- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.321
Lan pis sapık cinsellikle ilgili bir şey görmedim hemen dişleri dilini çıkardı beni tüm dikkat dinliyor hahaha
Kötü bir rüyaydı işte..
En son ortalığı yıkıyordum, yıkarkende bayılıyordum bayılırken ağlıyordum ağlarken uyanıyordum
ne cinselliği kız hiiiiç alakasıı yokh
kendi düğününmydüüü
ama ortalığı yıkıyormuşsn
şimdi açamam ruh halim müsait değil belki sonra
Şuan bende öyleyim valla, daha kahvaltı yapmadım
Sabahleyin kayınvalidem aradı onunla konuştum sonra uyumaya çalışdım gene uyuyamadım , tabi kabustan sonra uyuyamazdım uyumak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
HahahahahahRuh halin bana havlıyor ama göstermeyecekmiş haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beğen beni kuş kapıcam şimdiiiiiiiiiiiiiii
Hayra yor bir şey olmaz
Ne dedi kaynanacığın
kaptın mı kuşu
Bende öyle yapıyorum canım. Bir konu hakkında bilgilendirdi de beni sonra sohbet muhabbet işte..Ay biz bir araya gelince feci kaynatıyoruz onunla Özledim
Az kaldı ha gayretbana bir kuş alan bile yok
Eylül sana bir şey sorucam hatta burada ki tüm kızlara..
Şimdi bir kız nişanlı olsun, ama birliktelikleri 3 -4 ay kadar bir şey olsun, kız faceden bir gül resmi paylaşsın, hemde nişanlı olduğu halde..
Sonra o resmin altına bana bunu alacak erkek nerde yazsın..
Ve durumu bir kaç erkek beğensin nişanlısıda dahi olmak üzere..
Bu kız hakkında ne düşünürsünben düşüncelerimi yazarsam olmaz bir kız arkadaşımın sevdiği çocuğun nişanlısı bu kız
Aman evlenince değişmesin de
Biz de çok muhabbet ederiz ama şimdilik özlemedim o bazen çoooooooooooook konuşuyor
Az kaldı ha gayretbana bir kuş alan bile yok
Eylül sana bir şey sorucam hatta burada ki tüm kızlara..
Şimdi bir kız nişanlı olsun, ama birliktelikleri 3 -4 ay kadar bir şey olsun, kız faceden bir gül resmi paylaşsın, hemde nişanlı olduğu halde..
Sonra o resmin altına bana bunu alacak erkek nerde yazsın..
Ve durumu bir kaç erkek beğensin nişanlısıda dahi olmak üzere..
Bu kız hakkında ne düşünürsünben düşüncelerimi yazarsam olmaz bir kız arkadaşımın sevdiği çocuğun nişanlısı bu kız
klasik türk kızı kezbanı tavrı bu ya gül resmi de komik ayrıcabide yanına silah koyaymuş resmin tam olurdu
nişanlısına gönderme yapıyor işte bana gül al gibisinden :26:
diğer erkeklere ne oluyo nıye begenmısler anlamadım :44::44:
fırtına estiriyordnn yaniiiYok öyle düğün yoktu , ya anlatmasam daha iyi olcak bencesen şunu bil yakıyordum herkesi
Kezban hafif kalır be kuzum , kız çocuğu resmen acıtasyon yaparak elinde tutuyor..
Bu zamanda hangi kız babası , damatına kızımla evlen sana araba vericem ev vericem der ki ? Kızın babası öyle diyormuş çocuğun ailesine..
Bu kadar saf olma, nişanlısına gönderme yapsa hangi erkek mi yazar nerde nişanlı mı yazar ?
seni alan kocanın aklına ben..
fırtına estiriyordnn yaniiinise hayırlısı diyeyim bende ozaman
ana kızı veriyo üstüne para hahahahahahahha demekki okadar baş belası d.
Sözde veriyor. Aslında çocuğun kızda gönlü yok.
Bir araba bir para için sevdiği kızı sattı. babası bizim kızla evlenirsen sana hiç bir şey yok demiş. Bizim kızda çocuğun annesinin tarafından.
Bu çocukta bizim kızdan vaz geçi ha bu kezbanla zorla evlenecek yakında
hemen art niyet arama lençocukta diğer erkeklerin resmi beğendiğini görüp üstüne kendi de beğeniyosa o onun rahatlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?