- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.941
napayım ya yenı uyandım ama uykumu alamadım
Bir soğuk suyun altına gir hiç bir şeyciğin kalmaz kanka ..
Benim matiasım da hasta olmuş benim de kafam ona takıldı..
Yarın bir doktora görün ilaç al dedim..
Ateşi falan çıkmaz inşallah..
havalar degısıyoya hıcbırımız alısamadık ondan olmustur kanka
bugun noldu bılıyınmı
Sanırım ondan oldu .. Soğuk çünkü havalar..
Güzel haber vercen dimiii gülerek bugün noldu dediysen altında keyif aldığın bi olay çıkacak gibi geldiiiiiiii anlatttttttttttt çatlıycammmm
kısmet cıktı bana kankaa
taaa dersane zamanından berı bana hasta olan bı cocuk vardı ben yuz vermıyodum en son arama benı bıdaha ıstemıyorum demıstım o aradı gene bugun benı yokladı ama sallamadım
Bak kanka hayatından gereksiz insanları çıkarınca, nasıl da insanlar gelmeye başlıyor hayatınaaa gördünnnn müüüüüüüüüüüüü
Ama yine odunluğun tutmuş bari konuşsaydın havadan sudaaaaaaaaaaannnn
kanka ıstemıyorum onu ya bıde bu cocuk makıne muhendısı ve okudugu unıversıtede okul başkanı ama bu sorumsuzlukla nasıl okul başkanı olmus anlamadımBak kanka hayatından gereksiz insanları çıkarınca, nasıl da insanlar gelmeye başlıyor hayatınaaa gördünnnn müüüüüüüüüüüüü
Ama yine odunluğun tutmuş bari konuşsaydın havadan sudaaaaaaaaaaannnn
kışşşşttt de
benim için mi dedin bunu
rengına lutfen kendı aramızda konusuyoruz.........
kendi aranızda konustugunuz konu dünkü konuya benziyor tolin.sen kimleri cıkardın hayatından ?
ille isimmi verelım ayrıca sız otekı topıkte bızım hakkımızda yazarken bız sıze gelıp bısey dedıkmı dun aksam?
ben sizin için gereksizler falan demedim tolin sinirli oldugmu yazdım artık geyı yapmasak mı dıye yazdım sızın şahsınıza asla laf etmedım şimdiye kadar.
ne sorun varsa gelin yüzüme söyleyin arkadaslarımın arkasından konusmak bana ters tolin
madem yuzume soylıyın dıyosun sana 2 soru sorucam durust olup elını vicdanına koyarak cevap verırmısın?yoksa hıc yazmıyım gerek yok yanı
kendi aranızda konustugunuz konu dünkü konuya benziyor tolin.sen kimleri cıkardın hayatından ?
kanka ıstemıyorum onu ya bıde bu cocuk makıne muhendısı ve okudugu unıversıtede okul başkanı ama bu sorumsuzlukla nasıl okul başkanı olmus anlamadımkonustum ama yuz vermedım
vallahi merak edıyorum ortada hiç sorun yokken bana karsı bu kadar bilendiğin sana yaptıgım ne oldu diye. tamam lütfen sor.
ya benım amacım ne olabilir marga tolinin sildiği biziz. madem sebebıyet verecek sekılde yazmayın ben akısta gördüm yazdıgını da.benım seni ne kadar svdiğimi bildiğin halde dünkü söylediklerin cok cok zoruma gitti gerçekten. asla beklemdıgım şeylerle karsılastım. benım ıcın yerın cok ayrıdır. ama demek ki sadece benım ıcın öyleymiş. ben senı asla kımseye karsı ne ezdirmişliğim ne kötülemişliğim vardır su yazdıkların sok etti benı vallahi amacın ne falanAmacın ne anlayamıyorum ve seninle dün durduk yere gerilim yaşadığım içinde inan bende sinirleniyorum.
Hayatına eskiden konuştuğu bir çocuk tekrar selam sabah vermiş ve ben tolinin eski ilişkisinde ki insanı ima ederken , sen ben miyim diyorsun ?
Yani konuşmalar sadece buradan ibaret değil.Özeliyle ilgili şeyleri bildiğim için , üstü kapalı geçiyorum cümlelerin..
Dün hadi eyvallahı çektin cevap vermedim. Benden büyüksün ve sana saygım var diye susuyorum.Ve hala da var..
Hem acele etme daha karşına neleri çıkar kızım (= duygularında ciddi ise zaten peşini bırakmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?