- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.021
Ben napayım kurs var haftanın 3 günü kurstan gel yat kalk şu bu derken günler geçiyor burayada uğrayamamıştım ne zamandır.Sen nasılsın
hiç sorma kuzum ya Rabbim bana da bir yol göstersin inşallah dua edin olur mu?
tek sorunum bu olsun da annem yanımda olsun hep
yaaaaa offf tek tek yazayımmı?ıstedıgınde sebek gıbı ortada dolasıyosun demek nedemek?yanı canın ıstedıgınde heryerde geyık yapıyosun demek sen boyle devam edersen daha cok tekme yersın nedemek?ben dunku konumda yazdıgım ıcın tutmuş oraya taşımış allah aşkına bıbı şunları yazıyosun elını vıcdanına koy evet sen benı tanımışsın ama bız senı tanıyamamışız
tolin benim sinirim hala had safhada suan bana yargısız infaz yaptnız hakkıma girdiniz durduk yerde nasıl hemen oo kanka tamam dıyeyım ben sana?
böyle şeyleri ben kolay atlatamıyorum
ben dün toline sordum marga nye küstüğünü o bana bibiden ve dıslamaktan bahsedince ben de bibiye sordum sorun mu var dıye bunlar arkadan konusmak mı oluyor?Bak eli maşalı olan ablacım.. (=
İki saattir burada ben sizin arkanızdan konuşmam , benimle ilgili bir sıkıntınız var ise bunu özelden değil , açık bir şekilde topik üzerinden konuşun. Kimseden gizlim saklım yok diyorsun..
Ve ben sıkıntı mı burada arkadaşlarımla konuşurken , bir mesajla dile getirdiğim anda, senin adın geçmemişken dün hönk diye ''noldu marga'' diyerek konuya giriyorsun..
Ya ciddi anlamda rahatsız olduğumu hissediyorsun , merak ediyorsun.
Yada neden rahatsız olduğumu bilip , meraktan acaba bu mu dercesine soruyorsun..
Daha sonra sorunu buradan değilde, özel mesajlar kısmından devam ediyorum. Neden niçin..
Çünkü saygım var !
Ve seninle konuştuğumuz veya dile getirilen her sorun bir anda senin tayfan olarak nitelendirdiğim şahıslar arasında , dilden dile konuşuluyor..
Tahmin ediyorum ki hepsinin haberi vardır bu olanlardan değil mi ? :)
Eğer aramızdaysa bir sorun aramızda kalsın..
Başkalarına sen mi anlatıyorsun yoksa onlar mı tahmin ediyorlar , işte bende bunu anlamıyorum..
Bir anda bir olayda anında haberleri oluyor..
Yani diyeceğim şu ki
Dün olayların sinirinden kaynaklı bende artık bir patlama oldu..
Ve ben seninle konuşurken sen son mesajının sonuna ''hadi eyvallah'ı çektin..
Bu ''hadi eyvallah'lıktan sonra tek kelime etmedim..
Ama yine aynısı oldu..
Bak şimdide '' millete iyi eğlence çıktı gülüyorlardır '' bize tarzında cümle kuruyorsun.
İşte bu yüzden bu meseleler özelden halledilir..
Buradan değil..
İyi geceler..
ama az gözüktü biraz gözüme yaa sanki
beni tanımadığın ortada zaten canımşunuda söyliyeyim gideyim benim sana veya bi başkasına mecburiyetim yokken bukadar neden yazıyorum bi düşün bence iyi geceler
İnşallah canım..
Peki sorunları halledebildin mi.. Yani nasıl hareket edeceksin diyorum
ne kursu kız hayrolsun?
bende uğrayamıyorum vallahi ya ne zamandır adamakıllı bi şimdi oturdum
aynı evdeyim haziranda sevdiceğimi görmeye gidicem istanbula
ben dün toline sordum marga nye küstüğünü o bana bibiden ve dıslamaktan bahsedince ben de bibiye sordum sorun mu var dıye bunlar arkadan konusmak mı oluyor?
bibi de gelip yazsın ona ne sordugumu.
senın dunkü yazını görünce de merktan sordum zaten pat dye dalarım ben ama sorunun bizden kaynaklandıgını asla düşünmedim düşünsem şok olmazdım heralde
siz bana o kadar sey söylediniz ben hadı eyvallah dememi takıldın? ki ben biliyorsun ki sabırlı insan değiim fazla damarıma basılınca kendıme hakim olamam. o yuzden çıkmak anlamında eyvallah dedim.
hala kendımı sana anlamaya calısıyorum farkında mısın?
Kız senin eskiden imza kısımlarında kilo verme sayaçları olurdu.
Kocayı buldun o sayaçları kaldırman bir oldu ha
Kpss
Böylede bi tuhaf oldu :26: bir tarafta ciddi sorun var :26:
verdim kilo mu oldum fıstık gibi şimdi sıra kocada
Bi resim koyda görelim artıkkk şu verdiğin kiloları beeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?