- Konu Sahibi Huy Meselesi
- 

- #41.801
Ynai kadınlar günü içinde mi yapaılan bir çekiliş olcak kız bunu soruyorummmmmmmmmmm
İyi bakalımmmm hayırlısı olur senin için
Geçen katalog incelerken yumurta haşlayıcı gördüm otomatik sistemle çalışıyooo
Allahhhh ağzından bal damlıyor heeebununla ilgili bir video vardı youtube kapalı napimm dinletemicem sana 
oooo süper bizimkinin göbek eriyecek desene
amann koyy tencereye haşlaaa ne ugraşcaammm onlaa
İki kişi içinde kocaman tencereye koycam halim yokkkkk
bizdeee cezve gibii bişey var onda 2 kişidde yapıyoz 6 kişideeee fakirim işssizim kızıımm bennn
Sen adını söyle ben dinlerim
Bende youtube açıkkk dns ayarlarını değiştirip girsene kuzum
Büyük cezveleri diyorsun demi
Tamam işte bende onlarda yapıyorm
iki kişilik yumurta sığan şeye 6 kişilik yumurta mı koyuyonuz anlamadım kiiiiiiiiiii
Evett öylee :) okuyorumda yorumlarını baya dertliymişsin..
Anlamıyorsun ki demek istediğimi..
Hal ve hareketleriyle sana bunu söylettirmek böyle bir karar alman için uğraşmış ama sen farkında değilsin..
Yaptığı şeylerden tut vs. kendi düğüne çok istekliymiş gibi yansıtmış sana..
Ama sen de en sonunda tüm bu olanlara sabır gösteremeyip gönlü olsun diye 2015 e ertelemişsin.
Ama bunu gerçekten isteyen sen değil , o..
Yani evlilik yolunda biran önce ciddi adımlar atılmasını sen istiyorsun o değil.
O gerçekten isteseydi böyle bir karar almazdı.. ?
Kendi ertelemek istiyordu ama bir nevi suçu senin üzerine atar gibi kaçtı bu işten..
Ayyy ayyyyy bana askerlik demeyin artıkk
tamam canımmm dedimm açılmadımı halaa diye düşünyodummm
Ne çekilişiymiş bu
onuda engellediler diye biliyordum ondan denemedim hiçŞırnaklı sevgililer de çıkar adam orada diyor ya üpeceğim seni o sana gelsin 
Vallahi öyleee .. erir
bazılarıda çok yiyor göbek falan yapıyor düzenli yemek yeniyor ya ondan
bazıları eğitim falan derken çok eriyor..
Gerçi bizimkinde fıtık olduğu için raporluydu eğitimlere katılmamıştı..
Yazın acemi birliğe gideceği için seninki o sıcak ayda eğitim yaparken yanacakkkk
yok bizimki alıyo walaa suyunu yumurtaya göre ayarlıyon iştee
yarınn sinemay götürcekk arkadaşımm beni 4 gündür evdeyimmmm dısarı çıkmam lazımmmdertli halim geçti de şuan bir an önce bir sonuca baglansın istiyorum, sıkıldım beklemekten
ayyy madem böyle düşünüyor gerizekalı bana söyleyiverse ya bunu anlamayacak insan mıyım ben
valla milyon kere söyledim ona imalardan anlamam ben, sevgin biterse de gel sıfatıma söyle ne söyleyeceksen, derdin varsa da gel söyle, asla askıntı olmam, yok olur giderim haaytındanbunu bile idrak edememişse dingil, kendi kendine neresini dinlerse dinlesin 
topiği açacak arkadaş pazartesi açılacagını söyledi canım, sen yarın beni takipte ol
kadınlar gününde yapmıştık da şimdi yaza merhaba çekilişi planlıyoruz margicigimkatılır mısın sende aramıza 
ayyy hiç sorma üzlüyor böcek gibi olacam diyebirde müsait yanmaya güneş görmesinn 
dertli halim geçti de şuan bir an önce bir sonuca baglansın istiyorum, sıkıldım beklemekten
ayyy madem böyle düşünüyor gerizekalı bana söyleyiverse ya bunu anlamayacak insan mıyım ben
valla milyon kere söyledim ona imalardan anlamam ben, sevgin biterse de gel sıfatıma söyle ne söyleyeceksen, derdin varsa da gel söyle, asla askıntı olmam, yok olur giderim haaytındanbunu bile idrak edememişse dingil, kendi kendine neresini dinlerse dinlesin 
topiği açacak arkadaş pazartesi açılacagını söyledi canım, sen yarın beni takipte ol
kadınlar gününde yapmıştık da şimdi yaza merhaba çekilişi planlıyoruz margicigimkatılır mısın sende aramıza 
Ben iki yumurtaya su koyunca bir tane atınca içine taşıyor ki su
Cezvenin içindeki su fokurdayınca yumurtalar hareketleniyo cezve bir gün yere düşmüşü bu yüzdennn
yarınn sinemay götürcekk arkadaşımm beni 4 gündür evdeyimmmm dısarı çıkmam lazımmm
Hahahahahaha sen askerliği şimdiden yaşıyorsunnnn mechommmmmmmmmmmmmmmm
Bizimkinin kolları yanmış bir de yüzü
Boyundan itibaren bembeyazdıııı hahahahah
yarınn sinemay götürcekk arkadaşımm beni 4 gündür evdeyimmmm dısarı çıkmam lazımmm
dertli halim geçti de şuan bir an önce bir sonuca baglansın istiyorum, sıkıldım beklemekten
bizimkii tam takırrr saglammm walaaa hiçte düşmedii benim gibi sakaarda bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?