- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #35.481
Nolmuş benden kıymetlimi sanki 10 sefer edeyim
Niye la sen niye sevindin![]()
İşte çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolmuş benden kıymetlimi sanki 10 sefer edeyim
Niye la sen niye sevindin![]()
Don istemeden önce düşünecektin onu
don istesen birde kırbaç istiyorum diyoooooooooooooooooo![]()
Orasını bilemem
İyiyim kuzum fazla takılmıyorum hiç birşey yapmasamda gün içinde yeterince meşkulüm
Sende ne zaman görsem bi bekarettir gidiyor hayırdır naptın![]()
İşte çok sevindim![]()
![]()
Deri vucut çorabımı unutmane isticem alı veriş yapılmıyormu orada ne isticem lazım olanları soruyorum işte ne var
don kötü bişeymi kötüyse niye giyiyoruz.Kırbaçta zevk meselesi allah allah
![]()
Ama banlanırsak ararsın bize olaydılarda gitme diyeydim dersin![]()
Bilmiyorum amam bekreti ben demiyorumyapıştı bana
Öbür topiktede zaten ben hayırlı olsun dedim güzel güzel jag bekretçi mekretçi dedi sonrası malumben masum anlayacağın
![]()
Aynen
Bugün muhabbet ederken laf lafı açtı jagim doğum günüme az kaldı ya hiç bişey almayın didim fln sonra benimki yılan mevzusunu açtı dayanamam biliyo piton yılanı isterim diye tutturdum şimdi araştırıyoruz netten![]()
Çenenize sahip çıkın orası geyik topiğimi 2nizi de susturabilene aşk olsun zaten
Neyse kaçtm ben dizime![]()
ben korkuyorum o abiden
evi ezop masallarındaki ormanlara çevirir![]()
hhahahahahahah şişt bizim fragman yayınlanmış stiiii
Transformers kayıp çağ![]()
Çenenize sahip çıkın orası geyik topiğimi 2nizi de susturabilene aşk olsun zaten
Neyse kaçtm ben dizime![]()
Ondan ne korkuyon o evcil ben değilim sorun bende
Bu arada kolide deniz kabukları ve bol bol çikileta da var kuzum
Bide eline geçince dehşete düşme başka koli bulamadım görünce anlarsın zati![]()
Bizim fragman mı?
Transformersin hiç bir filmini izlemedim ki bennereden bizim fragman oluyor
![]()
ateş almayamı geldin
Yeme beni sti sen ve masum olmak
Bari inkar etme vücut çorabına kadar öğrenmişin bekaretinle birlikte sen olmuşsun arkadaş biran önce evlen annem![]()
ne diyon la bal kabağıgit sen dizine biraz vampiş izle..
![]()
Canım ne gerek vardı ya..
Çok teşekkür ederim yarın arayacağım kargoyu geldiyse evi bulmalarını tarif edicem ..
Hangi kargoydu unuttum ya![]()
ahahah tek çare o diyosunyok mu işin koca kahrı çekmicen istediğinde gelecek istemediğinde gidecek modeli
Gider vampişleri izler gelir bize çemkirir rahatlar tekrar vampişleri izler yine geri gelir bize laf sayar
Kapatma düğmesi yokmu![]()
MNG kuzum..
İstanbula her dk sefer olduğu için buradan akşam verince sabah ist de oluyordu ama oraya yarın akşam yada sonraki gün ulaşır dedi takip numarasını da attım sana zaten![]()
hani severdin böyle bilim kurgu filmlerini..
hepsi yalanmış
peh
ahahah tek çare o diyosunyok mu işin koca kahrı çekmicen istediğinde gelecek istemediğinde gidecek modeli
Gider vampişleri izler gelir bize çemkirir rahatlar tekrar vampişleri izler yine geri gelir bize laf sayar
Kapatma düğmesi yokmu![]()
sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...![]()