İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ağırdan sata sata bi kalmasınlar da, olacağı varsa da uzattıkları için bayıyor bir süre sonra bence..
Sen gel benim bilgilerime takıl , az bilgi vermedim sana torunummm

Off.. Çok pişmanım bu adı aldığıma canım ya. Benimkinin adı Poyraz işte ben de onun meleği(klasik laf işte). Alacağım zaman meleğim diye mesaj attı o olsun dedim en son bir de son hakkım. Kaldım mı böyle? Valla çok pişmanım buradan yetkililere sesleniyorum.

Bak yukarıda bize ulaşın bölümü var..
Oraya tıkla nickimi değiştirmek istiyorum dersen , geri dönüş yaparlar sana.. =) Bir kereliğine değiştirme hakkın var

Ağırdan sata sata bi kalmasınlar da, olacağı varsa da uzattıkları için bayıyor bir süre sonra bence..
Sen gel benim bilgilerime takıl , az bilgi vermedim sana torunummm

La hakkat ha bir ara bana bi sayfa dolusu yazıp özelime yollamıştın
Şimdi baktım bulamadım lanet olsun ne oldu o yazılara
Güncel bilgiler istiyorum senden Margim,senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum
Buraya belli aralıklarla gelip senden seans seans bilgi alıcam habarın ola

O bilgiler eski yaşadıklarınla alakalıydı.Aynı bilgileri herkese uygularsan ters tepebilir kızım, sen durumu izah et ben yollarım sana engin 1 engin 2 engin 3 .. diye giden bilgileri ..

gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr

gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr

Şu güneşi beklerken de ki güneş bi doğsa ve sonra batsa sende şu imzanı değiştirsen , gün batımını izlesen ne ka güzel olur du ne ka ne ka ne kaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…