İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

müjde ar'ın iffet filmine benzettim birden içim daraldı .. kızı bırakıp zengin kadının kızıyla evleniyordu taksi alıyoduya
demek böyleleri var

bence arkadaşın böyle bi çocuktan kurtulduğu için sevinmeli para araba için sevdiğinden vazgeçenden ne hayır gelir

Bende bunu söylüyorum da, aşk acısı işte..
Unutamıyorum diyor..
Bence çocuk biraz ayaklarının üzerinde dursa rest çekse babasına çok iyi olcakta. İşi mişi de varmış yani..
Ama işte kader kısmet işleri bunlar, hiç bir şeye garanti gözüyle bakmamak lazım..

çünkü çocukta karaktersiz olduğu için birbirlerini bulmuşlar sevmediği kızı kıskanmaz elbet

müjde ar'ın iffet filmine benzettim birden içim daraldı .. kızı bırakıp zengin kadının kızıyla evleniyordu taksi alıyoduya
demek böyleleri var

Var var tükenmemiş hala. Keşke tükense..
Kızla nişanlı ama bizim kızla konuşuyor.
Bizim kızda aptal, hala konuşuyor.
Çeksene restsi burnu sürtsün seni kaybettiği için üzülsün! Fırsat vermiyor ki anam !

sizin kıza de bıraksın bunu bu tam bir çıkarcı

Laf anlatamıyorum ki..
Bırak bırak diye diye biraz kafasına girdim kızın, şimdi daha iyi konuşmamaya başladı.
Ama başta konuştuktan sonra şimdi konuşmasan da bir fayda yok..

Ama bizim kızda da var, çocukla sözlenmişlerdi.
Çocuğun elini tutmasına izin vermiyordu. Sanki namusu elden gitcek tövbe tövbe

margarikotin hımm evet doğru yazmışım sen okuyormuydun kuzum :126:

Marga desen daha iyi olcaktı . Var canım okulum, ama gitmiyorum. 4 senelik istatistik ve matematiksel bilimler öğrencisi olup , açıktan da adalete kapak attıktan sonra ne olduysa bana okumaya hevesim kaçtı kpss girip kısa yoldan bitireceğim eğitim hayatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…