İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ay kızlar ne oluyor yahu?Nazar mı değdi size?

albucum biz şok olduk zaten olanlara tamamen yanlıs anlamıslar bizi ama anlatıyoruz hala diretiyorlar.,
neyi anlatmaya calıstıgmı bile şaşırıdım artık

ben sana o topıkte bısey yazmısmıyım senı alıntılamısmıyım ?yok! neden alone alıntıladım onuda yazıyım cunku her yazdıgım topıkte pesımden yazıyo bdv dede aynı şekılde sonra ban yıyorum ban puanımı soylemem gerek yok zaten herkes bılıyo burda bana özel mesaj atmıs dıyokı ben konuyu bıle okumadım gorunce daldım eee sen olsan sınırlenmezmısın?hryerde geyık yapmam benım sorunum olamayacagı anlamına mı gelıyo?ayrıca cocuk gıbı oyle alone gel buraya falan demeler bıze otekı topıkten laf sokmalar falan komık yanı sen kac yasında ınsansın ben kac yasındayım kusura bakma ama yakıstıramadım sana o davranısları ayrıca margayada otekı topıkte bu topık daha cok sarıyo demende hos degıl o topık yokken marganın topıgı vardı bunu unutmuşsun neyse bız senı anladık bıbı yaptıkların sana yakışmadı ama bız genede sana cevap vermedık........

rengına ben bı kac aksam gordum burda sızın topık forumda catır catır gecerken kız tek basına takılıyodu

Valla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.

albi dinlicek olsaydı başında dinlerdi arkadaşlarını bi çırpıda silmezdi zaten neyse bence sorun değil herkesin kendi kararı

neyse ben cıkıyorum hakkıma girdiğinizi bilin

ve benımle ilgili sorununuz olunca gelın topiğe acıktan yazın öyle özellere de gerek yok. ben kımseden bir şey saklamam gocunacagım bir durum da yok. her şeyi herkes yüzüme söylesin lütfen arkamdan konusmayın.

Görünen o canım..
Kimin hangi anlamda dost gözüyle baktığı bilinmiyor ne yazık ki..
Dost olan arkadaşım diyen insan ara bulmaya çalışır , ara bozmaya veya gazlamaya çalışmaz albuneacımmm (=
Canım aranızdaki muhabbet nedir bilmiyorum ama şu an gördüğüm rengina sana uğraşıp karşılık alamadıkça kırılıyor gibime geldi sana birşey açıklıyor sürekli.Bibi de toline açıklama yapıyor.Bence herkes birbirini yanlış anlamış.Önemli olan yanlış anladın diyeni ciddiye alıp doğru anlamaya çalışmak.Siz kaç zamandır arkadaşsınız bunu da aşarsınız.Ben daha fazla dahil olmayacağım bu yazdığım hepinizeydi.Birbirinizi dileyin,karşı tarafın söylediklerine güvenin.Üzüldüm gerçekten.

nabam ya aynı takılıyorum da ne oluyo burda ve ne oluyosa ben marganın yanndayım
:13::13::13::13::13::13:
Valla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.
albi başkaları kavga ederken hadı kızlar yapmayın rıca edıyorum demekle kendısı kavga edınce ortayı gazlamak sence cifte standart degılmı?kusura bakma ama dun alone la bırlık oldular ve belaltı vurdular ıkısıde benım ıcın bitmiştir
Görünen o canım..
Kimin hangi anlamda dost gözüyle baktığı bilinmiyor ne yazık ki..
Dost olan arkadaşım diyen insan ara bulmaya çalışır , ara bozmaya veya gazlamaya çalışmaz albuneacımmm (=
:13::13::13::13::13::13:
Bu arkadaşlarını asker olarak görüyor herhaldee
şizofren ya yemın edıyorum manyak o

ben sana kzıgın degılım aslında sadece margaya yapılan canımıs ıktı ve dun olanlarda tuzu bıberı oldu patladım

iyi anlamışsınız zaten canım neyseki yaşımın kaç olduğunu ilkkez farkettin hadi size iyi geyikler ben senin gibi uzun uzun yazamam kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok böyle anlamaya devam et

iyi anlamışsınız zaten canım neyseki yaşımın kaç olduğunu ilkkez farkettin hadi size iyi geyikler ben senin gibi uzun uzun yazamam kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok böyle anlamaya devam et
işine gelmeyınce kactım ben oluyo ee madem cevap vermeden kacıcaksın nıye geldın hadı ıyı geceler........

hala tek bıraktınız diyor ölecem sinirimden valla tamam nasıl düşünüyorsan öyle düşün tolin.

ayrıca seni dışlamış olsaydım geçenki konuda umrumda olmazdın ama senden haber alana kadar aklım çıktı neyse canım diyecek çok şey yok zaten

Devamın da iplenmedikten sonra yardım edilen bir günün , bir kişi için önemi kalmıyor..
Kasıtlı olarak uzun yazmıyorum. Kısa ve öz..

işine gelmeyınce kactım ben oluyo ee madem cevap vermeden kacıcaksın nıye geldın hadı ıyı geceler........

e doğru düzgün cevap veriyorum ama senin maşşallahın var yazdıkların ortada niye işime gelmicek onuda anlamadım ne yazmamı bekliyorsun ben kimseyle kavga etmem uzatmam da sana ters belki ama ben böyle bi insanım

marganın yanına yaklaşmaya korkuyorum bari sen anlat ne oldu

hala tek bıraktınız diyor ölecem sinirimden valla tamam nasıl düşünüyorsan öyle düşün tolin.

tamam rengına eger soyledıklerınde samımıysen ve vicdanın rahatsa tamam ben haksızım o zaman kusura bakma ama ben artık gercektne kım gercek yazıyo kım yalan yazıyo anlamıyorum dun bana farzetkıde yazılanlar o kadar zoruma gıttıkı ben bırısı sana desekı sen boyle devam edersen kpss yı kazanamzsın şebek gıbı dolanıyosun ortada dese bende o kişiyi pohpohlasam sonra o kısı sana sana yazmadım dıye mesaj atsa sen bıdaha bırıne guvenıp ınanırmısın allah aşkına cevap ver?ebedi size o bedduaları ettıgınde hepımız repledık orda ama bana yazılanlardan sonra o kişi pohpohlandı e pohpohlanıyosa pohpohlayana gule gule derım o zaman

bak bıbı bel altı vuruyosun akşamdan berı sabredıyorum ama gercekten sabrımı taşırma benım...

bana bırısı belaltı vurdu sonra arkadasım sandıgım bırısıde onu pohpohladı margada bu arkadasa karsı tavırlıymıs bende tavır aldım boylece beraber tavır aldı olan bu

koyduğu smillara bak hele Allah ne yapmasın seni

anladım canım konunun detayını bilmediğim için yorum yapmayacağım ama benim kk da tanıdığım ilk dostlarımdan marga o yüzden detaylı bilsem onu korur ve savunurdum

tolin yemin olsun benım söylediklerimde tek yalan yoktur. ben sizin arkanızda br kötü söz etmemişim şimdiye kadar git benı tanıyan kim varsa sor. ben arkadaslarımın arkasından konusup iş çevirmem asla.

bak ne diyorum sizin tartısmanızı ben görmedim senın beni sildiğini farkendınce sonra baktım son yorumlarınıza falan ama sen durduk yerde harcadın beni.
alone sana beddua ettıyse neden gidip onunla konusmuyorsun sebebını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…