- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.981
ay kızlar ne oluyor yahu?Nazar mı değdi size?
bu sene gectı kankaa bıdahakı seneyebıde bana dıyokı ben sızın unıdende cok adam tanıyorum ıstesem orda sana adım attırmam dıyo dedım he he koçummm
ben sana o topıkte bısey yazmısmıyım senı alıntılamısmıyım ?yok! neden alone alıntıladım onuda yazıyım cunku her yazdıgım topıkte pesımden yazıyo bdv dede aynı şekılde sonra ban yıyorum ban puanımı soylemem gerek yok zaten herkes bılıyo burda bana özel mesaj atmıs dıyokı ben konuyu bıle okumadım gorunce daldım eee sen olsan sınırlenmezmısın?hryerde geyık yapmam benım sorunum olamayacagı anlamına mı gelıyo?ayrıca cocuk gıbı oyle alone gel buraya falan demeler bıze otekı topıkten laf sokmalar falan komık yanı sen kac yasında ınsansın ben kac yasındayım kusura bakma ama yakıstıramadım sana o davranıslarıevet okudum ama ilk önce şuanda aklından neler geçiyoru okumuştumama şunuda söylim ki dünde söyledik senin canın sıkkın diye geyik yaptık ki sende heryerde yapıyosun geyik ben öyle bi tepki verceni bilseydim yapmazdım ve alona yazdığın gerçekten üzdü beni biz akradaşımıza bu yazdığın hoş değil diyemiceksek zaten silsin bizi sorun değil gerçekten canım
tolin yanlıs düşünüyorsun dünden beri afedersin k.çımı yırtıyorum kendimi anlatıcam diye benım margayı yalnız bırakmak on unutmak gibi bir düşüncem asla olmadı. siz öyle düşündünüz diye ben bunu yapmıs olmuyorum anlıyor musun?
ona biri bişey dese ilk ben biterim burada söz konusu ble olmaz
Valla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.
albucum biz şok olduk zaten olanlara tamamen yanlıs anlamıslar bizi ama anlatıyoruz hala diretiyorlar.,
neyi anlatmaya calıstıgmı bile şaşırıdım artık
Canım aranızdaki muhabbet nedir bilmiyorum ama şu an gördüğüm rengina sana uğraşıp karşılık alamadıkça kırılıyor gibime geldi sana birşey açıklıyor sürekli.Bibi de toline açıklama yapıyor.Bence herkes birbirini yanlış anlamış.Önemli olan yanlış anladın diyeni ciddiye alıp doğru anlamaya çalışmak.Siz kaç zamandır arkadaşsınız bunu da aşarsınız.Ben daha fazla dahil olmayacağım bu yazdığım hepinizeydi.Birbirinizi dileyin,karşı tarafın söylediklerine güvenin.Üzüldüm gerçekten.Görünen o canım..
Kimin hangi anlamda dost gözüyle baktığı bilinmiyor ne yazık ki..
Dost olan arkadaşım diyen insan ara bulmaya çalışır , ara bozmaya veya gazlamaya çalışmaz albuneacımmm (=
:13::13::13::13::13::13:nabam ya aynı takılıyorum da ne oluyo burda ve ne oluyosa ben marganın yanndayım
albi başkaları kavga ederken hadı kızlar yapmayın rıca edıyorum demekle kendısı kavga edınce ortayı gazlamak sence cifte standart degılmı?kusura bakma ama dun alone la bırlık oldular ve belaltı vurdular ıkısıde benım ıcın bitmiştirValla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.
:13::13::13::13::13::13:Görünen o canım..
Kimin hangi anlamda dost gözüyle baktığı bilinmiyor ne yazık ki..
Dost olan arkadaşım diyen insan ara bulmaya çalışır , ara bozmaya veya gazlamaya çalışmaz albuneacımmm (=
şizofren ya yemın edıyorum manyak oBu arkadaşlarını asker olarak görüyor herhaldee
neyse ben cıkıyorum hakkıma girdiğinizi bilin
ve benımle ilgili sorununuz olunca gelın topiğe acıktan yazın öyle özellere de gerek yok. ben kımseden bir şey saklamam gocunacagım bir durum da yok. her şeyi herkes yüzüme söylesin lütfen arkamdan konusmayın.
ben sana o topıkte bısey yazmısmıyım senı alıntılamısmıyım ?yok! neden alone alıntıladım onuda yazıyım cunku her yazdıgım topıkte pesımden yazıyo bdv dede aynı şekılde sonra ban yıyorum ban puanımı soylemem gerek yok zaten herkes bılıyo burda bana özel mesaj atmıs dıyokı ben konuyu bıle okumadım gorunce daldım eee sen olsan sınırlenmezmısın?hryerde geyık yapmam benım sorunum olamayacagı anlamına mı gelıyo?ayrıca cocuk gıbı oyle alone gel buraya falan demeler bıze otekı topıkten laf sokmalar falan komık yanı sen kac yasında ınsansın ben kac yasındayım kusura bakma ama yakıstıramadım sana o davranıslarıayrıca margayada otekı topıkte bu topık daha cok sarıyo demende hos degıl o topık yokken marganın topıgı vardı bunu unutmuşsun neyse bız senı anladık bıbı yaptıkların sana yakışmadı ama bız genede sana cevap vermedık........
rengına ben bı kac aksam gordum burda sızın topık forumda catır catır gecerken kız tek basına takılıyodu
Abla şok olduk derken bari '' biz '' deme..
Sen şok oldun.. Diğerleri umrumda değil..
işine gelmeyınce kactım ben oluyo ee madem cevap vermeden kacıcaksın nıye geldın hadı ıyı geceler........iyi anlamışsınız zaten canımneyseki yaşımın kaç olduğunu ilkkez farkettin hadi size iyi geyikler ben senin gibi uzun uzun yazamam kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok böyle anlamaya devam et
ben sana o topıkte bısey yazmısmıyım senı alıntılamısmıyım ?yok! neden alone alıntıladım onuda yazıyım cunku her yazdıgım topıkte pesımden yazıyo bdv dede aynı şekılde sonra ban yıyorum ban puanımı soylemem gerek yok zaten herkes bılıyo burda bana özel mesaj atmıs dıyokı ben konuyu bıle okumadım gorunce daldım eee sen olsan sınırlenmezmısın?hryerde geyık yapmam benım sorunum olamayacagı anlamına mı gelıyo?ayrıca cocuk gıbı oyle alone gel buraya falan demeler bıze otekı topıkten laf sokmalar falan komık yanı sen kac yasında ınsansın ben kac yasındayım kusura bakma ama yakıstıramadım sana o davranıslarıayrıca margayada otekı topıkte bu topık daha cok sarıyo demende hos degıl o topık yokken marganın topıgı vardı bunu unutmuşsun neyse bız senı anladık bıbı yaptıkların sana yakışmadı ama bız genede sana cevap vermedık........
rengına ben bı kac aksam gordum burda sızın topık forumda catır catır gecerken kız tek basına takılıyodu
ayrıca seni dışlamış olsaydım geçenki konuda umrumda olmazdın ama senden haber alana kadar aklım çıktı neyse canım diyecek çok şey yok zaten
işine gelmeyınce kactım ben oluyo ee madem cevap vermeden kacıcaksın nıye geldın hadı ıyı geceler........
:13::13::13::13::13::13:
albi başkaları kavga ederken hadı kızlar yapmayın rıca edıyorum demekle kendısı kavga edınce ortayı gazlamak sence cifte standart degılmı?kusura bakma ama dun alone la bırlık oldular ve belaltı vurdular ıkısıde benım ıcın bitmiştir
:13::13::13::13::13::13:
şizofren ya yemın edıyorum manyak o
ben sana kzıgın degılım aslında sadece margaya yapılan canımıs ıktı ve dun olanlarda tuzu bıberı oldu patladım
hala tek bıraktınız diyor ölecem sinirimden valla tamam nasıl düşünüyorsan öyle düşün tolin.
e doğru düzgün cevap veriyorum ama senin maşşallahın var yazdıkların ortada niye işime gelmicek onuda anlamadım ne yazmamı bekliyorsun ben kimseyle kavga etmem uzatmam da sana ters belki ama ben böyle bi insanım
marganın yanına yaklaşmaya korkuyorum bari sen anlat ne oldu
bana bırısı belaltı vurdu sonra arkadasım sandıgım bırısıde onu pohpohladı margada bu arkadasa karsı tavırlıymıs bende tavır aldım boylece beraber tavır aldı olan bu
tamam rengına eger soyledıklerınde samımıysen ve vicdanın rahatsa tamam ben haksızım o zaman kusura bakma ama ben artık gercektne kım gercek yazıyo kım yalan yazıyo anlamıyorum dun bana farzetkıde yazılanlar o kadar zoruma gıttıkı ben bırısı sana desekı sen boyle devam edersen kpss yı kazanamzsın şebek gıbı dolanıyosun ortada dese bende o kişiyi pohpohlasam sonra o kısı sana sana yazmadım dıye mesaj atsa sen bıdaha bırıne guvenıp ınanırmısın allah aşkına cevap ver?ebedi size o bedduaları ettıgınde hepımız repledık orda ama bana yazılanlardan sonra o kişi pohpohlandı e pohpohlanıyosa pohpohlayana gule gule derım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?