- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.361
şişşşşttttt
bende öyle canım aynensadece çorba içicem o yuzden
tmm margacımm o heves kaçtımı geri gelmesi zor oluyorMarga desen daha iyi olcaktı . Var canım okulum, ama gitmiyorum. 4 senelik istatistik ve matematiksel bilimler öğrencisi olup , açıktan da adalete kapak attıktan sonra ne olduysa bana okumaya hevesim kaçtıkpss girip kısa yoldan bitireceğim eğitim hayatımı
tmm margacımm o heves kaçtımı geri gelmesi zor oluyor
o nasıl kısa yolmuş ya
ohhh ne güzel meslek ne olacak pekiieylülde kpss yapılacak ya ona gireceğim sonra her şeye elveda çekeceğim
ohhh ne güzel meslek ne olacak pekii
ben daha açıkdan liseyi bitiremedim yaa şuanda ygsye çalışymm
Bende iyiyim Allah'a şükür =) Biraz yorgunum o kadar. Anneme biraz yardım ettim .Ramazan temizliği =)
ohhh ohhh iyi =) eee ne zaman veriyoruz kuzum seniiii:123::123::123:
Bitirirsin canım sorun etme..
Yeter ki inan..
Bende benimkiyle konuştum artık dedim sınavları ertelemenin alemi yok.İmkanımız var, girelim dedim.Hepimiz gireceğiz sonra doğru işe =)
aynen canım sadece inanmamız yeter
benim bide diğer sorunum matematik
hiç kimse benim bu kadar azimli başarcğımı tahmin etmiyorlardı
şuanki hedefim ingilizce öğretmenliği
Immmm söyleyeyim mi söylemeyeyim mi =) İçine mi doğdu kız
ahahaha içime doğmuş olabülürr sen bilirsin canım benim temizlikler boşuna yapılmaz haniiiii
yok onlardada pek bende sıkıntı yokBenim sıkıntım matematik değil , ben sayısaldım bende tarih coğrafya neredeyse hiç yok.
Kaç gündür evde onu çalışıyorum , bir tane site buldum konuyu dinliyorum genel bir tekrar yapıp testlere koyuluyorummm
Sanki ilk defa görüyor gibiyim
yok onlardada pek bende sıkıntı yok
matematikdede ben öyleyeyimm bunlar nedir ya nasıl çözülür acaba bu neden böyle resmen neden,niçin,sebep,nasıl,ya nasıl yaaaa diye soruyorummm
feni severim coğrafyadan sıkılırım ama yaparımm matematiği anlasam bilsem ondadada sorun olmayacak ama işte kafamı daha çooook karıştırıyor:44:
Mecho çok fenasın senkuzum temizliğin onlarla ilgisi yok ramazanda oruçlu oluyoruz oruçlu oruçlu temizlik çekilmiyor diye hallettik annemle..
Ama belim koptu vallahi
boşuna lazer e gitmiyok çekilir iş değil oh şimdi rahatım hele bitse tamamen süper olacak kihkih
Ben oldum olası coğrafyadan hiç bir şey anlamadım , lise yıllarında nasıl veripte geçmişim bu derslerden aklım almıyor. Hep anlık çalışmışım
Sor canım, anlamadığın yeri sora sora öğreniyor insan
Ne diyorsun kızım senevi temizlemekten bahsettik
Mecho çok fenasın senkuzum temizliğin onlarla ilgisi yok ramazanda oruçlu oluyoruz oruçlu oruçlu temizlik çekilmiyor diye hallettik annemle..
Ama belim koptu vallahi
hahaahahhaha kız evlencek falan yazmış bende anladım ağda hahahahahahahahaha ay allah canımı almasın
gelip bana anlatılmalı anlatmada daha iyi anlıyorum kafamdaki sorularıda dha rahat soruyorum
dün matematiği çalışıyorum bi soru geldi kafamda sorular doldu ama yanlış çalışma yapıyordum galiba şimdi başta konuyu çalışcam videolardan falan sonra sorular
yapabildiğim kadarı yapacağım artık
bide bildiğim kadarıyla ingilizce öğretmelik için türkçe netleri daha yüksek olunmalı?????:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?