İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tmm margacımm o heves kaçtımı geri gelmesi zor oluyor
o nasıl kısa yolmuş ya

ohhh ne güzel meslek ne olacak pekii
ben daha açıkdan liseyi bitiremedim yaa şuanda ygsye çalışymm

Bitirirsin canım sorun etme..
Yeter ki inan..
Bende benimkiyle konuştum artık dedim sınavları ertelemenin alemi yok.İmkanımız var, girelim dedim.Hepimiz gireceğiz sonra doğru işe =)

Bitirirsin canım sorun etme..
Yeter ki inan..
Bende benimkiyle konuştum artık dedim sınavları ertelemenin alemi yok.İmkanımız var, girelim dedim.Hepimiz gireceğiz sonra doğru işe =)

aynen canım sadece inanmamız yeter
benim bide diğer sorunum matematik

hiç kimse benim bu kadar azimli başarcğımı tahmin etmiyorlardı
şuanki hedefim ingilizce öğretmenliği

aynen canım sadece inanmamız yeter
benim bide diğer sorunum matematik

hiç kimse benim bu kadar azimli başarcğımı tahmin etmiyorlardı
şuanki hedefim ingilizce öğretmenliği

Benim sıkıntım matematik değil , ben sayısaldım bende tarih coğrafya neredeyse hiç yok.
Kaç gündür evde onu çalışıyorum , bir tane site buldum konuyu dinliyorum genel bir tekrar yapıp testlere koyuluyorummm

Sanki ilk defa görüyor gibiyim

yok onlardada pek bende sıkıntı yok

matematikdede ben öyleyeyimm bunlar nedir ya nasıl çözülür acaba bu neden böyle resmen neden,niçin,sebep,nasıl,ya nasıl yaaaa diye soruyorummm
feni severim coğrafyadan sıkılırım ama yaparımm matematiği anlasam bilsem ondadada sorun olmayacak ama işte kafamı daha çooook karıştırıyor:44:

Ben oldum olası coğrafyadan hiç bir şey anlamadım , lise yıllarında nasıl veripte geçmişim bu derslerden aklım almıyor. Hep anlık çalışmışım

Sor canım, anlamadığın yeri sora sora öğreniyor insan

gelip bana anlatılmalı anlatmada daha iyi anlıyorum kafamdaki sorularıda dha rahat soruyorum
dün matematiği çalışıyorum bi soru geldi kafamda sorular doldu ama yanlış çalışma yapıyordum galiba şimdi başta konuyu çalışcam videolardan falan sonra sorular
yapabildiğim kadarı yapacağım artık
bide bildiğim kadarıyla ingilizce öğretmelik için türkçe netleri daha yüksek olunmalı?????:44:

Mecho çok fenasın sen kuzum temizliğin onlarla ilgisi yok ramazanda oruçlu oluyoruz oruçlu oruçlu temizlik çekilmiyor diye hallettik annemle..
Ama belim koptu vallahi

eeee kuzummmm bizde de aynı durumlar varda ondan anladım şıpıdık diye ellerine sağlık kuzum olsun misafir gelecek öyle düşün

hahaahahhaha kız evlencek falan yazmış bende anladım ağda hahahahahahahahaha ay allah canımı almasın

Diyorum bende yanlış konuyamı girdim hatta çıktım konunun adına baktım dedim benim konu..
Eeee o zaman ne alaka ağda..
Ulan norw acayip güldürdün beni şuan hiç güleceğim yokken hemde hahahahahha

Sen şimdi bu açıktan bitirdiğinde bölüm seçebilceksin dimi ?

Evet sözel netlerinin daha yüksek olması gerekiyor ygs için..

Gel ben sana anlatırım damlacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…