• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

58 kilo idim tam bir hafta oldu. Belkide bir hafta bile olmamıştır bilmiyorum ama..
Şuan 56 kilo geliyorum..
Ara ara spor yapıyorum her gün yapmasamda fayda ettiği ortada..:7:
bende yiyeceklerin kalorilerine dikkat ettim 2-2,5 haftadır 65den 63e indimm akşam yemeklerinide kesecem ve spora başlayacğmm :31:
şu kilo sorunlarından bi kurtulsak:31::31:
bence çok iyi vermişsin:13:

58 kilo idim tam bir hafta oldu. Belkide bir hafta bile olmamıştır bilmiyorum ama..
Şuan 56 kilo geliyorum..
Ara ara spor yapıyorum her gün yapmasamda fayda ettiği ortada..:7:

bende yiyeceklerin kalorilerine dikkat ettim 2-2,5 haftadır 65den 63e indimm akşam yemeklerinide kesecem ve spora başlayacğmm :31:

:46::46::46::46::46::46::46:

Ekmek yeme canım..
Bir dilimcik ye yiyorsan..
Valla benim öyle kaloriye falan dikkat etmiyorum..
Düşün dondurma bile yiyorum..:ssz:

verelim ona eksi rep kibleyelim UI yapalım :60: :60:

şiflıyım ben sen daha farkedemedinmi ama kapsülmü fitilmi bilemicem :27::27: istermisin :27:

Renginanın bir aylık banında bende bir ay ban yemiştim o yüzden bağa bulaşmayın mümkünse yoksa eski hallerime geri dönerimmmmm :15::15::15::15::15:
Kapsül kapsül
Leydomla biz grip olduk ona ne oluyorsa banada oluyo hemde aynı anlarda yarabbim ya :52::52::52::52:

Renginanın bir aylık banında bende bir ay ban yemiştim o yüzden bağa bulaşmayın mümkünse yoksa eski hallerime geri dönerimmmmm :15::15::15::15::15:
Kapsül kapsül
Leydomla biz grip olduk ona ne oluyorsa banada oluyo hemde aynı anlarda yarabbim ya :52::52::52::52:

Geçmiş olsun kuzumm :29:

Ekmek yeme canım..
Bir dilimcik ye yiyorsan..
Valla benim öyle kaloriye falan dikkat etmiyorum..
Düşün dondurma bile yiyorum..:ssz:
ben en fazla 2 dilim light kepekli ekmek yiyiom cnmm
dondurmayı asla eksitmem ekmek yemem ama dondurmasız durmam gerçi dha yemeye başlamadımm :27:
hallooooğğğğ :27::27::51:
selammm eylül sabah yoktun beni yanlız bıraktın :19::63::30::29::31:

ben en fazla 2 dilim light kepekli ekmek yiyiom cnmm
dondurmayı asla eksitmem ekmek yemem ama dondurmasız durmam gerçi dha yemeye başlamadımm :27:

selammm eylül sabah yoktun beni yanlız bıraktın :19::63::30::29::31:

evet öğlene kaadar toplantı vardı içim şişti :120:

napıyosunnn :29:

Back
X