• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Don istemeden önce düşünecektin onu
don istesen birde kırbaç istiyorum diyoooooooooooooooooo :52::52::52::52:

Deri vucut çorabımı unutma :52::52::52::52: ne isticem alı veriş yapılmıyormu orada ne isticem lazım olanları soruyorum işte ne var :27::27::27: don kötü bişeymi kötüyse niye giyiyoruz.Kırbaçta zevk meselesi allah allah :27::27:

Orasını bilemem :9:

İyiyim kuzum fazla takılmıyorum hiç birşey yapmasamda gün içinde yeterince meşkulüm :27::27:

Sende ne zaman görsem bi bekarettir gidiyor hayırdır naptın :60:

Bilmiyorum amam bekreti ben demiyorum :1: yapıştı bana

Öbür topiktede zaten ben hayırlı olsun dedim güzel güzel jag bekretçi mekretçi dedi sonrası malum :1: ben masum anlayacağın :1:

Deri vucut çorabımı unutma :52::52::52::52: ne isticem alı veriş yapılmıyormu orada ne isticem lazım olanları soruyorum işte ne var :27::27::27: don kötü bişeymi kötüyse niye giyiyoruz.Kırbaçta zevk meselesi allah allah :27::27:

hhahahahahahah şişt bizim fragman yayınlanmış stiiii
Transformers kayıp çağ:52::52::52::52:

Bilmiyorum amam bekreti ben demiyorum :1: yapıştı bana

Öbür topiktede zaten ben hayırlı olsun dedim güzel güzel jag bekretçi mekretçi dedi sonrası malum :1: ben masum anlayacağın :1:

Yeme beni sti sen ve masum olmak :52::52::52:

Bari inkar etme vücut çorabına kadar öğrenmişin bekaretinle birlikte sen olmuşsun arkadaş biran önce evlen annem :27::27::60:

Aynen :ssz:

Bugün muhabbet ederken laf lafı açtı jagim doğum günüme az kaldı ya hiç bişey almayın didim fln sonra benimki yılan mevzusunu açtı dayanamam biliyo piton yılanı isterim diye tutturdum şimdi araştırıyoruz netten :27::27::27:

ben korkuyorum o abiden
evi ezop masallarındaki ormanlara çevirir:52::52::52::52:

ben korkuyorum o abiden
evi ezop masallarındaki ormanlara çevirir:52::52::52::52:

Ondan ne korkuyon o evcil ben değilim sorun bende :60:

Bu arada kolide deniz kabukları ve bol bol çikileta da var kuzum :29:
Bide eline geçince dehşete düşme başka koli bulamadım görünce anlarsın zati :9:

Ondan ne korkuyon o evcil ben değilim sorun bende :60:

Bu arada kolide deniz kabukları ve bol bol çikileta da var kuzum :29:
Bide eline geçince dehşete düşme başka koli bulamadım görünce anlarsın zati :9:

Canım ne gerek vardı ya..
Çok teşekkür ederim yarın arayacağım kargoyu geldiyse evi bulmalarını tarif edicem ..
Hangi kargoydu unuttum ya:52::52::52:

Yeme beni sti sen ve masum olmak :52::52::52:

Bari inkar etme vücut çorabına kadar öğrenmişin bekaretinle birlikte sen olmuşsun arkadaş biran önce evlen annem :27::27::60:

ahahah tek çare o diyosun :60: yok mu işin koca kahrı çekmicen istediğinde gelecek istemediğinde gidecek modeli :27::27:

ne diyon la bal kabağı :52::52::52::52: git sen dizine biraz vampiş izle..:52::52:

Gider vampişleri izler gelir bize çemkirir rahatlar tekrar vampişleri izler yine geri gelir bize laf sayar

Kapatma düğmesi yokmu :27::27::27:

Canım ne gerek vardı ya..
Çok teşekkür ederim yarın arayacağım kargoyu geldiyse evi bulmalarını tarif edicem ..
Hangi kargoydu unuttum ya:52::52::52:

MNG kuzum..
İstanbula her dk sefer olduğu için buradan akşam verince sabah ist de oluyordu ama oraya yarın akşam yada sonraki gün ulaşır dedi takip numarasını da attım sana zaten :54:

ahahah tek çare o diyosun :60: yok mu işin koca kahrı çekmicen istediğinde gelecek istemediğinde gidecek modeli :27::27:

Gider vampişleri izler gelir bize çemkirir rahatlar tekrar vampişleri izler yine geri gelir bize laf sayar

sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..:52::52::52::52:
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...:52::52::52::52::52:

hani severdin böyle bilim kurgu filmlerini..
hepsi yalanmış
peh

Ben korku gerilim severeim :27:

Bilim kurguya daha yeni yeni sardım aslında.Çok film izledim ama transa sıra gelmedi sonra diziye başladım malum supernatural.Dahada film izleyemez oldum

Ama bu seri aklımda :1:

Kocan olması şart değil adam olsun yeter :60:

He bu arada o modeller insan oluyor bebeğim hayvanat değillerki gel değince gelsin git değince gitsin :60::60:

sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..:52::52::52::52:
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...:52::52::52::52::52:

Yazık sizede yazık acıdım valla.Olsun sabredin ne oalcak arkadaş işte bazen he deyin felan :27::27:

Back
X