- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #45.661
Neden çıkartmıyorsun çıkarmazsan daha kötü olmaz mı ya =(
Pat diye elektrikler gitti ya
Enee e peki kız istiyo oğlanın da gönlü var gibi diyosun peki o zaman bu oğlan ne diye o kızla nişanlanmış ki ikisinin de gönlü varsa niye olmuyo bu iş o kız girmesin de depresyona ben mi giriim margaa kız haklı
arasın o zaman
Valla kotu ama o ogurmek bi olum benim bide surekli burnum tikaniyor alerjiden ilacta kullanamiyorum nefessiz kaldim gecen butun ic organlarim disari cikcak sandim fena oda ikiside fena anliycan
olmuyo margi ya hep bahaneler bahaneler
yok sular kesildi yok elektirikler gitti hemde pat diye gitti demeler
selam canlar tansiyonum düşmüş bir iflah olamadım ya
thebeyincim hoşgeldin bidenem
Kendiliğinden gelmiyor mu o kusmalar ?
Ay geçen hastanede , hamile bir kadın gördüm. Wc kapısını bi açtım kadın kusuyordu.
Böyle şeylerden midem bulanmaz.Ama kadını ben öyle görünce kadın biraz tuhaf oldu.
Kıt değilim , wc sonuçta orası.. Kimsenin bir şey demeye hakkı yok.Kadın utanır gibi bi haldeydi.Bende çıktım hemen..
O geldi aklıma
Evet oyle canim birden geliyor malsef en ufak kokudan miden bulanip cikartabilirsin aman iste bole benimki iyi ya hic degilse ben yatip uyuyorum ole olsa hic halsiz kaliyorsun yakin arkdasimda hamile o hep cikarti hep bana dua etti senin benimki gibi olmaz dedi hep
10 dk önce slm nbr? :) diye mesaj attımBu işin sonu nereye gidecek cidden merak içerisindeyim..
Geçmiş olsun canım sen yemek yememeye devam edersen böyle daha çok düşer o tansiyonun.. =)
10 dk önce slm nbr? :) diye mesaj attım
Cevap yok
çoooook teşekkür ederim canımaynen ama yaz geldi ya hiç yemek yiyesim yokda dün gerçekten canım çok dolma çekmişti
Çocuk nişanlısına acıdığı için ayrılamıyor ki.
Kızın rahatsızlığı varmış ondan dolayı.
Başka bir iş var bu işin içinde ama biz çözemedik..
Kızın ailesi biran önce evlendirme derdinde. Ve kızın yaşı daha 16. Okumuyor.Çocuğun işi gücü var ama daha küçükler ya..
Ailesi bizim kızı istiyor ama bir türlü olmuyor.
Olan bizim kıza oldu sürekli ağlıyor..
durum biraz karışık gibi salataya dönmüş valla olay :/ Senin arkadaş oglanla konussa ya
Sms i yoktur belki ?
Evet bazılaırının çok kötü geçiyormuş bu dönemleri..
Kaç haftadan sonra hissediyorsun bulantıları veya hamile olduğundan itibaren mi olmuştu ?
Valla aslında hamilelik dönemi için ayrı bir kitap okumak lazım..
Geçen dün mü ne bir konu okudum.hamileyim ilaç içtim bilmeden falan diye konuya denk geldim.Zararı oluyormuş meğerse..
Daha neler öğrencez bakalım =)
Bebeğim adam calisiyo isi var iyiyim sagol sen kusura bakma sms yok diyebilirdi veya arayabilirdi.
Bana karşı boş değil eminim nicin böyle yaptı anlamadım gerçekten.
Annem gondericekti yarn bugun yani gitmeyecegim cok Yuzsz hissediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?