• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kocan olması şart değil adam olsun yeter :60:

He bu arada o modeller insan oluyor bebeğim hayvanat değillerki gel değince gelsin git değince gitsin :60::60:

Hmm işte hep burada kaybediyorum :60: :60: İnsan olması sorun aslında benim ki az biraz diğer familyaya yakın ama ökzügillerle bi akrabalığı olduğunu düşünüyorum.Kurtarmazmı acaba :27::27:

sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..:52::52::52::52:
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...:52::52::52::52::52:

Dün içime gülmekten patlıycaktım kızıcak diye ağladım resmen :60::60:

Hmm işte hep burada kaybediyorum :60: :60: İnsan olması sorun aslında benim ki az biraz diğer familyaya yakın ama ökzügillerle bi akrabalığı olduğunu düşünüyorum.Kurtarmazmı acaba :27::27:

Valla kurtarmaz abi gelişi okadar hiç karım yok benim :60::60:

Off benim çıkmam lazım yarın sabahın köründe dersanem var :31: tüm düzenim altüst oldu bugun sabah kalktım zaten.Yarın öbürsü gün aman yaa hayattan soğudum.Dersler sınavlar sınavlar.Alesede başvuracaktım ondan caydım bu bünyeye bu kdar sınav kafi

Ben korku gerilim severeim :27:

Bilim kurguya daha yeni yeni sardım aslında.Çok film izledim ama transa sıra gelmedi sonra diziye başladım malum supernatural.Dahada film izleyemez oldum

Ama bu seri aklımda :1:

Yahu seninle julinin melakeleri topiğinde ilk karşılaştığımızda bana bilim kurgu severim demiştin ..
Pinoktanın kız versiyonu
tahta bacaklı :19::19::19::19:

yılanın adını ne koyucann

sorgula dediğimde açmıyor sayfayı
sitesinde problem var
yarın arayarak öğrenirim nerede olduğunu..

Düşünemedim daha yan çizmeye başladı şimdiden çünkü ciddi olduğumu biliyor fazla ilgi gösterirsemde kıskanır bebek gibi biliyosun yani sizinle konuşunca bile kriz geçiriyor adam :9:

Hmm bakmadım ben hiç sitesine :27:

Yahu seninle julinin melakeleri topiğinde ilk karşılaştığımızda bana bilim kurgu severim demiştin ..
Pinoktanın kız versiyonu
tahta bacaklı :19::19::19::19:

aLLAH ALLAH ONU KİTAP İÇİN DEMEMİŞMİYDİM JAG BEN HATTA BANA BİLİM KURGU KİTABI ÖNERDİN KLON DİYEHALA aklımda onumu hatırlıyorsun :26:

Düşünemedim daha yan çizmeye başladı şimdiden çünkü ciddi olduğumu biliyor fazla ilgi gösterirsemde kıskanır bebek gibi biliyosun yani konuşunca bile kriz geçiriyor adam :9:

Hmm bakmadım ben hiç sitesine :27:

Ben baktım ama sorgulanmıyooo

yılanın adını ne koyucannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:33::33::33:

pike koy apike:52::52::52::52:

aLLAH ALLAH ONU KİTAP İÇİN DEMEMİŞMİYDİM JAG BEN HATTA BANA BİLİM KURGU KİTABI ÖNERDİN KLON DİYEHALA aklımda onumu hatırlıyorsun :26:

sonra filmlerdende konuşmuştukkkkkkkkkkkk önce kitaptan sonra filme sonra dizilere geçmiştikkkkkkk

kafa gitmiş senin liseli:52::52::52::52::52:

sonra filmlerdende konuşmuştukkkkkkkkkkkk önce kitaptan sonra filme sonra dizilere geçmiştikkkkkkk

kafa gitmiş senin liseli:52::52::52::52::52:

Doğrudur yaw şeyyapamadım şimdi bilim kurguyuda seviyorum elbet son zamanlarda keşfettim onuda çok izlemezdim daha çok korku gerilim.Sonra bilim kurguya geçtim
Öyle bişeyler :9::9: ben yatsam iyi olacak artık :27:

Back
X