• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ne diyon la bal kabağı :52::52::52::52: git sen dizine biraz vampiş izle..:52::52:

Bizim fragman mı?

Transformersin hiç bir filmini izlemedim ki ben :60: nereden bizim fragman oluyor :60: :60:

:27::27::27::27: ateş almayamı geldin

ahahah tek çare o diyosun :60: yok mu işin koca kahrı çekmicen istediğinde gelecek istemediğinde gidecek modeli :27::27:

Gider vampişleri izler gelir bize çemkirir rahatlar tekrar vampişleri izler yine geri gelir bize laf sayar

Kapatma düğmesi yokmu :27::27::27:

sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..:52::52::52::52:
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...:52::52::52::52::52:

Yazık sizede yazık acıdım valla.Olsun sabredin ne oalcak arkadaş işte bazen he deyin felan :27::27:

Dün içime gülmekten patlıycaktım kızıcak diye ağladım resmen :60::60:

Aynı şekilde bende gülmekten yarıldım ama belli etmedim çünkü bana sövüyordu o esnada..:52::52::52::52:

Ben baktım ama sorgulanmıyooo

yılanın adını ne koyucannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:33::33::33:

pike koy apike:52::52::52::52:

A-pike iyi ..... bu konuda hem fikir olalım :52::52::52::52::52::52:

Ayyyyy Pike ne beeee :60::60::60:

Toplu cvp veriyorum bu sıralar gerçekten şaka kaldıramıyorumm

Özellikle jag ! ciddi anlamda sinirleniyorum sana şaka yaptığımı sanıyosun ama şaka değil üsteleme istersen fazla üstüme oynama !

Özellikle jag ! ciddi anlamda sinirleniyorum sana şaka yaptığımı sanıyosun ama şaka değil üsteleme istersen fazla üstüme oynama !

Tamam kuzum sinirlenme sakin ol sen bu ara takılmayalım sana :54:

ciddimisin canım :26:

Transformers - kayıp çağ
takip ettiğin filmlere bak :52::52::52::52:

nebilim haziranda çıkıcak film demedinizmi hem sizin gerçekten b.kurgudan bahsetcenizi düşünmemiştim işiniz gücünüz +18 :60:

Back
X