görsem bi bekarettir gidiyor hayırdır naptın :60:

Back
X