- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.481
La deme öyle söyleyince de kendilerini bişey sanıyolar yani öyle diyolar ben bilmiyom
söylemeyin ağırdan satın o gelsin diyiylerAldığım bilgiler ışığında konuşuyorum şuan
Siz ne düşünüyorsunuz efenim bu konuda
Off.. Çok pişmanım bu adı aldığıma canım ya. Benimkinin adı Poyraz işte ben de onun meleği(klasik laf işte). Alacağım zaman meleğim diye mesaj attı o olsun dedim en son bir de son hakkım. Kaldım mı böyle? Valla çok pişmanım buradan yetkililere sesleniyorum.Kafana göre be güzelim , istediğin gibi oku hiç fark etmez . Biri marga diyo biri margi biri margarinnn diyo biri margaritaa diyo nasıl isterseniz öyle okuyun
ben de seninkini poyraz diye okuyorum gerisi gelmiyositede çok melek olduğu için poyraz daha aklımda kalıyo
Off.. Çok pişmanım bu adı aldığıma canım ya. Benimkinin adı Poyraz işte ben de onun meleği(klasik laf işte). Alacağım zaman meleğim diye mesaj attı o olsun dedim en son bir de son hakkım. Kaldım mı böyle? Valla çok pişmanım buradan yetkililere sesleniyorum.
Ağırdan sata sata bi kalmasınlar da, olacağı varsa da uzattıkları için bayıyor bir süre sonra bence..
Sen gel benim bilgilerime takıl , az bilgi vermedim sana torunummm
Canım benim biliyorum. Ondan dedim bir kere değiştirmiştim zaten hakkımı iyi kullanamadım. Ee idare edeceğiz artık. :))Bak yukarıda bize ulaşın bölümü var..
Oraya tıkla nickimi değiştirmek istiyorum dersen , geri dönüş yaparlar sana.. =) Bir kereliğine değiştirme hakkın var
La hakkat ha bir ara bana bi sayfa dolusu yazıp özelime yollamıştın
Şimdi baktım bulamadım lanet olsun ne oldu o yazılara
Güncel bilgiler istiyorum senden Margim,senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum
Buraya belli aralıklarla gelip senden seans seans bilgi alıcam habarın ola
Canım benim biliyorum. Ondan dedim bir kere değiştirmiştim zaten hakkımı iyi kullanamadım. Ee idare edeceğiz artık. :))
O bilgiler eski yaşadıklarınla alakalıydı.Aynı bilgileri herkese uygularsan ters tepebilir kızım, sen durumu izah et ben yollarım sana engin 1 engin 2 engin 3 .. diye giden bilgileri ..
Ilk bakışta çok arabesk görünüyor ya. Rüzgarın Gül'ü gibi.Bence nickin çok güzel benim gibi uyduruktan bir nick değil en azından..
Demekki her yiğde göre bir yoğurt yiğişi belirlicez desene
Randevuyu ne zamana veriyosunuz,ona göre gelicem
Ilk bakışta çok arabesk görünüyor ya. Rüzgarın Gül'ü gibi.
Halbuki manita durumundan.
gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr
gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr
degılmısın haaaaa degılmısınnnnn
Şu güneşi beklerken de ki güneş bi doğsa ve sonra batsa sende şu imzanı değiştirsen , gün batımını izlesen ne ka güzel olur du ne ka ne ka ne kaaaaa
Sen n'aptın kaarşiiim ya? Ağzına sürerim acı biberi.gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr
Ne zaman istersen gelebilirsin sen eskilerdensinbaşımın üstünde yerin var ha ama sabahın köründe gelme
keremle evlenmeden degıstırmıycem evlendıkten sonrada bızım evlılık resmımızı koyucammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?