- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.521
Lan onu anladım hangi semte geliyorsun ne tarafta kalıcan edicen diyee soruyorummmmmmm
Kötü mü :18: şurdan 5 kişiye sorsan 4 ü de aynı şeyi söyler kanka
hadeee leeennn ordan kımse demez oyle seylerrr
ne bılıyım ya kyk sı yokmu oranın?
Sen daha kalacak yer bakmadın mı aboooooooo:26::26::26::26::26:
hallolur onlarrrrr sıkıntı degıl
Bişi kalmamış kız gitmene .. Gidince gircek misin
nere gircemmı?:44::44::44::44:
Nete bebegimm :)
Demeye kalmadan bir geçirdim ağızlarına aynen kaçtılar hesabı ha? Asi gençlik.Bende konuşmayı böyle sökmüştüm hahah :):):)
Al canımmm . Niye götürmüyorsun ki lazım olur belkibenım netten ınternet paketı almam lazım laptopumu goturmıycem o zaman gırerım
Demeye kalmadan bir geçirdim ağızlarına aynen kaçtılar hesabı ha? Asi gençlik.
Al canımmm . Niye götürmüyorsun ki lazım olur belki
kankı cok agır tasıyamıyorum gecen sene erzuruma goturdum ezıyet olmustu
Ince vardı bi tane aslında satıcan elindekini gitcen ince olanlarindan alcaksın.. Bende götüremiyorum cok agır benimkide :)
5-6 yaşlarında bayramlarda mezar ziyaretine gidince mezarların üzerindeki şekerleriKücüklük hallerine bi geri dön,hangi yaşa kadar inebiliyorsun ve o zamanları hatırlıyorsun :)
Biri tanımadan tanıyamıyor muyuuuk? Günün yarısı burada geçiyor hey yavrum hey. :)) Ben tanıdım seni tanıdııııııım!yıldız teknık unıversıtesı
kotu tanıtmasana kızım benı
heee telefondan sonra bunu soylıyımde bana bı guzel dovsun benı
Biri tanımadan tanıyamıyor muyuuuk? Günün yarısı burada geçiyor hey yavrum hey. :)) Ben tanıdım seni tanıdııııııım!
5-6 yaşlarında bayramlarda mezar ziyaretine gidince mezarların üzerindeki şekerleri
toplar sonra da kim daha çok toplamış diye sayardık. Şimdi mezarın yanına yaklaşamam.
Bir de köye giderdik anneannemin yumurtalarını kümesten alırdım gider gider asfalta döküp pişirmeye çalışırdım asfaltta.Bunlar en ilginçleri valla güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?