İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yaza merhaba çekilişi miii kimler katılıyorrr

Ay kuzum bırak Allah aşkına
üzerine düştükçe bir hallere bürünüyorlar
eğer seviyorsa döner sen biraz daha bekle..

ben katılıyorum işte yetmez mii

benmki şuan üzerine düşmedigim için bu hale büründü alıştı tabi dana her kavgamızda benim adım atmama, benim sessiz kalmama şimdi hem tepki gösterdim üstelik o kendince küstügünü bana bildirdi ve ben adım atmadım ohh olsun ona

kuzum, beklemekten yana derdim yok, seneelr geçse bu durumda ben adım atmam zaten, ama sinirimi bozuyor bu belirsizlik belki başka kısmetlerim olacak yani, şimdi sevgilim var mı yok mu bilmedigimden onları kaçırıyorum

Hadi diyelim bir süre sonra bu adam sana geri döndü..
Sana diyor ki evlenelim artık tüm sıkıntılarımı hallettim vs..
Sende bu ne tepki yaratırdı? yani kafan karışır mıydı..

Hiç araştırıyor musun neler yapıyor ne ediyor diye..

ortak arkadaşımız hiç yok, ancak sosyal platformlardan takip edebiliyorum, onlarda da 1 haftadan fazla zamandır pek hareket yok öldü diye şüphelendim bir ara ama arada whatsap a giriyor

şekerim benim kararım net, kafam rahat bana eğer ki dönerse sıkıntılarımı hallettim derse bi kere önce o sıkıntıların ne oldugunu açıklayacak, bu ayrı kaldıgımız süre içerisinde neler yaptıgını açıklayacak ve bana benim sevdigim zamanki hali gibi olacagına dair söz verecek bir de o düğün 2015 yazından daha erken zamanda olmayacak şuan ona güvenip de eskiden düşündüğümüz gibi ekimde kasımda evlenememe ben gözlemlemem lazım onu

hee ama bu ayrı kaldıgımız süre uzadıkça benm de sevgimde degişme oluyor, tutup da 2 ay sonra döndü diyelim, benm hayatımda çok değişebilir 2 ayda onu garanti edemem ben

Doğru söylüyorsun ..
Bu ayrılık sürecinde napıyor ne ediyor acaba birileriyle mi takılıyor diye her insan düşünür valla..

Mesela ben benimkiyle çıkarken bir aylık kadar bir ayrılığımız olmuştu.
O zaman çok yeniydik taaaa 3 buçuk sene önce..

Yok işte sıkıntılarım var yok böyle yok şöyle diyip bitirmek istemişti. Bende öyle bitirmek isteyene öyle hadi eyvallah diyen bir tip değilimdir.
Adamı seviyorum , ve bitmesini istemediğimi açık açık söylemiştim. Herneyse o işte bildiğini okumuştu..
Ayrı kalmıştık bir ay ..
Ama yine de görüyordum onu bir nevi haberdardım diyeyim..
Bir ay boyunca bekledim . Arkadaşlarım unut artık şunu bak sevseydi gitmezdi senden gibilerinden laflar söylerdi hep ama bir umut işte..
içimden bir şey bekle diyordu bekledim ansızın döndü bana..
hemde eskisinden daha sağlam bir piskolojiyle..
ayrılık öncesi kıskançlıkları azdı ayrılık sonrası tavan yapmış kıskançlıkları görsen..

Bazılarına bu ayrı kalmak yarıyor ama bazıları bu ayrılıkta ciddi ciddi azıtıyor..
Neden böyle bir şey yaptın dediğimde..
Bu işler ciddi meseleler.
Oturup uzun uzun düşündüm ve kararımı verdim demişti..

haftanın 6 günü sabah 10 akşam 10 çalışıyor, eğer o 1 günlük izninde fırsat bulup kız bulup da takılırsa başkalarıyla tebrik ederim onu ne diyim asıl başkalarıyla takılma ihtimali olan da benim ayrıca bunu düşünmesi lazım bence :26:

ben haftanın 2 günü ankarada oluyorum, orada arkadaşlarım var, onlarla geziyorum vs. bunları biliyor eskiden haberdardı hepsinden şimdi degil, eğer o bu ihtimali düşünmüyorsa bu ya bana çok güvendigindendir ya da beni iplemedigindendir ki bu kararı verecek

ben bitirmek isteyene hadi eyvallah derim, bunu o da biliyor. sanırım o yuzden de bana ayrılalım demedi kendi çapında ara verdi. ama benim için bu aranın ayrılıktan farkı yoktur. 3 hafta oldu yaa, insan hayatında çok şey degişir yani 3 haftada. ki daha ne kadar bekleyecegimin de garantisi yok

hee dedigim gibi eger dönerse benim sorularıma cevap verebilirse ben de onunkilere cevap verebilirsem tabi, o zaman belki ikinci bir şans olabilir, ama kaldıgımız yerden devam edeceksek, kalsın ben almayım ben zaten son 2 ay her hafta ayrılacagım ben bu adamdan krizine girip eski günlerin hatrına, o günler gibi olursa belki yine diye devam etmiştim. şimdi madem bu kadar ayrı kaldık, ben onsuz yaşamaya alıştım, benim sevdigim hallerine dönmeyecekse bile bile lades diyip de evlilik yoluna girmme ben

sevgilinle hiç konuştunuz mu ne sıkıntısı varmış da ayrı kalmak istemiş senden :26:

Doğru söylüyorsun. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Belkide dediğin gibi sana çok güvendiği için böyle arayıp sormuyordur..
Konuştuk , ailesiyle ilgili problemleri vardı.Evde durumlar karışık olduğu için o zamanlarda yeni olduğumuz için bana yansıtmak istememiş kendi işimi kendim göreyim seni üzmeye hakkım yok diyerek bu kararı almış.Ama tabi insan o an böyle bir problemin olduğunu tahmin edemiyor..
Daha sonra ailesiyle karşı karşıya geldiğimizde de paylaşmışlardı bir yerde..
Aman iyi olunda, inan yapı gereği fazlasıyla sinirli bir adamla birlikteyim ama ben onu kuzu gibi ettim.Huylar değişti desem yeri yengecim..
Yani onun huyları bana benim huylarım ona geçti ben eskiden çok sakindim şimdi en ufak şeye parlayan biri oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…