- Konu Sahibi Huy Meselesi
- 

- #41.781
hoşbulduk canımm daha acmadınız mı topikk senden haber bekliyorummmmheehh afferin akıllı mikropcuklarmış
öküz anam öküz işteeböyle degildi bu sonradan böyle oldu 5 ay asker yolu bekledim ben, o zaman bile bu halinden daha iyiydi be, hatta o zaman çok iyiydi beni de öyle tavladu hain 
ben zaten ondan milyarlık hediyeler, devasa sürprizler beklemiyorum kiiki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani çalışıyor, para kazanıyor, maddi olarak bir çiçek alamayacak durumda olması mumkun degil yaa, bunu da mı akıl edemedi çok kırgınım ona çokk 
işin ciddiye binmesini isteyen kendisi kuzum, ben 2015 e erteleyelim düğünü dedim diye kaç gün burnumdan getirdi benim, neymiş ben istemiyormuşum, onu oyalıyormuşumşimdi diyelim maddi sıkıntılar çıktı, yada sevgisi azaldı emin degil kendinden. insan gibi çık yüzüme söyle, bu kaçmak da neymiş 
3 hafta oldu artık işin cılkı çıktı şekerim, benim gözümde biz ayrıldık geri dönüşü zor. ancak eskisi gibi olursa geri dönebilirm, onu da k.çı yemez bu saatten sonrasadece bi konuşmanın yapılması lazım işte. onu da o yapacak ben degil, çok fena inat ettim 
hoşgeldinnn
asker yolu beklemek kızların askerligi yaa155 gün askerlik yapmışlıgım var benmde yani şimdiden kolaylıklar sizlere 
Bu kadar olur benimki de havacı olarak yaptııııı
Ama tekirdağ çıktı
Evet geneli öyle
Kıbrıs çıkmasın bence
21 yeni oldum daha..
Ama evli değilim
Öyle bir isyan ediyorsun ki sanarsın 35 yaş üstü
hoşbulduk canımm daha acmadınız mı topikk senden haber bekliyorummmm
heehh afferin akıllı mikropcuklarmış
öküz anam öküz işteeböyle degildi bu sonradan böyle oldu 5 ay asker yolu bekledim ben, o zaman bile bu halinden daha iyiydi be, hatta o zaman çok iyiydi beni de öyle tavladu hain 
ben zaten ondan milyarlık hediyeler, devasa sürprizler beklemiyorum kiiki güzel söz istedigim yahu, yıldönümünde insan dekolteden kavga edermi yani çalışıyor, para kazanıyor, maddi olarak bir çiçek alamayacak durumda olması mumkun degil yaa, bunu da mı akıl edemedi çok kırgınım ona çokk 
işin ciddiye binmesini isteyen kendisi kuzum, ben 2015 e erteleyelim düğünü dedim diye kaç gün burnumdan getirdi benim, neymiş ben istemiyormuşum, onu oyalıyormuşumşimdi diyelim maddi sıkıntılar çıktı, yada sevgisi azaldı emin degil kendinden. insan gibi çık yüzüme söyle, bu kaçmak da neymiş 
3 hafta oldu artık işin cılkı çıktı şekerim, benim gözümde biz ayrıldık geri dönüşü zor. ancak eskisi gibi olursa geri dönebilirm, onu da k.çı yemez bu saatten sonrasadece bi konuşmanın yapılması lazım işte. onu da o yapacak ben degil, çok fena inat ettim 
hoşgeldinnn
asker yolu beklemek kızların askerligi yaa155 gün askerlik yapmışlıgım var benmde yani şimdiden kolaylıklar sizlere 
heehh afferin akıllı mikropcuklarmış
hoşgeldinnn
çekiliş topiğini diyorsun degil mi gulum :26: yok daha açmadık, pazartesi açılacakmış sanırm :26:
amaa sevgilim bilee yokkkk
Ayyy kızzz Tekirdağ olurrrrr inşallahhhhhhh
Deme öyleee ne Kıbrıs'ı yaaaa
heyy çıtır tanışabilir miyizzz
Olur yahu ansızın karşına biri çıkıverir o zaman sevgilim var dertleri bitmiyor diye isyan edersen sorarım sana..
tamam canımmm dedimm açılmadımı halaa diye düşünyodummm
haydiyeeee canımmm
daha yenii ayrıldım kızz 1,5 senelik sevgilimdenn 1,5 ay oldu ayrılalı kurtuldun mu dersen hayırr
Özel bir gün için mi yaptınız çekilişi yani onu diyorum yahu
Bende kaç gündür hiç sevgilin olmadı sanıyorum
Siz niye ayrıldınız
Niye kurtulamadın ki
Büyük olasılıkla bak içime öyle doğdu hı..
Batı tarafları çıkar gibi..
Tekirdağ çıkarsa çok rahat ettin benden söylemesi... (=
Ama kıbrıs için aynı şey diyemem..
Kilolu giden eriyip geliyooo
yooo daha yapılmamışş zatenn bende yeniyim pek bilgim yokk(bu topiktede rekalma vermiyim şimdi )
amann uzun hikaye boşverrr öyle gerektii sadece desem yeterrr
Allahhhh ağzından bal damlıyor heeebununla ilgili bir video vardı youtube kapalı napimm dinletemicem sana 
oooo süper bizimkinin göbek eriyecek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?